• Sajla
    19k
    Kuže je prvi put došao na klupu dinama iz Banja Luke pa je bio itekako konkurentan ciganima koji su osvojili Kup prvaka. je, bila su to neka druga vremena, nemreš to uvijek uzimati kao pravilo. ali koliko god bio važan CV i iskustvo trenera, bitan je i CV onoga koji ga je odabrao.
  • emilperska
    15.2k
    CV onoga koji ga je odabrao.Sajla

Mamić i Zajec :lol:
  • GOAT
    5.2k
    Jel ovo Kova influencer otvorio Instagram profil ili se netko zajebava
  • Sajla
    19k
    1989. godine? mislim da je možda Dražan Jerković imao malo veću ulogu.
  • Noel
    20.3k
    @The Undertaker

Ta trojica su potpuno različitim putevima došli u Dinamo i bili su u različitim trenucima karijere kad su došli u Dinamo.

Bjelica je došao kao mlad i nadobudan trener od kojeg se puno očekuje iako je prije toga vodio austrijske niželigaše, drugoligaša Speziju i poljski Lech. Nakon toga dolazi u Dinamo i ostalo je povijest.

Kuže je 2005/2006. bio trener povratnik u Dinamo koji je zadnji angažman prije dolaska u Dinamo imao u Japanu, njemačkom trećeligašu i Inker Zaprešiću. Nakon dolazi kao trener povratnik u Dinamo ostalo je povijest.

Vaha je jedini trener koji je došao sa nekim ozbiljnim trenutnim renomeom u povijesti Dinama. Makar daleko od svog vrhunca 2010 dolazi nakon Al Ithadda i izborničke pozicije u repki Obale Bjelokosti.

Ni Bjelica ni Kuže kod dolaska nisu došli kao kapitalci i velika imena nego kao prolazni treneri a postali su legende. Vaha je došao kao kapitalac može se reć da je i ostao kapitalac u očima navijača bez obzira na kratki vijek u Dinamu.
  • emilperska
    15.2k

89' je Zajec bio SD, bar koliko ja ovako kvizaški znam.

2005. ga je doveo Mamić. Kao i Vahu i Bjelicu. Ali im je i svoj trojici iz hira bespotrebno dao otkaze ili su oni radi njega dali otkaze.
  • emilperska
    15.2k
    austrijske niželigašeNoel

Vodio je Austriju Beč. Izbacio nas dosta efektivno s jeftinijom momcadi i usao u LP, uzeo 4-5 bodova u LP.
  • Sajla
    19k
    ne znam zašto je meni u pamćenju da je Jerković bio na direktorskoj poziciji u dinamu kad je Kuže došao. ne velim da Zajec nije, nego da je i Jerković bio u klubu.
  • Noel
    20.3k
    Vodio je Austriju Beč. Izbacio nas dosta efektivno s jeftinijom momcadi i usao u LP, uzeo 4-5 bodova u LP.emilperska

Istina na Austriju Beč sam zaboravio, no Bjelica tamo nije ostao dugo, odnosno dobio je otkaz na proljeće. Iako je ušao u ligu prvaka na jesen i izbacio nas, bio je na tek 5. mjestu austrijskog prvenstva.

Zamišljam današnje komentare dinamovih navijača da se dovodi mladi talent na klupu, bivši trener austrijskih niželigaša, talijanskog drugoligaša, koji je dobio otkaz u zadnja dva trenerska angažmana u Austriji Beč i Lechu zbog loših rezultata.
  • vjeko1701
    23.6k
    Oko Bjelice je itekako bio hype, jedino je Vaha imao veća očekivanja kad je dolazio.
  • rioda
    14.9k
    https://hnl.hr/povijest/rezultati-i-poretci/?sid=20

Vaha preuzeo 16.8.2010., a otišao 25.5.2011. Sad kad gledam rezultate, baš skromna sezona, sve nešto 1:0, 0:0...
  • Noel
    20.3k
    Oko Bjelice je itekako bio hype, jedino je Vaha imao veća očekivanja kad je dolazio.vjeko1701

Kod dolaska Biščana je isto bio nevjerojatan hype. I od Igora su svi očekivali novog Bjelicu.
  • vjeko1701
    23.6k
    Kod Bišćana je velik dio hypa bio oko svih okolnosti u klubu i nekim drugim stvarima. Za Vahu i Bjelicu je bio baš onaj čisti "ajde konačno" po pitanju trenerske kvalitete i očekivanja.
  • Mihael2305
    1.5k
    Kova otvorio instagram acc
  • ElDorado
    10.4k
    Ja samo znam da bi se trebali složiti da trebamo trenera na duge staze. Boban sigurno razmislja u tom smjeru. E sad da li je Kova taj ne znam ali mnogi koji se spominju sigurno nisu. Mi trebamo graditi dugoročnu priču a ne neke instant rezultate nakon kojih se sve raspada. Za to nam treba netko bez pretjeranih ambicija da sutra zbriše u neki klub bogatiji od nas. Trebamo trenera kojem će Dinamo biti ostvarenje ambicija. Takvih Hrvata sigurno nema, osim Bišćana koji je bio prvi Bobanov izbor navodno, ali veliko je pitanje njegovog karaktera.
    Nervoza Kove meni je potpuno jasna, pa i vecina Zone je ispizdila na onaj nebulozni Antolićev članak. Kako nece trener cija moncad ima 22 boda vise od momcadi trenera od kojeg bi on kao trebao uciti. Onako sa strane Kovi fali dosta samouvjerenosti i hrabrosti u Europi. Glupo mi je opce pisati jel on taj ili nije. Boban i Dabac valjda ce najbolje znati i procijeniti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.