• barbax
    723
    Mi smo još dobri.
    Neki su izglasali ovo:

:lol:

nk-rijeka-24-25-away-kit%20%284%29.jpg
  • badjibadara
    9.2k
    Neka se i sere, i to je dio procesa.

Bar znamo koji su minusi za buduće akcije i stigne se dosta toga ispraviti.
    Žao mi je samo što tu nema niti jedan dres da padneš na dupe i kažeš woooow.
    Svi su u najbolju ruku teški prosjek.
  • mlinchica
    5.3k
    Isto će biti i sa stadionom, a neće ga birati članovi, nego stručnjaci! :blush:
    Smetat će hrpa stvari, pogotovo kad se počne ulazit u detalje.
    Smetat će i na Kranjči, ubrzo će biti “promašaj i sramota”.

Kaj dramite oko slobodnog izbora, probajte se opustit i zabavit malo.
    Možete i ne glasat, možete ne kupit 4.dres i to su izbori.
  • Crni86
    20.6k
    Neki i dalje ne kuze kaj je demokracija… demokracija nije ono sta vi osobno hocete, demokracija je ono sta vecina zeli

Stvar je da se trenutacno klub popularizira, da se privlaci ljude koji nisu bili aktivni xy godina ili nisu nikad bili aktivni. Hc clanovi koji znaju sve detalje, povijest i vrijednosti su u manjini ovog trenutka. Trebat ce malo vremena da se omjer popravi, ali polako tek smo na pocetku.

Ista stvar vam je kad ekipa komentira aaa sramotna posjeta, pa onda kad ta random ekipa dode i ne navija ili sere prica koji ste k uopce dosli.

Mi smo jos u procesu tranzicije po pitanju navijac. Treba vremena i bit ce sve okej.
  • Kaje Ivanišević
    51
    Ne slažem se da je akcija promašena. Baš je u skladu s time da se klub približava navijačima i daje svima jednaku šansu da izaberu nešto što dosad nismo imali.

To ne znači da se slažem s izborom haha. Moja misao vodilja kod izbora je bila da je to 4. dres, da ćemo ga nosit na 5 utakmica max u sezoni (a mi navijači po gradu i van grada) i da mora biti malo izvan okvira standardnih boja i dizajna. Zato sam glasao za zeleni sve do sad.. Jako mi se svidla poveznica s Maksimirom jer je to ipak naš dom bio do sad i bit će, nadam se, zauvijek.

Među ova 3, ovaj s katedralom mi je najbolji. Bar simbolizira poveznicu s vjerom i pravim simbolom Zagreba. A i raspizdit će dežurne mrzitelje svega hrvatskog!
  • Efes Pilsen
    15.3k
    Uz najbolju volju ne razumijem neke upise ovdje. Jedan bi od amatera, navijaca dres da padne na dupe, a sam nije dizajnirao nista iako je valjda u njegovoj glavi nesto sto bi ga oborilo na to dupe? Drugi bi demokraciju, ali da ishod bude po njegovom, garantiran. Kakve tocno manjkavosti ima ovaj natjecaj? Priliku su imali svi, ali bas svi. Glasanjem clanova se doslo do 3 najbolja.
    Cetvrti dres je u pitanju, onaj koji ce se u sluzbenim utakmicama koristit najmanje, a na izbor za kupnju cete imat jos cak 3 dresa.
    Mozda najbolje da klub pogleda kako je koji clan glasao pa onda da ga iskljuci iz clanstva jer ukusi moraju biti jednaki!
  • rioda
    14.9k
    Neki i dalje ne kuze kaj je demokracija… demokracija nije ono sta vi osobno hocete, demokracija je ono sta vecina zeliCrni86

U Hrvatskoj puno ljudi demokraciju tumači tako da bi ponavljali izbore sve dok ne bude onako kako oni žele :lol:
  • dinamozivivjecno
    3k
    Dres Gradanskog je dobra ideja, ali mislim da treba pricekati jos 5 godina pa na 120. obljetnicu staviti taj dres kao 4. Osobno moj favorit od prvog kruga je strazar s kaptola, ali nebi se cudio da na kraju Tomislav pobjedi iako nije nista posebno, a plava bastina moze komotno biti i 3. dres kao sto smo imali prije par godina isto svijetlu varijantu plave kao 3. dres (sezona 21/22).
  • criticus
    6.7k
    Mislim da je ovaj izbor školski primjer zašto je Sokrat mrzio demokracijuJosip Frank

Ovakvi izbori mi samo dokazuju da je previše demokracije inherentno loše.Mathiasovi Chageri

Da, zato u sva tisućljeća postojanja društva mi smo sad na većinski demokratskim uređenjima jer je ono najgore. Pa dajte ljudi. Na svakim demokratskim izborima se pokažu njene mane, ali isto tako i zašto je to najbolje što zasad imamo. Trenutna alternativa je "Tito" i "Mamić". A ako kod odabira dresa navjerniji navijači, članovi biraju i tu je problem s demokracijom, pa ko će taj dres kupit?! Zar nije logično da članovi biraju, upravo oni koji će taj dres i kupit. Najbolje jer se ovdje nekom ne sviđa da odluči koji se to baš njemu sviđa i dres se kupi u 7 primjeraka.

