• NORTE
    23k
    Imamo prosjek od 9500 gledateljaKeyser Soze

U Kranjči će nam prosjek biti 11.000 pa vi vidite jel trebamo odmah selit.
  • Krizy
    70k
    Dinamo je jučerašnjom pobjedom protiv Slaven Belupa došao do pet ligaških utakmica u nizu u kojima je postigao po bar tri gola.

Rekord je osam ligaških utakmica u nizu s bar tri postignuta gola, ali kroz dvije sezone. Niz je počeo krajem sezone 2006./07., a nastavio se početkom sezone 2007./08.

Rekord u jednoj sezoni iznosi sedam ligaških utakmica u nizu s bar tri postignuta gola. Taj niz je iz sezone 1993./94.

2025./26. - 5 ligaških utakmica u nizu s 3+ gola
    Dinamo - Istra 4:0
    Varaždin - Dinamo 0:4
    Dinamo - Gorica 4:2
    Hajduk - Dinamo 1:3
    Dinamo - Slaven 4:2

2006./07. - 2007./08. - 8 ligaških utakmica u nizu s 3+ gola
    Dinamo - Međimurje 4:1
    Slaven - Dinamo 0:3
    Dinamo - Šibenik 3:0
    Zagreb - Dinamo 0:4
    Dinamo - Hajduk 3:0
    Dinamo - Šibenik 5:0
    Dinamo - Zadar 5:1
    Inter - Dinamo 0:4

1993./94. - 7 ligaških utakmica u nizu s 3+ gola
    Dinamo - Radnik 5:0
    Rijeka - Dinamo 0:3
    Dinamo - Dubrava 5:3
    Primorac - Dinamo 0:4
    Dinamo - Dubrovnik 8:2
    Pazinka - Dinamo 4:5
    Dinamo - Osijek 7:1

2003./04. - 5 ligaških utakmica u nizu s 3+ gola
    Dinamo - Zadar 5:0
    Dinamo - Rijeka 5:0
    Osijek - Dinamo 2:3
    Varteks - Dinamo 3:4
    Dinamo - Hajduk 3:1
  • rioda
    14.8k

Kad Ničota i ekipa vide ovo, kreće naslov: Dinamo napravio nešto što mu nije uspjelo od 2004.
  • Ludovic IX
    10.8k
    U hotelu, u centru Frankfurta, spustam se na doručak u ovoj novoj casual kolekciji dinamo trenirci, sa monokromatskim grbom i recepcioner odmah " you are a dinamo zagreb fan? They are a great team." Pitam ga jel prati i kaze da sw čudi koliko igrača dolazi iz dinama u top klubove i svi su dobri. Spomenuo jakića koji je kod njih bio kratko i očito ostavio dobar dojam.

Za razliku od londona 2006-e kad sam u obilasku Stamford bridge rekao da navijam za dinamo zagreb, ovaj sto nas vodio me gledao u čudu i nakon sto sam mu rekao da je Mario Stanic igrwo za dinamo pa boban, Šuker..

Sad imamo neki ugled u Europi.
  • skener
    7.6k
    Inače jučer je na tekmi najavljeno novo Dinamovo

28.3 osnovna škola Ante Kovačića
  • blue heart 72
    3.2k
    šteta za poklapanje Dinamova sa Plavom noći u Međimurju. Dva slična događanja na relativno maloj udaljenosti
  • Nogo
    10.6k
    DINAMO - SLAVEN BELUPO 4-2 Mario Kovačević može biti zadovoljan, ali trenera 'modrih' mora brinuti pristup igrača na početku utakmice. Sve je bilo kao u Varaždinu, negledljivo prvo, pa fantastično drugo poluvrijeme...

Dinamo nastavlja s pobjedama na domaćoj sceni, "modri" su u 26. kolu s 4-2 svladali Slaven Belupo. Zagrepčani su opet, kao prije par tjedana u Varaždinu, odigrali dva potpuno suprotna poluvremena, u prvih 45 minuta gubili 1-0, a onda u nastavku na krilima Luke Stojkovića i Diona Drene Belje pomeli "farmaceute".

Mario Kovačević imao je manje probleme oko početnog sastava, van kadra su ostali kartonirani Mišić i Bakrar, priliku su očekivano od prve minute dobili Soldo i Topić. Mario Gregurina u Maksimir je stigao s jasnom idejom, trener Slavena je odmorio neke najvažnije igrače (T. Božić, Nestorovski, Zuta...), dao prilliku za dokazivanje mladim igračima.

Josip Mišić već je mjesecima, ako ne i godinama jedan od najvažnijih igrača Dinama, a svaki njegov izostanak donosi "modrima" velike probleme. Tako je ove sezone bilo protiv Vukovara i Istre, tako je bilo i večeras protiv Slaven Belupa. Nepojmljivo je da Dinamo bez jednog igrača ne može zagospodariti terenom, pa i da pristup bez kapetana može biti toliko - loš.

Dinamo je u prvom dijelu bio bolji od Slavena, stvorio više prilika, ali sve je to bilo - iz prekida. Ništa iz neke izigrane akcije, ništa nakon nekog lucidnijeg ili kreativnijeg momenta nekog dinamovca. I to boli, to je zabrinjavajuće. Dinamovci su opet ušli pristupom "lako ćemo", opet pomislili kako će "farmaceuti" pasti sami od sebe. A tako više ne ide...

