• dinamo u srcu
    2.8k
    Opcija 1 je sigurno bolja ako se gleda razumom bez emocija i dugoročno postavlja klub na veći nivo. Sponzori, marketing i svi ostali sadržaji će doć do izražaja na novom stadionu.

Trenutni uvjeti za nekakav bolji marketing, fan Zona, fan shop su jako slabi i izvlači se stvarno maksimum.

Opcija 2 je jedino isplativija zbog većeg kapaciteta 20 000+ gledatelja za europske tekme i eventualno top momčadi za ligu prvaka. Real Madrid,Barcelona. Arsenal,Psg, Milan itd... Ali to je jedino što je dobro.

Logično je preselit se na moderniji stadion, čim to bude moguće. Veća zarada kroz marketinške akcije će se napravit na novom modernijem stadionu. Privuć veliki broj novih gledatelja koji i ne prate nogomet, koji nisu bili na Maksimiru godinama. Klub to treba iskoristit.

Radit kontinuirano da se što prije sruši Maksimir i sagradi novi sa većim kapacitetom( 40 000 minimalno, 50 000+ je moja želja).

Imamo svoj klub i već sad je broj gledatelja koji dolaze na sve tekme veći za nekoliko tisuća, a sa novim stadionom i dobrim marketingom rast će kao i kod najboljih europskih klubova.

Preduvjet za to su kvalitetni stadion, dobra organizacija i kontinuiran rad.
  • Dr Hofmann
    5.2k
    Odrastao sam na Maksimiru. Dovoljno sam star sa se sjećam Istoka stajanje, Jug dole, starog Sjevera, krova na Zapadu. Eh živote, koliko uspomena, koliko utakmica, likova, doživljaja, euforija, depresija, smijeha i ostalih pizdarija.

Ali istog trenutka čim Kranjča dobije zeleno svjetlo, seli nas tamo. Odmah. Nema čekanja. Uvijek popizdim na svog frenda koji mi sad protiv Istre i Genka priča o romantici Maksimira po kiši. Jebala ga romantika u dupe. Daj više normalan, funkcionalan, moderan stadion. Pun mi je kurac i romantike i kiše.
  • Hrc-Vg
    1.2k
    Rodio sam i odrastao manje od kilometar od Maksimira, i jako ga volim, ali jedva čekam otići na Kranjču zbog komfora i atmosfere koja će nam pomoći u stvaranju kulture odlaska na utakmice neovisno o protivniku. Maksimir bez Istoka ionak nije “onaj” Maksimir…
  • Fabercaster
    900
    Mislim da bi preseljenje na Kranjčevićevu trebalo realizirati što prije radi samog kluba. Mislim da će s obzirom na kapacitet stadion uvijek biti pun čak i na malim utakmicama što će generirati veće prihode nego što ih sada ima od karata i matchday prodaje.

Uz puno veći komfor koji će zasigurno privući veći broj gledatelja, ako klub uvede dolaznost kao kriterij za kupovinu godišnjih i pojedinačnih karata, zahvaljujući FOMO efektu stadion će biti uvijek pun. Razumno je očekivati jedan period navikavanja, ali vrlo brzo će lijene guzice iz birtija trčati na Slaven i Lokomotivu kad skuže da se možda neće moći naslikavati za Instagram na Realu i Cityju ako nemaju dovoljno dolazaka na utakmice.
  • Dinamo-SB
    1.2k
    Opcija 2 ali s jednim dodatkom.
    Maksimir je naš dom i Kranjčevićeva meni osobno ne predstavlja ništa niti ce ikad predstavljati,ali bi izabrao model koji bi donekle mozda sve zadovoljio.
    HNL na Maksimiru, a Europa na Kranjči dok ne krene rušenje.
123456Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.