• pešća
    1.2k
    Po grafici u finale su ušli svijetloplavi, zlatni i dres sa kraljem Tomislavom? Bezveze mi je ovo čekanje gotovo da ponoći da se i službeno zna koji su finalisti. Dajte nam malo vremena da promislimo prije glasanja haha.
  • criticus
    6.7k
    Po grafici u finale su ušli svijetloplavi, zlatni i dres sa kraljem Tomislavom?pešća

po kojoj grafici?
  • Mihael2305
    1.5k

Na ovo je mislio kolega vjv

Screenshot-20260318-120458-Instagram.jpg
  • Doktor Kunić
    6.3k
    Zar već ide finalno?? Pa mogli ste nam još koji krug glasanja napraviti pa ovo će prebrzo biti gotovo. Cirkus
  • Noel
    20.4k

Čekaj, ko na afričkom kupu, nakon dva mjeseca će oduzet titulu četvrtom dresu pa idemo sve ispočetka :lol:
  • Masto
    1.2k
    Znači glas ide dresu građanskog
  • Bruh
    1.2k
    Ovaj Plava baština će imati smisla jedino ak se stave slova iz grba građanskog kao što ima bayern ima onaj svoj stari grb na jednom
  • fakin
    3.4k
    U top 3 ušli Plava baština, Stražar s Kaptola i Povijest
  • Gradjanski Dinamo
    602

Slažem se. Ili slova GŠK iz grba Građanskog, ili neka modernija varijanta pravokutnog grba Građanskog. Slovo d bi stavio iza ispod kragne.
    Ali plava baština ima moj glas.
  • NitkoBitan
    35.8k
    Moj glas ima Strazar s Kaptola cisto da se malo odmaknemo od plave i crne.
  • pešća
    1.2k
    U finale su ušli dres koji ima nepravilno malo d, dres koji ima elemente adidasa i dres koji je došao do ove faze radi kvazi domoljublja, mislim kakve veze kralj Tomislav ima sa Dinamom :rofl: Priča trećeg autora sa kraljem Tomislavom te poveznica sa zapadnom tribinom mi je baš bezveze i isforsirana, taj grafit nije legendaran nego stoji tu tek nekoliko godina. Ima legendarnih grafita podno sjevera.
  • Mathiasovi Chageri
    7.8k
    Ovakvi izbori mi samo dokazuju da je previše demokracije inherentno loše. Kakve sve dresove su ljudi pogurali u zadnjih 8, pa onda i u zadnja tri, da sam morao glasati za najmanje loš, a ne za onaj koji mi se najviše sviđa. Najbolja stvar mi je dres nazvan “povijest” koji u opisu navodi “legendaran grafit kralja Tomislava” čija povijest datira u antičku 2016. kad je kralj Tomislav prvi puta došao na Maksimir pogledati Dinamovu utakmicu.

Bila je tu rasprava da bi se eventualno trebalo dati članovima da biraju izgled novog Maksimira. Mislim da ovaj izbor dresa dokazuje da to ne smije biti opcija nikako.
  • Efes Pilsen
    15.3k
    Raspravljat o ukusima ovako samo zato sto tvoj favorit nije prosao je teska guzobolja. Lose.
  • Mali dioničar
    19.9k
    Ovakvi izbori mi samo dokazuju da je previše demokracije inherentno loše. Kakve sve dresove su ljudi pogurali u zadnjih 8, pa onda i u zadnja tri, da sam morao glasati za najmanje loš, a ne za onaj koji mi se najviše sviđa. Najbolja stvar mi je dres nazvan “povijest” koji u opisu navodi “legendaran grafit kralja Tomislava” čija povijest datira u antičku 2016. kad je kralj Tomislav prvi puta došao na Maksimir pogledati Dinamovu utakmicu.

Bila je tu rasprava da bi se eventualno trebalo dati članovima da biraju izgled novog Maksimira. Mislim da ovaj izbor dresa dokazuje da to ne smije biti opcija nikako.
    Mathiasovi Chageri

:heart:
  • Keyser Soze
    18.6k
    Na kraju mislim da će pobjediti ovaj s Tomislavom, a po meni nije ni za top 8, bira ga se zbog nekakvog domoljublja valjda.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.