U prvih 45 minuta bilo je previše neraspoloženih pojedinaca u Dinamovoj igri, Topić i Vidović su na krilima bili nevidljivi, Valinčić je imao na svojoj strani problema s Grgićem, vezni red (Soldo, Zajc i Stojković) nije ponudio ništa, a nismo vidjeli ni okomite prodore Pereza Vinlöfa po lijevoj strani. Baš ništa...
    Opet, Dinamo ni u tom periodu nije zaslužio gubiti. Dominguez i Zajc su ozbiljno zaprijetili na otvaranju utakmice, Topić jednom na drugoj vratnici promašio nemoguće, ali tako je u nogometu. Kad pristup nije pravi i kad ništa više ni ne zaslužujute, lopta vas neće nagraditi. Kao što je nagradila Grgića koji je u 36. minuti fenomenalno pogodio za vodstvo gostiju. I šok na Maksimiru.

Drugo poluvrijeme ponudilo je drugačiju priču. Bruno Goda odmah je svojim ulaskom (umjesto Perez Vinlöfa) donio puno energije u domaće redove, razigrao se i Stojković, raspucao Beljo, a kvalitetu više donijele su i druge zamjene Lisica i Galešić. I Dinamo se rastrčao, razigrao, bio opasan i dominirao. Očekivano...

Luka Stojković je opet odigrao nevjerojatnih 45 minuta, a kad je plava "sedmica" na razini, onda u Maksimiru problema nema. Najbolji igrač Dinama vukao je sve konce u igri "modrih", prijetio iz daljine, asistirao, dijelio svojim suigračima lopte kao na pladnju. A oni su - pogađali. Prvo Beljo iz penala, pa Vidović, pa još dva puta Beljo. Dinamo je sada na "plus 13", u Maksimiru već mogu započeti s pripremama za veliku feštu u svibnju...

https://www.24sata.hr/sport/dominacija-belje-i-stojkovica-prvo-poluvrijeme-za-zatvor-a-onda-je-krenuo-plavi-uragan-1114628
  • Hnlovac
    4.4k
    U Kranjči nam prosjek FIZIČKI neće moći biti 11 tisuća, o čemu uopće pričamo

Jako precjenjueš Dinamove navijače
  • Sibirski plavac
    8.3k
    I dalje smo na temi posjete? Ajme meni...

Mene samo zanima za neke koji našu posjetu nazivaju "sramotnom", koliku prosječnu posjetu ne biste smatrali sramotnom? 12k? 15k?

Ja mislim da čak i da nam je prosjek 15k, neki bi rekli da je to sramotno malo da milijunski grad nemre do kraja napunit stadion od 20 i nešto tisuća (koliko je trenutno kapacitet bez istoka).
    Jučer sam na drugoj temi spominjao klubove iz nekih glavnih gradova Europe, vrlo slična posjeta našoj a imaju 10 puta bolje stadione.
    Ferencvaroš npr. ima groupama arenu koja je u hrvatskim medijima svako malo zadnjih godina kao primjer kakav stadion treba Zagrebu. Kapacitet malo više od 20k, natkriven, tribine blizu terena, top jel tako? A onda pogledaš statistiku i vidiš da Ferencvaroš kao najveći mađarski klub, iz milijunske Budimpešte i sa top stadionom ima tek za tisuću ljudi viši prosjek od Dinama koji igra na ruševini. Kako to kako to? Sve se bojim kako bi naš puk reagirao da mi igramo na stadionu tipa Groupama, a neki drugi klub igra na ruševini, i da mi unatoč tome imamo jedva bolji prosjek od njih. Tema posjete bi gorila.
  • Keyser Soze
    18.5k
    Meni bi 15k bilo sasvim korektno, čak i ispod toga.
  • Sibirski plavac
    8.3k

Meni isto. Samo kažem da bi se opet našlo pametnjakovića koji bi i to smatrali slabim.
    I dalje stojim pri svojem možda nepopularnom mišljenju da dio dinamovog puka zadnjih godina redovno kmeči oko naše posjete jer se magaradi posjeta dosta digla u odnosu na našu i valjda im je krivo radi toga. Da nam je posjeta ista ili slična, nitko ili vrlo mali broj ljudi bi pričao o našoj posjeti.

Inače ja sam za novi Maksimir sa kapacitetom između 20 i 25 tisuća. Mislim da nam je to taman. 30 i više tisuća mi je megalomanija, gdje će ti stadion jedino biti pun na repki, derbiju i protiv nekakvog Reala ili Bayerna.
    Austria Beč, Rapid, Ferencvaroš su samo neki od klubova koji imaju kapacitet manji od 30k i ništa im ne fali. Ne vidim problem da takvog kapaciteta bude i novi Maksimir.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.8k

Iako se primarno radi za klub, razlika je kaj Beč i Budimpešta imaju druge veće stadione. Maksimir je vjerojatno jedini stadion kojeg će se radit za idućih 50 godina i stvarno bi šteta bilo da cijela država onda nema jedan stadion od 30+ tisuća.
  • Ledeni
    0
    Zamolio bi redakciju za pomoć pri organiziranju prevoza na domaće utakmice iz Njemačke, idem svojim autom i bilo bi mi drago da nas ima više da dijelimo troškove : ) teško je pratiti tempo ako te svaka tekma košta 500+ eura
  • fakin
    3.4k
    Rezultati Dinama nakon famozne utakmice protiv Istre gdje je nakon utakmice bilo povišenih tonova u svlačionici (9.11.2025.):

HNL
    13 utakmica, 11 pobjeda, 2 remija, gol razlika 38:10

Europa
    6 utakmica, 1 pobjeda, 1 remi, 4 poraza, gol razlika 9:16
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url