• Dzoni
    4.6k
    Zato je Radošević od opipljive statistike imao 0 asistencija, 0 udaraca prema golu, duplo manje dodavanja od Stojkovića, a isti postotak točnih dodavanja, 0 driblinga i 0 kreiranih prilika.
    Miha Zajc je imao 5 kreiranih velikih šansi, 92% dodavanja i asistenciju, a nisam ga ni spomenuo ranije
    Bravo Miho, objektivni analitičaru :clap: :clap:
  • Peškaman
    8.8k
    "...sve to protiv najjače momčadi lige..."
    U međuvremenu u vrhu napada Livaja (1 gol,1 asist) protiv Lokomotive (7. u HNLu) dok Prevljak (1 gol,1 asist) ima protiv Rijeke (3. u HNLu, 1/16 KLe).

:lol:
  • Facke
    8.1k
    Same kad precitam ime Mihovil Topic :vomit:
  • criticus
    6.6k
    Spomenuo je Miho i zonu i rekao da analiza o broju penala (crvene nije spominja) je napravljena od nekoga ko apsolutno ne razumije suđenje. Da je najbolji pokazatelj sudačkog biasa zapravo nadoknada kad vodiš i kad gubiš. I ako ćemo pričat ko je protežiran u doba Mamića onda nemamo o čemu.

Zanimljivo mi je kako je sveo to na jednostavno pitanje nadoknade sada. Uzmimo sada utakmicu Dinamo - Slaven i Dinamo - Gorica (u prvom krugu). Prva riješena utakmica, Dinamo kad vodi generalno to i jesu riješene utakmice, nema neke krađe vremena itd. Kad gubi, Dinamo napada protivnik je slabiji i čini sve da bi prekidao utakmicu i ukrao nešto vremena (i ja bi, drugo je što suci to dopuštaju). Kako bi onda nadoknada trebala biti u korist protivnika nije mi nikako jasno. Na stranu to što ako ti isključim igrača nakon 20 minuta, a dam ti nadoknadu od 15 zapravo sudim za tebe.
  • rioda
    14.9k
    Ne kužim kako vam se da gubiti vrijeme na tog tovarskog idiota. Meni tlak naraste čim ga čujem da tri dana izgovara jednu rečenicu.
  • criticus
    6.6k
    Ne kužim kako vam se da gubiti vrijeme na tog tovarskog idiota. Meni tlak naraste čim ga čujem da tri dana izgovara jednu rečenicu.rioda

Pa dobro ni ja ne kužim kako bi neko iša slušat samo nešto što mu godi. Miho je tovar. Ok i? On to ne sakriva, ali bar za svoje mišljenje jasno da zašto tako misli. Nadmen je i ima jak ego, možda zato i može tako pričat. Često se ne slažem s tim što kaže, ali zašto nebi čuo šta ima za reć neznam. Koja mi je alternativa? Jure Vrdoljak, prgavi il ko još ni neznam. Pa ako želim čuti drugu stranu koja pokušava argumentirano iznijet mišljenje ja ću to rado napravit, što neznači da se slažem s mišljenjem nit mialim da su argumenti (uvijek) validni.

Radije slušam njega nego Profu recimo. Al svak očito ima svoju publiku.

Edit: a i ta tribina je dala/ustupila/iznajmila našima da snimaju podcast u njihovom studiju. Pa da su baš takvi mitomani sumnjam da bi im to bilo zanimljivo.
  • Efes Pilsen
    15.3k
    On ima platformu, sad je imamo i mi. Neka prenose i nas i njega to je poenta da u eter ne ide samo njihovo revanje o Mordoru.
    Tamo leti lagano perje, mijenja se stav o Poljudu, mijenja se GVizija, mijenjaju se narativi.. Jos nisu obrisali "titule" sa zida, ali doci ce i to.
  • criticus
    6.6k
    On ima platformu, sad je imamo i mi. Neka prenose i nas i njega to je poenta da u eter ne ide samo njihovo revanje o Mordoru.
    Tamo leti lagano perje, mijenja se stav o Poljudu, mijenja se GVizija, mijenjaju se narativi.. Jos nisu obrisali "titule" sa zida, ali doci ce i to.
    Efes Pilsen

Apsolutno se slažem. Samo kod njih nisam čuo taj narativ o Mordoru. Tu i tamo je bilo nekih izljeva klubaštva prvenstveno od Mihe (imao je Korda onu nenormalnu usporedbu Mamića i Bobana di mi je Karlo diga živac jer je šutio pa sam odmah na ovoj temi izbacio iz sebe tu ljutnju :smile:). Ono što bi prosječan Dinamov navijač dosad mogao i radio je baš kmečanje na te njihove teze. A sada, stavimo raspravu u eter i pričajmo argumentima, a ne kmečanjem po komentarima. Sjećam se prije dosta godina sam imao raspravu s prijateljem Hajdukovcem di sam mu ja predbacivao te teze u medijskom narativu, a on mi je mrtav hladan rekao: Pa ko je vama kriv što ne izbacite mlade novinare koji će držati vaš narativ?! Samo mi se lampica u glavi upalila pa apsolutno je u pravu. Naravno da mu to nisam reka već da se najede fritula, ali otad malo drugačije gledam na to.
  • KtcGoat
    3.2k
    Ja takoder nemam problem kad neko nesto argumentirano iznosi pa s koje god strane to bilo. Ja se s tim mogu ili ne moram sloziti, ali to mi je oke. Ne mogu i ne moraju svi isto razmisljati. Jedino imam problem kad neko prica pizdarije bez ikakvog pokrica
  • mlinchica
    5.3k
    Naravno da mu to nisam reka već da se najede fritula,criticus

:lol:
    Ostavil si šećer za kraj.
  • criticus
    6.6k
    Ostavil si šećer za kraj.mlinchica

ma taman posla, nek si sam šećer posipa :lol:.
  • Sajla
    19k
    Ja takoder nemam problem kad neko nesto argumentirano iznosi pa s koje god strane to bilo.KtcGoat

samo što postoje argumenti i "argumenti". ne pratim te podcaste, nemam vremena, ali kad pročitam screenshot s prethodne stranice i što je Topić napisao o Mažaru i Stojkoviću, pa onda ono što je @Dzoni napisao o Radoševiću, Stojkoviću i Zajcu, onda je jasno da je Topićeva teza o izboru najboljih veznjaka kola jednostavno bullshit. što je sljedeće, Beljino nepozivanje u reprezentaciju objasnit će se time kakvu sezonu ima Kotarski?
    zato su mi takvi tipovi još gori. budi navijač, budi neobjektivan, budi emotivan - znam na čemu sam. ali ovi koji se kao pretvaraju da su analitični, objektivni i argumentirani na način da jednostavno prešute ili ignoriraju činjenice koje im ne idu u prilog? to je pokvareno i nisko. nikad takve neću pogledati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.