Mr Anderson
Zagi

vjeko1701
Mislim da je vrijeme da se Germanijaku oduzmu akreditacije za utakmice. — Mr Anderson
Mr Anderson
I toj ovih dana gdje vam Bodo zorno pokazuje koliko, između ostalih stvari, znači kontinuitet?
I to nakon kaj smo potjerali Jakira ,a nije ispalo baš kak smo se nadali.
Da se nitko od vas koji znate ne zapita ... Pa jebemu , mozda sam u krivu? — Zagi
fakin
rokikaciga
veselko tenžera
Fan
Ovi tamo napišu da je divljao, 24 sata piše da je bilo nikakvog divljanja, samo je iznio igračima što se očekuje od njih. I to je bilo nakon utakmice, to znači da nema veze s time što su drugo poluvrijeme izašli nabrijani.
Mislim da je vrijeme da se Germanijaku oduzmu akreditacije za utakmice. — Mr Anderson
Zagi
Ja nigdje nisam vidio da se radi o ulasku za vrijeme utakmice?Predsjednik kluba se nema kaj spuštat u svlačionicu za vrijeme utakmice. Ne želim više takvo ponašanje u klubu. Nakon utakmice može i to pozdravljam. — rokikaciga
rokikaciga
Ja nigdje nisam vidio da se radi o ulasku za vrijeme utakmice? — Zagi
Crni86
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.