• don
    19k
    Valincic je los al ovo nema sanse da bi stigao blokirat itko , lopta je savrseno sletjela GrgicuCastAway1986

i više nego savršeno, ali to ne znači da je Dominguez kriv.
  • Sibirski plavac
    8.3k
    Slaba tekma, ali ne i najgora, Vukovar i Istra vani su nam bili puno gori prošle jeseni.

Mislim da ćemo okrenut ove danas.

Sergi zna kiksat u hnl-u, ali ne kužim na koju foru je on kriv za gol? Izbacio glavom i to leđima okrenut Grgiću. Kako je on mogao znat da je ovaj sam? A i zašto je ostao sam je bolje pitanje? Čak i da je izbacio u korner, mislim da bi u slučaju njihovog gola iz tog kornera opet on bio na udaru kritika jer je "od svih mjesta baš izbacio loptu u korner".

Ne brinem se uopće za stanje na tablici jer ovi debili sutra svakako kiksaju protiv Šafarića i družine. Čak i da dobiju, nema teorije da nam dođu blizu. Jedino da nama opet dođe brain fart kao prošle jeseni kad smo znali gubit od Istre Vukovar i Gorice pa oni iskoriste naše kikseve.
  • Archangel
    27
    Fulao sam prvo poluvrijeme ali vidim da je to bilo dobro :D
    Nadam se da će sada izači nabrijani u drugom
  • Crni86
    20.6k
    dodaj i vinlofa u ovu ekipu. Jako slabo je ovo danas
  • ElDorado
    10.4k
    Hoxha i Lisica ulaze
  • Ritam Ulice
    2.5k
    Nevjerojatno da jednu utakmicu igras kao da ti je posljednja pa onda iducu kao da si na terminu s ekipom s posla. Kova nadam se da galamis u svlacionici. Soldu i Topica bi frkno u 3pm na ljeto. Nek idu Mudraziji ili Brodicu u maðarsku..
  • Crni86
    20.6k
    LisicaElDorado

Goda
  • Krulek
    1.2k
    Opet se nasjeda na, kako je to danas moderno reći, narativ novinara i " nogometnih (ne)znalaca " da smo deset bodova u plusu i sve je gotovo, prvenstvo je osigurano. Igrači to nesvjesno prihvate i onda počnemo utakmicu bez onog pobjedničkog garda kao protiv tovara, sa spuštenim rukama i dogodi se ovo. Nadam se brzom popravku.
  • FrodoJePurger
    593
    Svoje sanse iskoristili nismo nazalost ali preokrecemo :strong:
  • VolimDinamoOo
    311
    Sjecam se davne utakmice dinamo 4-1 sl belupa, ako se ne varam bilo je iato 0-1 na pol, Vrucina je zabio za Belupo pa smo ih natamburali.. ajmo to ponovit
  • CastAway1986
    5.6k
    to je bio odgovor kolegi koji je odmah isprozivao Valinčića
  • ElDorado
    10.4k
    Kriv je onaj loki je ostavio Grgica samog a to mogu biti samo Valincic ili Topic
  • Zagi
    16.3k
    Nemreš mi na +10 izaći ovak bez rizika.
  • serbus
    5.8k
    Da nitko ne pogriješi ne bi golova bilo. Timski je sport tako da kad Beljo da pet komada dao ih je dinamo, isto kad primimo gol kriva je ekipa. Igramo dobro i okrećemo ovo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.