• Jurki
    23.8k
    Ali ovo je netočno što Antolić pišeSajla

Zlagal se smrad usrani i da nismo dali niti jednom igracu u21 minute.
    Mikic, i Topic su izgleda Marsovci.

Antolicu smradu prokleti lazljivi novinarski gnoju.
  • mlinchica
    5.2k
    "Cilj je gurati naše, a ne kupovati mlade Kosovare, Albance, Afrikance ili Azijce"
    Diop, Sabra and Keita have left the chat.
    Sajla

“Dinamo i ostali klubovi …” :roll:
  • immerwieder
    1.6k
    još 23 boda
  • Profesor Baltazar
    42
    HNS budale. Znači, ukineš B ekipe i zabraniš nastup u 2.rangu bez ikakvog razloga iako je to bilo dobro za mlade igrače i produkcija je išla jako dobro. Time si izravno oštetio nas. Možda je to bio i cilj sve po diktatu onih bliskih južnjacima.
    Nakon što su naše mlade selekcije počele gubit od Luksemburga i sličnih, evo čarobnjaci su se sjetili opet vratit mogućnost igranja B ekipa u 2.rangu kao i ovo šta sada pišu za u-21 igrače. Naravno, nije to radi dinama nego isključivo radi njih samih foteljaša koji se boje da se danas-sutra ne plasiramo na neko EP ili SP jer će onda ostat bez nagrada i dijeljenja 13. plaće i ostalog.
    Neki dan naišao sam na Youtubeu emisiju od Breke Sport nedjeljom, mislim da je bila 549. po redu emisija od pred cca 7 godina. U njoj su bili Šikić, Laljak, menadžer Marko Naletelić i novinar Antolić. Laljak koji je tada vodio Inter je rekao da te B ekipe njima onemogućavaju dovesti mlade igrače i da to dovodi do većeg broja stranaca jer bemaju izbora u dovođenju i da se to mora ukinut. U smislu neće mi doć mladi igrač iz dinama jer je njemu ispod časti doć u Inter nego želi bit u dinamu i igrat za drugu ekipu. Nešto slično je i Škić govorio. Jedini je Naletelić rekao da je to glupost jer da Inter igra prvu ligu, a B ekipe drugu ligu i da je u interesu igrača da igra jači i viši rang te da to ne drži vodu.
    I sad ta ista vrhuška je i dan-danas u HNS-u na rukovodećim pozicijama. I onda će takvi radit na razvoju hrvatskog nogometa.
  • badjibadara
    9.1k
    Dan dva nakon ispadanja iz kupa i nakon što im je Dinamo očitao lekciju, kreću natpisi o novom Poljudu, poraz pada u drugi plan i nitko o tome ne razmišlja.

Dan dva nakon što ih je Krizy demistificirao, kreće serija skoro u slovo istih članaka o dinamovim financijama. Krizy-jeve činjenice padaju u drugi plan.

Slučajno?

Samo treba pratiti timeline i modus operandi određenih nakupina gnoja.
  • Jurki
    23.8k
    i kao slucajno je objavljeno da Dinamo i jos neki klubovi nisu dali priliku u21 igracima.
    I tko ne prati, ce reci.. da istina.. igraju neki Vinlofi, Dominguezi, Villari itd.. a domaci trunu na klupi.
    Samo da se neka negativa fila.
  • rokikaciga
    12.4k
    Glupani odjednom se sjete i B ekipe i minutaze za u21 igrace u istoj sezoni.

Ha, da. U19 repka nam izgleda kriminalno.

Pozdravljam odluku, mislim da je i prije trebala biti donesena ali ovak odjednom sve. Aj dobro.
  • badjibadara
    9.1k
    Samo pratiti timeline, kao što rekoh, i modus operandi, skoro u dlaku prekopiran iz jedne susjedne zemlje poznate po farmama botova i režimskom novinarstvu.
  • Jurki
    23.8k
    sve to govori da u Savezu sjede debili koji se kakti "kuze" u nogomet.
    Da, dobro je da se vracaju B ekipe.. to smo i htjeli.. ali je problem u tome da smo davno govorili kak je losa stvar za hrvatski nogomet ukidanje B ekipa.. ali su ocito oni najpametniji a mi svi ostali budale.
    Sve kaj smo govorili se i dogodilo.
    Katastrofalni rezultati mladih selekcija, A vrsta na izdisaju, zamjena nema.
    Sad kad im je dogorilo do noktiju, sad su oni vizionari.
  • Dzoni
    4.5k
    U HNLu doslovno postoje klubovi čiji gazde su otvoreno rekli da bi ugasili akademiju kluba da ne piše u pravilniku da ona mora postojati, ali prvi krivac za lošije u21 selekcije je nekako 7. najbolja akademija svijeta. Vrlo logično, zar ne
  • Jurki
    23.8k
    gazde su otvoreno rekli da bi ugasili akademiju klubaDzoni

Rijeka, Gorica?
  • Dzoni
    4.5k
    Ciljao sam na Rijeku ovdje, da.
    Ako postoji još poneki klub da tako funkcionira, još gore
  • Profesor Baltazar
    42
    Ovih par godina se nešto krpalo sa igračima iz dijaspore. Sad vide da ni to ne može biti vječno pa su se sjetili radit promjene s ciljem "boljitka i unaprijeđenja hrvatskog nogometa". Kakva demagogija
  • NORTE
    23k
    Moro:
    "Nisam bio spreman vratiti se, milims da mi je bilo bolje ostati tu. I zbog reprezentacije, i zbog mene samoga. Tu sam u ozbiljnom klubu, igrali smo čak i Ligu prvaka. Nije mi bilo u ideji vratiti se u Hajduku. Iako, kažem, bilo je kontakata'."
  • Jurki
    23.8k
    Kaj je najsmjesnije u toj cijeloj prici, prije pocetka ove sezone nisu htjeli ni cuti da se pritisne drugoligase i da B ekipe krenu od aktualne sezone.
    A vrlo lako bi se to rijesilo.. kod licenciranja im ne zazmiris na oba oka pa se nek lagano jebu.

Al kad su tu osobni interesi u pitanju.. tad nije nist drugo vazno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet