• Thor
    2.1k
    ...dakle, sad sam vidio ovog debelog retarda imena Zoki Talijan sto i kako sere na onom njihovom podkastu.
    Iskreno, sad mi je zao kad sam ga vidio jesenas na maksimiru s ovim podkasterom Profom da sam bio miran i kontroliran da ga ne zvredjam...nadam se da ga necu opet sresti. Kakav retard! :brow:
  • Hrc-Vg
    1.2k
    A kaj sad više ima srati? Tvrdio je da će nas razvalit u prvenstvu, i da je Beljo drvo…Ja gasim podcast kad se on pojavi…Iskompleksirani mitoman. Od tih njihovih su jedini normalni Luka iz Štorije i Tonći koji gostuje kod njega, svi ostali su iskompleksirane sirovine.
  • rokikaciga
    12.4k
    Ne kuzim zas opce gledate i slusate te podkastere kad se 99% njih razumije u nogomet kao Marica u krivi kurac...
  • Hrc-Vg
    1.2k
    Imam dvoje ženske djece i dosta mi je cijeli dan slušanja o K popu, a smješno mi slušati tovare koji misle da su pametni, a kurca ne znaju. :)
  • rokikaciga
    12.4k
    Radije bih se igrao s barbikama sa kcerkicama 7 dana u tjednu 24h dnevno do kraja zivota nego slusao 5 minuta tih proljeva tovarluka.
  • Hrc-Vg
    1.2k
    Nismo svi isti :D.
  • rioda
    14.9k

Negativa će svakako biti, samo ovisi o situaciji. Ako nećemo imati reprezentativce, pisat će da se očito loše radi. Ako ćemo ih imati previše, onda će se pisati o problemu u europskim kvalifikacijama.
  • Zagi
    16.4k
    Dobro, nije loše podsjetiti se situacije sa Valurom i krugom nakon toga (Omonia ako se dobro sjećam).
    Pouke iz te sezone je izvukao klub , srećom bez posljedica .
    Ne treba ih ponovno izvlačiti ovo vodstvo.
  • Ljubo
    442
    Mene tu najviše nervira to lešinarenje po klubu, problem je ako igrači odu na SP pa ćemo još onda pola momčadi prodati na ljeto, a ako se to ne dogodi ići će natpisi kako loše raditi, financijski kolaps i slične gluposti. Ne mogu opisati koliko me ovakve stvari ljute od pojedinih novinara.
  • Jurki
    23.8k
    kvale pocinju sredinom srpnja, ne vjerujem da bumo na sp-u otisli do kraja.. drugo pretkolo valjda mogu odraditi "zamjene", do iduceg protivnika se svi vracaju u pogon.
  • fakin
    3.4k
    https://www.jutarnji.hr/sportske/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/dinamo-maksimir-bjezi-hajduku-tribine-svibanjska-proslava-15688992

Novi problemi u Dinamu. Prva pričest na dan zadnje tekme. Kako to rješiti?

Stvarno su novinari nadmašili o kakvim pizdarijama pišu
  • Droljo
    26.1k
    Kako to rješiti?fakin

Možemo se kolektivno pričestiti na stadionu.
  • sport
    5.7k
    Novinari su samo prepisali što su neki ovdje pisali kao problem
  • Kepec
    9k
    Kao da prvenstvo inače završava u 2. mjesecu, pa je ovo nešto novo. Svake godine prvenstvo završava u isto vrijeme, svake godine pričesti i krizme u isto vrijeme.

Vjerujem da je razgovor u redakciji izgledao nekako ovako:
    "Dinamo je na +10, dobro izgledaju, navijači više ne seru toliko po treneru, hmmm o čemu bi mogli pisati?"
    "ZNAM, napiši da će na zadnje kolo i slavlje utjecati sakramenti pa bi mogle biti prazne tribine."
    "Jebena ideja!"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.