• Fan
    2k
    Dobar dio otiđe na to gdje on objašnjava da to nije njegov posel, a i sami znaju da nesme zucnuti. Stvarno ne kužim dal to netko misli da bude on odjednom počel govoriti poslovne tajne, ili koji vrag?Filip Međimurje

Ne bi bilo prvi put da neki trener priča o transferu nekog igrača, pa i Kova je dao naslutiti da se za Livija nešto kuha kad je rekao da su Neva i Filipović s nama i da će tako biti do zime a onda ćemo vidjeti, tako da je to pitanje, začudo, čak i legitimno, s obzirom na to kakva obično pitanja po špranci dobiva.
  • NKDZ86
    7.8k
    Brodo jutro svima!
    Da podjelim s forumskim zgubidanima svoj san: bio sam na cugi negdje u gradu i kao Hoxha, Beljo i Bakrar su došli sjest za naš stol i naručili i za nas cugu haha, dinamo, dinamo!

Eto zna se ko su danas strijelci, a po kuloarima se priča da se traži karta više za tekmu, svi na Maksimir!
  • Thor
    2.1k
    kako bi reko @Paggini #No homo :lol:
  • fakin
    3.4k
    Ajmo danas to dobiti, otici na plus 13 od tovara i mirno gledati ostatak hnla
  • Madness
    98
    Livaković- Valinčić, Mckenna, Dominguez, Vinlöf- Soldo, Zajc, Stojković- Topić, Vidović, Beljo
  • Nogo
    10.6k
    FB-IMG-1773499605160.jpg

Ajmo plavi! :heart:
  • Xpert1992
    498
    Ocekivana postava. Mislio sam da ce Bennacer biti na klupi pa zamjeni Soldu zadnjih 15-ak minuta, ali osim toga sve ocekivano. Idemo dobit to!
  • Kiki1807
    0
    Ima kakav stream ekipa, molim vas
  • rdl
    8
    poz ekipa, ukoliko nekome treba link da gleda, neka mi se javi u DM
  • Borovljanin
    537
    Mi na klupi od veznjaka imamo samo Šuntu
  • Bernard
    1.2k
    Prvi put u životu sam došao 45 min ranije na tekmu, znam strašno.
    Al onaj njihov Grgić mi je bio krimimalan na zagrijavanju znači recept za eurogol..
  • emilperska
    15.2k
    Opet 3 zamjene manje na klupi.. 9/12

Mikić i Zeba igrali za juniore. Horvat nije.
  • Fan
    2k
    da, šteta kaj sva trojica nisu danas na klupi seniora s obzirom na to da smo igrali protiv slabašnog Rudeša u juniorskom prvenstvu, mislim da bi danas bilo prostora za sve zadnjih 15, 20 min, no dobro, ostalo mislim da je sve ok i očekivano.
  • BlueVelvet
    347
    stream netko?
  • Ritam Ulice
    2.5k
    Mogli bi malo i zapucat po golu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.