• NitkoBitan
    35.8k
    vi ćete u 2.ligumiro

Kao da bi sa Cabrajom ostali u prvoj ligi...

Naprosto su kvalitetom ispod ostalih u ligi i to je to, no hard feelings. Financije stekaju i nema tu pomoci, u takvim uvjetima ih ne Pep ne bi sacuvao od ispadanja.
  • KtcGoat
    3.2k
    Nisam ih nesto istrazivao, ali ovako sta cujem sa strane, ima ta njihova uprava neke upitne poteze. Znam npr da su se iz Vinkovaca stalno zalili na njihovo ponasanje dok su ovi bili tamo. S druge strane opet su ih uveli u prvu ligu
  • Z brega sam
    304
    opet su ih uveli u prvu liguKtcGoat

Mozda su ušli u prvu ligu unatoč upravi :roll:
  • hardek
    9.4k
    Meni su nejasni ti novi prvoligaši. Jako je teško osigurati opstanak u prvoj sezoni i zato ne kužim zašto više ekipa ne primjeni Varaždinov poučak. Promocija, pripremanje ekipe za sljedeću promociju, ispadanje i ponovna promocija ali onda dolaziš spreman. Po meni oni su trebali pustiti Schifu cijelu sezonu i neka pripremi ekipu dugoročno da postanu stabilan prvoligaš kroz 3,4 godine.
  • IvanPerić1945
    303
    Službeno Stipić u Vukovaru
  • rioda
    14.9k
    U tekstu piše i da se naš Kulušić teško ozlijedio, to nisam znao. Ruptura mišića je u pitanju.

Što se tiče Čabraje i Gonzaleza, to mi je slična priča kao Sopić i Malenica.
  • Mr Anderson
    18.3k
    Ako su između portabl latino španera i priznatog HNL trenera izabrali stranu ovog prvog onda i trebaju ispasti. I zaslužuju ovog trenera wannabe Modnog mačka.
  • Jurki
    23.9k
    ne kužim zašto više ekipa ne primjeni Varaždinov poučak.hardek

Jebiga nemaju svi Dalica za logistiku, a moguce i financijsku injekciju.
    Ne zaboravimo da je Varazdin raznoraznim makinacijama i pretumbacijama jedne sezone preskocil 2 ranga.

Edit: sjecamo se svi Laminea Baa koji je igral kod njih.. i otisel za 150-200 keka.. u Latviju mislim.. lud je covjek ako misli da za solidnog stopera hnla sa visegodisnjim ugovorom nije moguce dobiti vise od te cifre.
    Sigurno je bilo i placanja ispod stola. Varazdinu 150 keka, ostatak si je uprava podijelila... Vitez, Cvek i Dalic junior.
    Sve legalno, da legalnije nemre biti. I nitko nebu mogel reci danas sutra da se netko okoristio na tom poslu.
  • ZG plavi 01
    4
    a umjesto koga ce postati stabilan prvoligas? HNL je programiran na 9 stalnih klubova + prvak druge lige koji se mjenja svake sezone. Razlike u budzetima se prevelike i osim ako netko ne brankrotira ostat ce ovako. Jedini koji to moze je Cibalia jer ima kakav takav fan base i mogu napraviti nekakav marketing. Ovi svi drugi klubovi bez navijaca su osudjeni na ispadanje odmah.
  • Dzoni
    4.6k
    Ako ništa, bar će porasti broj ženske publike u Osijeku na domaćim tekmama Vukovara
  • hardek
    9.4k
    Kakva glupost. Čuj nitko ne može postati stabilan prvoligaš zbog malog budžeta. Poanta je u tome da kontinuitetom perspektivne struke napraviš dugoročan projekt s kojim ćeš si omogućit da s manjim financijama postigneš više.

Ne znam kako se Bodo usudio pomisliti doći do ove faze Lige prvaka, Leicester osvojiti Premiership ili Rijeka uzet nama 2 naslova sa 5 puta manjim budžetom.

Naravno da nitko ne ostaje u ligi kada svi idu istim idiotskim putem. Promocija u prvu ligu, nakon 3 poraza promjene trenera koji ih je uveo u ligu i onda tokom sezone promjene još 3 trenera i gle čuda ispadaju. Rinse and repeat
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet