• mali M
    9.7k
    Neznam... Bilo bi mi bolje da je spustio Zajca na šesticu jer mu treba mir i iskustvo na toj poziciji, a napred gurnuo Vidovića i Stojka... Al dobro... U zadnjih par tekmi je Kova dobro reagirao, nadam se da neće i danas razočarati
  • DrRatoljub
    602

Ovo je od Domingueza najviše gol. Ako ideš na nju moraš izbiti. A ne ovom na nogu direknto.
  • Dadox
    1.3k
    Bez Mišketa bez agresije i ideje.
  • Orc123
    15.4k
    hahahhahahahahahahqhqhhahahah da Sergijev je gol....daj prosim te...tko cuva Grgica...moja mater?
    Sergi je izbio loptu ispred svojeg igraca...sta je trebao, primit ju u ruku? Tebi je Sergi kriv? Iduse kaj jos necu cuti od tebe samo da poseres Domingueza....
  • emilperska
    15.2k
    Dominguez vise nemre ni HNL ritam pratit u svakoj tekmi.

Očito priče da su ga Presidente i Kova sklonli iz sastava protiv Genka da si ne ruši cijenu za ljeto mozda i nisu blef.
  • Ritam Ulice
    2.5k
    Obo rusenje Belje nije za zuti jel
  • don
    19k
    sta je on kriv sto Sergi asistira Grgicu ?CastAway1986

Bože me sačuvaj. Samo sam čeka prvog koji će reć da je Dominguez kriv za gol. :lol:

Sergi je u naletu izbacio loptu glavom iza sebe i jedina druga opcija je bila da je izbaci u korner. Veći je krivac onaj čiji je igrač Grgić.
  • emilperska
    15.2k
    Jedna velika kurčina nas ceka danas. Zašto bi mi završili prvenstvo u travnju kad se moze i krajem svibnja..
  • mali M
    9.7k
    Malo mi je zapravo najslabija karika Soldo... Ne spušta se po loptu i ne iznosi, a upravo je dva puta zeznuo i nr vraća se... Mrvu smo neposloženi
  • Orc123
    15.4k
    Koji ste bi seratori....vec dugo nisam vidio da se sere bez ikakve osnove po nekom igracu Dinama. Sta je ovdje Dominguez keiv krv te jebo...odbio je loptu ispred svojeg igraca...zasto nitko nije cuvao Grgica i bio na njemu da odbije tu loptu, da blokira sut....vi pojma o nogometu nemate.
  • Ritam Ulice
    2.5k
    Topic i Soldo igraci manje
  • dd29
    884
    Lako za domingueza, kad vidim da topić igra u prvoj postavi dinama nije mi dobro
  • CastAway1986
    5.6k
    ja serem redovno po Sergiju ?? Kad to ? To što ti drkaš na njega i sto mislis da je novi Cubarsi u nastajanju ne mora znaciti da svaki negativan komentar od strane drugih je nesto loše..Mogao je izbaciti loptu i negdje drugdje a ne asistirati..
  • hb1
    569
    Jebi ga, timski karakter ne dolazi preko noći
  • tigric
    1.1k
    Jao tko ce sad slusati ove kova out debile
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.