• jedan u nizu
    17.7k

Nije u šoldima sve ...
  • Papastrumf
    22k
    Nije li rečeno da seljenjem klub za tih nekoliko sezona očekuje manje prihode od ulaznica, matchdaya i te stavke nego što ima sad?Tvrdica McTvrdi

Ne znam tko je to rekao, ali to ne bi smjelo biti tako.
  • Mlađi referent
    15.2k
    Selidba iste sekunde
  • veselko tenžera
    7.4k
    Možda je pravo pitanje trebamo li čekati da se instalira travnjak na Kranjčevićevu ili da prolazimo odmah? :smile:

Šalim se, razumijem strah od slučaja Rujevica, ali ovakav Maksimir je već odavno izgubi smisao. Ako se uspori Maksimir, siguran sam da navijači Dinama na čelu s BBB imaju kvalitetne nenasilne alate za izvršiti pritisak.
  • mali M
    9.7k
    Nije li rečeno da seljenjem klub za tih nekoliko sezona očekuje manje prihode od ulaznica, matchdaya i te stavke nego što ima sad?Tvrdica McTvrdi

Dok god nam je prosjek na ovom stadionu cca 10.000 ta matematika ne stoji. Ako nagađamo da bi prosjek bio veći možemo tako tvrditi ali to su pretpostavke. Karte će na Kranjči biti skuplje, neka poboljšaju matchday experience i ponudu klope i cuge, merch itd pa neće sigurno biti na gubitku...
    Nikad mi nije jasno to zbrajanje gubitka u ŠBB/KBB argumentima...
  • NitkoBitan
    35.7k
    Ukidanje besplatnih ulaznica ce imat pozitivan efekt + treba dodatno radit sa godisnjacima na prepustanju ulaznica u slucaju nedolaska.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.