• Sajla
    18.9k
    Nego, anketa s utakmice od prije nekoliko dana - zna se kad će rezultati?
  • Benedikt
    2
    je ovo gnk i Dinamo pod navodnicima izaziva bijes u meni
  • Thor
    2.1k
    https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/kraj-odugovlacenjima-fifa-uvodi-brojna-nova-pravila-vec-za-svjetsko-prvenstvo/158965
    tovari su gotovi do kraja...i zadnje nade su im srusili :rofl: jos kad uvedu neko pravilo za kaznjavanje ubacivanje drugih lopti u teren...game over :lol:
  • emilperska
    15.2k
    Procitao sam ovu našu tužbu.

Radi se o ozbiljnim stvarima.

Skeptik u meni bi rekao da je na dijelu Steua manevar hahah..
  • rokikaciga
    12.4k
    Propustio sam.par dana na Zoni, 80% postova sam preskocio
    Kakva tuzba, nisam upratio?
  • Tvrdica McTvrdi
    4.8k

Opet, to odugovlačenje je praktički jedina taktika koju slabije ekipe imaju, pogotovo na turnirskim natjecanjima. Panama nemre ništa Engleskoj na čistu igru, ali uz gol iz prekida, malo ležanja, malo ciganskih provokacija može uzet bod(ove). U konačnici je to ono što razlikuje nogomet od rukometa ili košarke gdje Danska ili SAD ne mogu izgubit taman da igraju s 2 igrača manje
  • emilperska
    15.2k

Vidi stranica iza link od Imperijala.

Tema:
    www.gnkdinamo.com
  • Chempers
    1.2k

Recimo proširenje ovlasti VARa će donijeti još više prekida koji se ionako nikad dovoljno ne nadoknade. A ovo oko izmjena i ubacivanja treba pozdraviti, previše utakmica je negledljivo jer se dopušta sve i svašta.
  • FazeN
    6.1k
    Htio sam ovo objaviti i ranije, ali nisam htio ništa pisati dok administracija nije dala dozvolu. Sad kada je sve u redu, mogu ukratko objasniti o čemu se radi.
    Nedavno sam pokrenuo jednu malu igru za navijače. Ideja je jednostavna, navijač koji do kraja godine bude na najviše utakmica može osvojiti nagradu iz Dinamo shopa po izboru: sat ili dres.

Osim toga, pokrenut je i predictor za svaku utakmicu. Na kraju sezone najbolji u predictor igri također osvaja dres po izboru.
    Uskoro će biti objavljena i javna web tablica kako bi sve bilo transparentno i da se u svakom trenutku može vidjeti stanje bodova i poretka.

Naglašavam da ovo nije nikakva promocija, ne trebate ništa lajkati, dijeliti niti čak kliknuti “sviđa mi se” na stranici.
    Ideja je samo da se malo zabavimo do kraja godine i možda netko od vas osvoji nešto.

Ako vam se sviđa ideja i želite biti dio igre, slobodno se priključite.
    https://www.facebook.com/share/p/1HdXxMcBh9/
  • NVKOD
    10.5k
    Vidim da se ponovno provlačila tema broja gledatelja na Maksimiru. Iako bih volio da svaki put dečki izađu pred pun Maksimir, stvarnost je nažalost drugačija. Tu igra nekoliko čimbenika:
    1. stanje stadiona - svima je jasno da je Maksimir pred raspadom. Komfor nula bodova, bez krova, sigurnost niska, sanitarije bolje da ne pričam (Toi toi na stadionu u 21. stoljeću!?). U današnje doba ljudima je komfor jako bitan. Siguran sam da se dosta ljudi pita zašto bi kisnuli na stadionu kada najdraži klub mogu pogledati u kafiću ili doma pod dekom. Jednostavno, teško da iz ovog stadiona možemo izvući veće brojke, koliko god mi to svi htjeli.

2. atraktivnost i napetost - možda zvuči ružno, ali ljudi očito žude za nekom dramom kao primjerice prošle sezone. Čim je bila napeta sezona, dok smo naganjali rezultat, na proljeće smo imali po 15k protiv Rijeke, protiv Slavena u 34. kolu 12k ljudi, a zadnje kolo protiv Varaždina 23k. Sada je situacija puno komotnija i stvara se "manja" želja za odlaskom na stadion. Po meni loš način razmišljanja jer bi se na tekmu trebalo ići radi Dinama, a ne radi suparnika i neke napetosti, ali što je tu je.

3. nekultura odlazaka na utakmice - nekoć se podrazumijevalo da se vikendom otiđe na Maksimir, pazilo se da se aktivnosti ne bi preklapale s terminom utakmice, no danas to tako nije. Tome je dodatno kumovala činjenica da je klub godinama bio otuđen od navijača i da su generacije ljudi bile "odbačene". Za ponovno uspostavljanje te kulture potrebe su godine rada s navijačima.

4. vrijeme - ova stavka je isprepletena sa stanjem stadiona i željom ljudi da ne pokisnu, ali ove sezone je kiša baš morala padati na dan utakmice, stvarno peh. Cijeli tjedan bude sunčano i toplo i baš za vikend dođe promjena vremena...nažalost. No, treba pohvaliti sve koji su dolazili po takvom vremenu bodriti dečke!

No, da ne ispadne da je sve tako sivo, jer to nije bio cilj ovog komentara, htio bih se osvrnuti na dobre stvari. Nemojte misliti da ukoliko je malo ljudi na stadionu, da se Dinamo ne prati. Štoviše, prati se više nego prije i to mogu vidjeti iz prve ruke.
    Svakodnevno viđam brdo automobila sa zastavicama, ljude koji nose dukse, majice, ruksake s Dinamovim obilježljima. Klinci koji su nekad nosili Barcelonu ili Real Madrid, sad nose Dinamo. U kafićima načujem kako ljudi komentiraju i analiziraju utakmice, na poslu valjda od 10 ljudi, njih 8 prati redovito utakmice, komentiraju po forumima i novinama. Ljudi koji do prije nekoliko godina nisu ni znali nabrojati tri igrača, danas prate utakmice. A da ne spomenem broj članova, stvarno za svaku pohvalu.
    To je ono što budi nadu. Takvim ljudima treba samo mali poguranac, odvesti ih koji put na stadion da ukuse tu draž i tko zna, možda će i oni jednog dana to raditi svojim prijateljima.

I ne bih volio da se dijelimo na one koje vole više Dinamo jer idu na stadion od onih koji sve to prate, ali preko TV-a. Svi smo mi Dinamo!
  • Svakiclanjebitan
    57

Rezultati:

90,6% navijača osjeća se sigurno ili vrlo sigurno na stadionu
    Samo 3,1% navijača osjeća se nesigurno
    91,3% baklje doživljava pozitivno ili neutralno
    91,3% se nikada ili rijetko osjeća ugroženo zbog baklji
    89,4% navijača zapada ne osjeća nikakav strah kada se baklje pale na sjeveru
    98,6% smatra da navijačka atmosfera i sigurnost mogu ići zajedno

Percepcija sigurnosti među navijačima je vrlo visoka. Baklje velika većina doživljava kao dio navijačke kulture, a ne kao sigurnosni problem. Osjećaj stvarne ugroze je vrlo nizak. Tako da smo sretni s rezultatima. Hvala svima što su dali svoj glas, jer se jedino tako može ići zajedno.
  • Thor
    2.1k
    ja sam i za baklje i dimne na zapadu,al nije bilo tog pitanja na upitniku :wink:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet