• NVKOD
    10.6k
    Broj zabijenih i primljenih golova u ligi 10 nakon 26 kola:
    2013/14 - 57:19 +38
    2014/15 - 62:15 +47
    2015/16 - 50:16 +34
    2016/17 - 46:15 +31
    2017/18 - 54:24 +30
    2018/19 - 53:14 +39
    2019/20 - 51:11 +40
    2020/21 - 64:23 +41
    2021/22 - 50:19 +31
    2022/23 - 62:24 +38
    2023/24 - 46:23 +23
    2024/25 - 51:34 +17
    2025/26 - 63:22 +41

Kovaball ima drugi najbolji napad otkako je lige 10 te dijeli drugo mjesto po gol-razlici!
  • Paggini
    78.3k
    polusezona kudikamo bolja od prveFan

Malo je reći kudikamo, ne sjećam se kad smo bili ovako suludo dominantni u ovako dugačkom periodu vremena.

Ovo nije jedva 1:0 uz par Nevistićevih obrana, ovo je baš mljevenje. I na tome mu čestitam.
  • Kujtim Shalla
    9k
    Loše prvo poluvrijeme, par dobrih i propuštenih prilika pogotovo Topić u stilu sivonjica , i onda kazna. Ali zato drugo poluvrijeme top. Izašli su gladni i jako draga pobjeda. Treneru svaka čast
  • njurci10
    512
    Dobar je Kova
    Ja sam samo alergičan na njegovo,
    nije lagano u svakoj izjavi.
  • Dino
    5.2k
    2020/21 - 64:23 +41NVKOD

Nikad ne bih rekao da smo u ovoj sezoni toliko golova zabili iako smo definitivno dominirali.
  • mlinchica
    5.3k
    Po izlasku sa stadiona jučer, čula sam jednu izjavu od random ljudi dok smo silazili.

“Imamo trenera!”
    Nije to bila neka euforična izjava ili obožavateljska već onako iskreno izrečena, s olakšanjem, ono, napokon :grin:

Baš nekako od početka on nema neku pretjeranu podršku, osim one o dragom i dobrom čovjeku (ne rugalice, nego po samom dolasku kada su takve izjave bile iskrene).
    Sve se strmoglavilo na jesen, Europa nije baš pomogla.
    Sada se stvarno čini da se mijenja ili opušta ili uči, kaj god bilo ali funkcionira (ja to zovem ispunjavanje želja :blush: ).
    Nazire se možda i posebnost ove ekipe kada s toliko golova u kratkom vremenu rješavaju utakmice u zadnje vrijeme. Četiri gola su jučer dali u petnaestak minuta, nakon ne tako dobrog prvog poluvremena.
    Nije to niš slučajno.

S ovim prigovaranjem novinarima bi bilo bolje za njega da malo prikoči. Treba im se dati do znanja i dao je već u par navrata ali ovako samo čekaju da ga raščetvore po prvom kiksu. Kao i eto “naš” Tironi, koji piše o poluvremenu za zatvor, o boli, nepojmljivim potezima, zabrinjavajućim i toliko lošim, … kako su znali i neki drugi “naši”.
    Bilo je loše ali baš tak katastrofalno nije. Bilo je gorih ove sezone.
    Treba se više naviknut da su tu i izbacit ih iz glave jer mu sigurno ne pomaže da mu se non stop motaju po mislima.
    Iako, ne znamo mi kaj je sve stiglo do Kove, a da nije bilo na stranicama portala. Znaju oni kako i preko koga poručiti ono kaj nemaju ..da napisati i potpisati.

Mora on još toga poboljšati ali čini li se i vama da napokon ove sezone imamo trenera?
  • DerHerrKool
    374
    Ak bu on nastavio ovako napredovat zajedno sa momčadi, a ja mu to od sveg srca želim, mogli bi na kraju i imat ono čemu smo se svi nadali - trenera na malo duži period.
  • Praskaton
    5.7k
    Možemo se mi pravit da je sve super,da Kova napreduje s momčadi,uvjerljive pobjede se pišu svaka čast.
    Al šta ćemo kad dođe LP i tamo kihnemo.Onda će biti kasno za ispravak.

