• Hnlovac
    4.5k
    ljudi doslovno ne kuže opasnost ovog

Ak oni ovo uspiju pravno izvest, kroz 5 godina ćemo viđati rušenje kulturnih dobara usred centra Dubrovnika, Splita, Zagreba itd na ovu foru
    Fn-S7m-Sgak-AEbp-R8.jpg

Zbog interesa mafijaša iz NH Hrvatska bi mogla masovno početi gubiti povijesnu baštinu. Strašno
  • Crni86
    20.6k
    Poljud vec 4 godnije siguran… ne znam zasto im se onda dozvoljavalo igrat dole?
  • Thor
    2.2k
    Libo me racku za njihove brige trenutno nek rade kaj hoce i nek si grade kaj hoce. Iskreno,ak ce imat dobar stadion bolje bu i nama na gostovanju (ak dozivim to gostovanje na njihovoj novoj magarecoj stali :lol: )
    Al fakat ne kuzim kak je ona titova skoljka kulturno dobro?
    Ono je sve samo ne "kulturno" a jos manje "dobro"! :lol:
  • Paggini
    78.4k
    Al fakat ne kuzim kak je ona titova skoljka kulturno dobro?
    Ono je sve samo ne "kulturno" a jos manje "dobro"! :lol:
    Thor

Mislim, na stranu naše gađenje prema tom usranom kurcu od stadiona jer je njihov, ali gledano objektivno, s neke arhitektonske strane, to je remek djelo stadion ako se gleda u obzir da je napravljen i projektiran sredinom 70ih godina prošlog stoljeća. Nisam toliko upućen u stadione kao mnogi ovdje, ali za to doba, brijem da je izgledao kao jedinstvena stadionska avangarda i ekstremno uspješno rješenje.

Jebiga, te nakaze dolje kao i sa svim su i to odvele u stanje u kojem je on sada. Mislim, treba uzeti i obzir da je stadion dizajnirao veliki Boris Magaš
  • Thor
    2.2k
    ma to je ok sve kaj velis a i za Magasa osobito. To kaj ga nisu odrzavali kak se spada je isto dio kulturnog nasljedja. :roll:
    No to je nogometni stadion. A taj je izgubio svoju vrednost na nacin kako se danas prati nogomet i kak i sto danas stadioni moraju i trebaju imati obzirom na to da je nogomet i sve oko njega evoluiralo od dana kad je ovaj sagradjen. (Ok mozda oni nisu evoluirali. O tom se da raspravljati :lol: )
    Velim,libo me za magard samo komentiram da taj stadion onak kak ja vidim nemre bit niti treba biti kulturno dobro jer je to stadion na kojem se prati nogomet (los,al se prati) a on nema funkcije koje stadion danas trazi i treba.
    Uopce ne ulazim u to da li se moze adaptirati ili kaj got samo komentiram da to po meni ne bi trebalo biti kulturno dobro pa da se od toga rade drame. Nije to Coloseum ili Arena (doduse Arena se jos koristi ali ne na nacin kak se koristila kad je bila nova :lol: )
    Vrijeme ga je pojelo funkcionalno a nebriga ga je dovela u ovo stanje. Neka ga ruse,neka ga adaptiraju,rade kaj hoce. I dont give a fuck! :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.