• prefontaine
    7.4k
    Užasna posjeta protiv Slavena, kada nam od 100 uvjeta valjda 95 ide u prilog.

Dinamo ima 5-6 tisuća pravih, istinskih, vjernih navijača sa šireg zagrebačkog područja, svi ostali su "uvjetovani" 101 razlogom. I svaki od tih razloga je veći i važniji od Dinama.

Stvarno sam frustriran. I ovo se ne odnosi na zonaše i sve prave dinamovce koji koliko toliko uživo isprate Dibama.

60.000 članova je za Guinessa s ovakvim "navijačima" u gotovo milijunskom gradu. Di su ti članovi? Na Bundeku, Jarunu, Sljemenu, ZOO-u, trgu? Na Maksimiru sigurno nisu. I vi bi novi stadion sa 35.000 mjesta?! Zbog čega? Zbog koga? Zbog Reala, Bayerna, Arsenala, PSG-a, Milana da si možete snimiti selfie i stavit ga na instagram?! Dabogda nikad ne ušli na novi stadion u Kranjčevićevoj, pa kmečite do sudnjeg dana da vam je Boban ukrao klub, bagro licemjerna.
  • Sibirski plavac
    8.3k

A mislim, kad vidim ovakvu posjetu uvijek se sjetim one :"prije par godina ovakve brojke protiv nekakvog slavena su bile nemoguće". Napredak je apsolutno tu, ali jebiga spor je.

Opet ću po xy put spomenut posjetu magaradi. Koliko je njima sa "najluđom publikom na svitu" trebalo da dođu od prosjeka 5k-6k do prosjeka 20k? Godine i godine. Ako je njima toliko trebalo očito će nama trebat i duže...

Nisu ni baš svi ostali klubovi iz europskih glavnih gradova toliko bolji od nas po pitanju posjete.
  • Tom Hanks
    5k
    Ne samo 35k,jučer ili danas je ovdje netko rekao minimum 40 000,ludost
  • Hnlovac
    4.4k
    zona je još normalna, svakakvi likovi na drugim mrežama govore o 50, 60 tisuća.

Ponekad se opako zapitam koliko je prosječni IQ medu dinamovim navijacima
  • prefontaine
    7.4k

Slučajno sam ti dao lajk. U globalu se slažem s tvojim postovima, ali:

1. Boli me quratz za prije. Više ne živimo "prije", živimo "sada". A to "sada" je dijametralno suprotno onome "prije". Napredak je minoran u odnosu na ono što smo očekivali

2. Boli me quratz za magarad. Ali ako ćemo već cjepidlačit i secirati, puno su brže došli sa 5-6 tisuća na 20 tisuća. A nisu imali ni blizu razloge kao što ih mi imamo (konstantna Europa, uvijek borba za naslov)

3. Koji klubovi i iz kojih europskih glavnih gradova? Baš me zanima, nije da baš to pratim, ali nekako sam sumnjičav na to da klubovi iz glavnih europskih gradova, koji su k tomu prvaci, ne mogu skupiti 15-20 tisuća ljudi.

Jebote kad imam poslovne ili sportske obveze u Zagrebu, smještaj tražim što bliže Maksimiru. Djeca znaju da ćemo ići na utakmicu i tome se vesele tjednima prije. Pričaju u školi kako će ići gledati Dinama, a nakon što dođemo doma hvale se kako su gledali Dinama. A uvrijeđene frajlice kojima je do stadiona 3 tramvajske stanice nisu u stanju otići ni po kiši mi po suncu ni po vjetru ni po snijegu ni po jugu ni po buri... Ma... Bolje mi je šutit.

Zagrebačka gospoda definitivno ne zaslužuje Dinama.
  • Sibirski plavac
    8.3k
    Koji klubovi i iz kojih europskih glavnih gradova? Baš me zanima, nije da baš to pratim, ali nekako sam sumnjičav na to da klubovi iz glavnih europskih gradova, koji su k tomu prvaci, ne mogu skupiti 15-20 tisuća ljudi.prefontaine

Ovdje uključujem klubove iz glavnih gradova koji jesu i koji nisu prvaci svojih država:
    Ferencvaros- 10 tisuća
    Slovan Bratislava- 6 tisuća
    Zvezda- 10 tisuća
    Olimpija- 2 tisuće
    Levski Sofia- 8 tisuća
    Cska Moskva- 15 tisuća
    Ujpest- 6 tisuća
    Austria Beč- 13 tisuća
    Cska Sofia- 3 tisuće
    Panathinaikos- 9 i pol tisuća
    FCSB- 11 tisuća

Svi ovi imaju bolju infrastrukturu od nas (osim možda zvezde i bugara), a posjeta u rangu naše ili mrvicu bolja. Sumnjam da se na njihovim navijačkim forumima piše o "sramotnoj posjeti" i o razmaženosti građana tih gradova.

puno su brže došli sa 5-6 tisuća na 20 tisuća.prefontaine

Baš i ne. Brzo su došli sa 5 tisuća do 10-12 tisuća, ali ove brojke 20k i više su im došle tek dolaskom boga baluna, znači od 2020. pa nadalje. Prije toga su nekakvih 5-6 sezona imali između 12 i 15 tisuča, a još prije toga su puna 2 desetljeća se vrtili između 5k i 9k (a to je bio period jakog hajduka o kojem još danas kmeče).

Nadam se napretku posjete na Kranjči. Ako ćemo i na kranjči imat tekme 7k ili 8k, e to će već bit razlog za uzbunu. Dotad još nam ostaje nadanje da će biti bolje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet