• cron1ck
    2.3k
    Nadam se drugo poluvrijeme kao protiv Varazdina
  • IceMan
    4k
    Valinčić nije ni sjena igrača od jeseni. Ni sjena.

Treba počet trčat jer nema šanse da bez trke ovo dobijemo danas.
  • Orc123
    15.4k
    pa Bog te mazo kako je on mogao znati gdje se Grgic nalazi, zasto nije na Grgicu igrac? Zasto ga nirko nije blokirao? Ja se divim koliko ljudi nikad nisu loptu vidjeli uzivo i odigrali bar na skolskom koji put.....ovo je gol od Valincica ili Topica jer jedan od njih trebao biti na Grgicu i blokirati sut ili prije toga ocistiti loptu koju je Sergi izbio....!
  • Fatos Beqiraj
    1.4k
    ni ti branim sergija ni ti kudim, ali veze nema s ovim golom. Isao cistit loptu, ocistio na stranu sve skolski
  • Ludovic IX
    10.8k
    Topić je igrač manje.. tj igrač više za Slaven jer naši bi kak ti trebali igrat na njega ali nazaslot , on nema tu nogometnu inteligenciju da zna kad i kud treba utrcavat. i onda naši njemu pokusavaju dodat a to je lopta za slaven
  • FazeN
    6.1k
    Loših 45 minuta a i takvi smo im mogli dat 2 gola(Šanse Zajca i Topića)..
    Jako puno nervoze, nabrajanja, mahanja rukama, potpuno nepotrebno, ima još 45, stignemo okrenuti ovo samo dobar pristup, bolji smo i budemo dobili ovo.

Ovi će sad u bunker, treba staviti Zajca da vodi igru ima tu mirnoću i sigurnost, a Šunta da zamjeni Soldu.
  • CastAway1986
    5.6k
    nek si se ti javio stručnjak nemoj da te podsjecam kakve si komentare ovdje pisao napadas ljude koji daju kritiku za tvoje liblinge ,imas inbox za raspravu neda mi se spamat
  • Ritam Ulice
    2.5k
    Hoxha unutra i nadajmo se necemu. Ovo je teski kriminal i holikurcina
  • Blue Label
    188
    Dobro poluvrijeme, di kod uđe, di kod ne uđe
  • Danko
    2.9k
    Bit će to dobro, kaj se bojite...
  • mali M
    9.7k
    Ko je ovaj mali kenjator u obrani Belupa? Materijal za Hajduk, kenja na svaku odluku gdje je očito u krivu
  • tp1997
    2.6k
    Ne znam je li to samo moj dojam, ali Stojković mi danas baca na prime bolikurčina dane Brune Petkovića, dečko kao da igra neku svoju privatnu tekmu, samo neki kao potezići ovo, ono, a energije ninalo
  • DiddyGuela
    5.7k
    Mislim da nije toliko stvar izostanka Mišića danas nego smo izasli sa stavom kao da bi nam Slaven trebao skinit gace da im natrpamo 5 komada. Bas bez volje, ideje i energije. Prvih 45. minuta su momcadski podbacaj.
  • rioda
    14.8k
    Loših 45 minuta a i takvi smo im mogli dat 2 gola(FazeN

3, bio je onaj udarac Stojkovića koji je netko u zadnji tren očistio
  • Borovljanin
    537
    442.

Ubacit Hohxu umjesto Solde, staviti Vidovića u špicu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.