Na kraju sezone ruka ruci,buket,slika i šta sve već ide uz to.Velika zahvala i zbogom.
    Siguran sam da se to neće dogoditi,Boban će i dalje gurati s njim.
  • DerHerrKool
    374
    Pa ko je rekao da je sve super?
    Upravo je u tome napretku poanta. Uspio je u ovako turbulentnoj sezoni posložit stvari i očigledno raste i on i momčad. Ako se taj napredak nastavi onda je to ono o čemu ja pričam.
    Kak bi ti mjerio uspješnost nego u odnosu na nešto prije? Ja na poslu gledam da mi je svaka godina bolja od prethodne, pa je valjda tako i u Dinamu. Dok postoji prostor za napredak i taj se napredak događa nema razloga za smjenu.
    Ako/kad počne stagnacija ili nedaj bože nazadovanje, onda se gleda kaj da se promijeni.
  • rokikaciga
    12.4k
    Ako Zvone nema nekog kapitalca kao Xavi, Terzic i slicno ja sam da Kova ostane i da uhvatimo kontinuitet i neka raste i dalje sa ekipom
  • Zagi
    16.4k
    Imamo trenera. Štoviše, imamo mnogo boljeg trenera danas nego prvih mjeseci sezone.
    A kaj je najbitnije, mislim da imamo jako dobar tim iznad momčadi koji je kroz sezonu srastao, više vjeruju jedan drugome, te time jako dobro surađuju-nadopunjuju se.

Ajax je imao tu strašno jaku vertikalu u Ten Hag-Marc Overmars-v.d.Sar
    Kako se to raspalo, raspao se i Ajax, ekspresno.
    Naša vertikala je Kova-Dabac-Zvone.
    Jednaka, ako ne i jača :strong:

Kova je naučio da "uzdaj se u se i u svoje kljuse" jednako vrijedi u Koprivnici i u Zagrebu , pa je tako jednako na klupu zafitiljio Mrčelinu zabludu (Nevistić) ali i Zvoninu (Villar) ali ostavio svoju (Ljubičić).
    Zvone je par ispravio tu Kovinu zabludu i vratio ga u drugi rang gdje mu je mjesto.
    Dok Dabac vadi Bakrare i Lisice za sitniš.

Ima tu još posla ali za prvu sezonu i više nego dobro.
  • Mr Anderson
    18.3k
    Siguran sam da se to neće dogoditi,Boban će i dalje gurati s njim.Praskaton

Hvala Bogu, nego kako drugačije? Koga možemo dovesti da garantira nešto bolje?
  • Laugreano
    5.5k
    Pa ne mozes treneru dat otkaz jer sta ako. Kao sto kolega kaze, raste i on i momčad. Ja ne znam da li je on trener za dinamo. Mozda je, mozda nije. Ako nas sljedeće sezone Celta, danci i takvi prebiju bez ispaljenog metka, onda nije. Ako se vidi napredak protiv takvih klubova onda je.
    To ne mozemo znat ako ne dobije priliku.
    Imao je veliku krizu, Boban, mu je vjerovao, i izvukao se. Tako da sam uvjeren da ga Boban nece smjenit. Sljedeće godine imat ce ekipu napravljenu od 2 doselekcije, uigranu, i neki napredak mora bit.
  • DiddyGuela
    5.7k
    Najveca zamka preostalog dijela sezone je zapravo mogucnost da se uljuljkamo u nekakvo lazno samopouzdanje moci koju pokazujemo kroz slabasni HNL.

Primjer je jucerasnja tekma iza koje nekima ispadaju bomboni a realnost je da nas je Slaven drzao u napetosti do 60. minute. A usput spomenimo da je Slaven u Srijedu igrao produzetak u kupu protiv Lokomotive.Nismo mi jucer odigrali nista spektakluarno,ali bilo je i vise nego dovoljno odigrati angazirano 45. minuta da bi rezultatski to sve izgledalo vrlo dobro.

Napredak Kove i momcadi treba pratiti kroz stvarnu kvalitetu izvedbe. Jucer smo opet pokazali zasto smo tako slabasno izgledali u pojedinim Europskim utakmicama ove sezone. Losi smo kada se treba organizirano braniti, i dalje primamo dosta golova.

Nije ovo nekakvo trazenje dlake u jajetu, samo govorim da ovaj i ovakav HNL nisu nesto na cemu bi trebali temeljiti optimizam uoci ljetnih kvalifikacija za LP/EL jer nas tamo cekaju ozbiljniji protivnici nego ovi protiv kojih igramu HNL.

Nadam se da je Kovi to jasno i da momcad mora jos dosta napredovati a i on skupa sa njima. Mi sami sebi moramo postavljati nekakve kriterije jer suparnici protiv kojih igramo u domacem prvensrtvu su daleko od onoga sto nas ceka u ljetnim kvalama.
  • DerHerrKool
    374
    Sad je već fakat i najvećim skepticima valjda jasno da Zvone vidi nogomet drugačije od nas. Nama je bitno da smo dobili zadnju utakmicu, al on mora vuć poteze koji su dobri za klub sad, ali će isto bit dobri za klub i za pet i za deset godina. Mi do sad nismo imali klub koji funkcionira u dugoročnom kontekstu i morat ćemo se naviknut na neke stvari.
    I to je upravo ovo kaj sam gore napisao. Dok se napreduje samo jako.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.