Neznam jel moguće iznijeti podatak (sorry ako sam propustio) @Papastrumf i @Fantom koliko ljudi je glasalo? Na google store-u vidim da je app skinuta više od 10 tisuća puta, ali to je nikakav podatak. Bolje neznam. Onda nek se ljudi zapitaju jel do ukusa il je neko namjestio da x tisuća ljudi želi dres y.

Inače, izgleda da moj glas znači da ne ideš u idući krug tako da ovaj svjetlo plavi neće pobijedit :smile:,
  • Georg Koch
    7.6k
    Prosjecnom navijacu Dinama ne bi Bog ugodio vol.787.

Da smo negdje procitali kako clanovi Benfice imaju priliku dizajnirati i izabrati 4.dres (dres u kojem tvoj klub igra tekme!!!) navodili bi to kao primjer ukljucenosti clanova u klub. Dizali bi to u sva moguca nebesa.
    Ovako to ne valja, nema smisla, cemu to, 7 tisuca mana i losih komentara.

Brate ako imas maste, znanja i sposobnosti kreiras i posaljes svoj prijedlog. Ako nemas, imas 3 kruga glasanja gdje utrosis svoje dragocjene 84 sekunde zivota na glasanje i izbor gdje tvoj glas kao clana vrijedi. Ako ti se ne da ni to, na ulici svom susjedu reci kako je Dinamo dosao do toga da mu clanovi dizajniraju i izabiru 4.dres za dogodine, kako ce Dinamo zaprave igrati u tom dresu, kako je Dinamo postao i postaje ono sto i treba biti.
    Ako ti se ne da ni to, nemoj jebeno lajat na sve zivo.
    Ž!!!
  • Noel
    20.4k
    Vi kojima se sviđa ova akcija prihvatite da ima netko tko misli da je ova akcija promašaj i sve 5.

To je prava demokracija.
  • prefontaine
    7.6k
    Ljudi, demokracija i dogovor je sve.

Evo, na plastičnom primjeru ću pokazati primjer prave demokracije. Supruga je, bez mog znanja, jedan dan kući dovela psa, haskija. Sladak, lijep, ali kad mi je rekla da ga želi držati u kući, i da će spavati u našoj spavaćoj sobi, um mi se pomračio. Baš sam popidzio, doživio izljeve bijesa, par dana nismo ni razgovarali, ali sam, obzirom da suprugu volim i poštujem, ipak na kraju popustio.

Ona je bila sretna i zadovoljna, ali joj nije bilo drago vidjeti mene takvog ljutog i nevoljkog. Baš ju je živciralo što svaki dan po par puta usisavam dlake od njenog psa koji se linja, a dlake ostanu gdje god se nasloni. Obzirom da me supruga voli i poštuje, odlučila je da je psu ipak mjesto u dvorištu. I sad sam ja sretan jer je pas u dvorištu, a supruga je sretna jer sam ja sretan.

E, to vam je prava demokracija, svatko ima pravo izbora, a konsenzusom se sve riješi.
    Volim demokraciju.
  • Crni86
    20.6k
    ljudima se ne svida odabir, a ne akcija.

Akcijom su prije odabira svi bili odusevljeni. To je razlika.
  • Pavinho
    458
    Jedino se nadam da nece biti taj tamni, posto vec imamo isti skoro samo sa drugim motivom
  • Georg Koch
    7.6k
    promasio si cijelu poentu.
    Demokracija je i da ti kazes: Bakrar i Mckenna se nisu pokazali kao pojacanja. I mi svi sutimo i prihvatimo to.
    Naravno da je demokracija da izrazis svoje misljenje kakvo god bilo.
    Ali brate, sto nema smisla, nema i gotovo i nikad nece imati.
    Najlakse je srati na ovakav ili onakav nacin, gurati negativu i jos vise gurati glavu u pijesak i zaboraviti gdje si bio do jucer ti kao clan kluba. Ti, ja, svi mi.
    Toliko od mene :victory:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.