• Kujtim Shalla
    9k
    Svaka čast tako te želim vidjeti da igraš,focus samo. Ostalo sve imaš . Vraćaš svima koji su ti ukazali povjerenje duplo. I treneru i momčadi. A mi što smo stali i što kenjađo tu i tamo smo i onak nebitni :lol:
  • hardek
    9.4k
    U prvom poluvremenu bio je ono najgore od sebe. Loše odluke, mahanje rukama i nezadovoljstvo prema suigračima. U drugom poluvremenu bio je ono najbolje od sebe. Bravo Luka
  • Fan
    2k
    Možda je nekog to nadrkalo, al meni je sjelo kad je odradio onu solo akciju i na kraju šutirao neugodnu loptu, pokazao je muda i uzeo stvari u svoje ruke.
    Dal je tu mogao na kraju možda dodat ili bolje nešto odradit, možda i je, al nitko mu ne može osporit trud i onaj šmek, nogometnu drskost. Lik je španer i to je to.
  • Paggini
    78.2k
    Otkad sam ga gledao u Loksi, vidjelo se da u malom ima NEŠTO. Slomila me ta ozljeda na zagrijavanju i čekao sam, doći će Stojke, sjest će to na svoje mjesto. I odigrao je prošlo proljeće kao daleko najbolji igrač HNLa, ali i to se zaboravilo.

Pa izjava Bobana izvađena iz konteksta, pa jedan, pa drugi crveni, sve je to trebalo mentalno izdurati, da te svi gledaju kao glupog, divljeg igrača, ne shvaćaju te ozbiljno.

I da, branio sam malog kao njegov veliki forumski zaštitnik jer u malom ima taj gen koji se ne može naučiti, čista jebena magija u nogama. Njegov mozak je konstruiran drugačije, da vidi nogomet drugačije, teren drugačije, noge mu primaju loptu drugačije, udaraju ju finije, ljepše.

Jesam blag prema svim igračima Dinama općenito, ali Luka Stojković je igrač zbog kojeg se dolazi na stadion, koji mi diže adrenalin svakim dodirom lopte, čista jebena M A G I J A.

Jebi Luka, ne vadi, jedva čekam kad kreneš i u kockastom dresu raditi te mađioničarske gluposti.

A i još jedna stvar - njegov odgovor na ponudu od arapa (što sam načuo) je sve što želim od našeg igrača, mentalitet koji želim da nosi naš plavi dres. Ne mogu opisat koliko me veseli njegova afirmacija, napokon, u Dinamu, privilegija je gledati ga i nadam se da će to trajati još sezonu, dvije, tri.
  • crophantom
    3.4k
    njegov odgovor na ponudu od arapa (što sam načuo) je sve što želim od našeg igrača, mentalitet koji želim da nosi naš plavi dres.Paggini

pustio čovjek foršpan, a neda film, pa nek se sad mi pitamo kaj je bio odgovor :sweat:
  • Paggini
    78.2k
    pustio čovjek foršpan, a neda film, pa nek se sad mi pitamo kaj je bio odgovor :sweat:crophantom

Da se zaključiti samo od sebe, al nije Pađo drukara
  • Danko
    2.9k
    Jel stvarno istina da bi ga klub pustio u arabiju za tu siću?
    Ak je, onda bi se taj tko je donio tu odluku trebao malo zamislit nad svojim procjenama.
  • njurci10
    508
    u ono doba kad je bila ponuda, puno ljudi bi ga pustili za tu kako.ti kažeš sicu.

A uostalom sam je odabrao da ostaje, i hvala bogu da je.
  • Zagi
    16.3k
    Kada je to bila opcija, ne bih sekunde dvojio zamijeniti ga za Jagušića.
    Sada odigra par dobrih tekmi, odmah smo svi vidioci.
    Polako, ima on još puno znoja za proliti, puno stvari za popraviti i dobrih tekmi za odigrati do statusa konzistentno jako dobrog igrača.

Na dobrom je putu zadnjih par tekmi .
  • rioda
    14.8k
    Oduševljen sam njegovim igrama u posljednje vrijeme, nisam očekivao da će se toliko dići. Definitivno mora biti nositelj Dinama iduće sezone.

Iako mu je zadnji pas, kad se odluči na njega, odličan, volio bih da češće u određenim situacijama prepozna prednosti dodavanja nad udarcem. Primjeri od danas i s Poljuda, u obje situacije bi Vidović ušao u zicer.

Screenshot-20260314-224631-You-Tube.jpg

Screenshot-20260314-224801-You-Tube.jpg
  • Crni86
    20.6k
    Centarsut za penal, asist vidovicu, predasist lisici za belju. Danas sudjelovao u 3/4 gola

U zadnjih 5 utakmica - 4 asista i 3 gola. Mali ocito voli proljetni dio sezone
  • Teofil Kateran
    4k
    Proljetni Stojković > Proljetni Neva

Nadam se da je ovo njegova prava godina sazrijevanja i da će početi ovakve utakmice pružati u još duljem kontinuitetu. Kada je u formi, baš je zvijer od igrača.
  • by-tor
    463

Ne samo to, nego i Proljetni Stojković > Ljetni Špikić
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.