• Crni86
    20.6k
    povijesno gledajuci svakako mozemo rec da tovari imaju puno veci utjecaj nego rijeka, ali isto tako treba rec da rijeka u zadnjih 20 godina ima vise trofeja nego hajduk. Vise europskih nastup, nastupa u euro skupinama itd itd.

To je ko da ovi iz notighama dok su bili u championshipu se kurce kaj su uzeli prije 100 godina ligu prvaka. Dovoljno ti govori u kakvom si stanju ovog trenutka kad se moras pozivat na razdoblje od prije 10,20 godina.
  • Sajla
    18.9k
    "Ne bi ovo trebao biti sprovod, to što smo 10 bodova iza Dinama. Već sam to objašnjavao. Moji ciljevi bili su posložiti momčad koja zna igrati nogomet i razviti mlade igrače, pokazati se u Europi. Zaostajemo puno. Nisam nikad mislio da ćemo biti prvaci. Ovo je proces."

Trebao je to reći na prvoj presici sezone :rofl:
  • mlinchica
    5.2k
    Đovani Roso na aparatima.
    Ne znam jeste ulovili intervju u SN prije par dana :lol:
    “Bivši Vatreni u šoku: ‘Garcia se poigrava s Hajdukom, radi sve da dobije otkaz, tko mu to dopušta?‘
    Trener Marka Livaju ponižava ne sve načine, a Hajduk to samo promatra, kao da nije u pitanju ikona kluba. Nemoguće mi je da predsjednik Bilić ne reagira“
  • DrRatoljub
    593
    Kako me živciraju te priče. Kako ljudima nije neugodno. Ako uspijemo smo najbolji, a ako ne, nismo ni probali. Kao kad imaš 10 godina i igraš Tekken 3 i onda kad izgubiš kažeš: nisam se ni trudio.
    Mrš.
  • Zagi
    16.3k
    Zivcira me kada ti prodavači magle koriste termin "proces".
  • Jurki
    23.8k
    Igraci u21 sa Hrvatskom putovnicom ce obavezno igrati

Nakon kaj su pedercine maknule druge momcadi, sad im je odjedanput stalo do domaceg nogometa i domacih igraca.
    Ako netko ne postuje to pravilo - kazna.

"Alarm u HNS-u dodatno je zazvonio nakon analize prvih deset kola tekućeg prvenstva, kad se vidjelo da Dinamo i još nekoliko klubova nisu dali šansu niti jednom Hrvatu do 21 godine starosti"

Prokleta gamad novinarska, smradovi prokleti.
    Svako to smrdljivo piskaralo bi trebalo stati u stav mirno kad se spomene Dinamo.
    Drazene Antolicu pedercino raspala novinarska.
  • Dzoni
    4.5k
    I ovaj članak i ovaj zakon se mogu opisati s dvjema riječima: hrpa budalaština.
  • BlueZone
    0
    Mislim da je danas u slucaju poraza gotovo za Vukovar, nazalost
  • Jurki
    23.8k
    ovo tak lagano padne na sudu zbog diskriminacije na nacionalnoj razini.

Sad su se oni sjetili da mladi igraci ne dobivaju dovoljno prilika?

A to kaj su maknuli druge momcadi i time nama izbili iz dzepa milijune eura nikome nista.
  • fakin
    3.4k
    Nakon nedavnog poraza u derbiju protiv Dinama, Pavasović-Visković komentirao je i teze o promašenoj sezoni. "Mi u ovom trenutku nismo na razini Dinama, fokus nam je na nečemu drugome. Neuspjeh je označen od 20 sekundi utakmice Hajduka i Rijeke u Kupu, nemojmo ponavljati gradivo 21 godinu", izjavio je, zaključivši: "Nikad gori Hajduk, to nije točno. Realno smo tamo gdje i jesmo."

nije nam otkrio na čemu im je fokus
  • Zagi
    16.3k
    "ovo nije vrijeme za odgovoriti na to pitanje, sve cete saznat uskoro"
  • Sajla
    18.9k

Ali ovo je netočno što Antolić piše. Članak 49, točka 6 pravilnika koji je objavljen prije 2 dana, a donesen na sjednici 26. veljače piše:
    (6) Na prvenstvenim utakmicama prvog stupnja natjecanja za muškarce nastup i definicija igrača do 21. godine propisuje se propozicijama predmetnog natjecanja.

Gdje su propozicije natjecanja za HNL za sljedeću sezonu? Još ih nema, koliko znam. Antolić u članku citira stari pravilnik koji je zadnji puta promijenjen u kolovozu 2025. godine i više ne važi objavom novog:

6) Na prvenstvenim utakmicama prvog stupnja natjecanja za muškarce klubovi su obvezni
    tijekom cijele utakmice na terenu imati najmanje jednog igrača starosti do 21 godine. (stupa na
    snagu 01. srpnja 2026.
    )

Doduše, Antolić piše da su mu u Savezu "potvrdili zaokret", ali zašto to onda nije dio pravilnika kojeg su izglasali prije 2 tjedna? Zašto se u njemu pozivaju na propozicije natjecanja? Zašto se sad mora o tome raspravljati i klubove dovoditi u situaciju da ne znaju točno koja će biti pravila?
  • FrenchMontana
    1.6k
    “Uskoro cete dobiti vrlo kvalitetan odgovor na to pitanje” :heart:
  • mlinchica
    5.2k
    “Predsjednik Stručne komisije koja će odrediti minutažu je Božidar Šikić, direktor Lokomotive.“
    Nekome fali pažnje…
  • Sajla
    18.9k
    Predsjednik Stručne komisije koja će odrediti minutažu je Božidar Šikić, direktor Lokomotivemlinchica

"Cilj je gurati naše, a ne kupovati mlade Kosovare, Albance, Afrikance ili Azijce"
    Diop, Sabra and Keita have left the chat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet