• fakin
    3.4k
    Kantrida i Maksimir doslovno nemaju veze jedno s drugim.
    Za rusenje i gradnju nove Kantride nije se nista niti napravilo u trenutku seljenja na Rujevicu.
    Za rusenje Maksimira sve je dogovoreno i osigurane financije i krenula je procedura oko toga.
    Totalno dvije nepovezane situacije
  • Twisted1
    1.1k
    Postoji li mogućnost da imamo potpisan ugovor s tvrtkom za rušenje Maksimira do kraja godine? U tom slučaju, opcija 1 svakako. S druge strane, ako je odgovor ne, onda sam podijeljen.
  • Mali Zeus
    20.4k
    I malo je licemjerno prakticki bjezat iz svog doma a na rastanku ronit suze. Ljigavo poput Ivanuseca.NitkoBitan

Ma je li molim te?
    Zašto bi to bilo licemjerno?
    Naravno da ću roniti suze za Maksimirom, a istodobno i jedva čekam novu Kranjču pa poslije i novi Maksimir. Jedno ne isključuje drugo i nit je licemjerno nit je ljigavo.

Uglavnom, ja sam za opciju 1, odmah tam čim se izgradi da vidimo to uživo što prije.
  • Tom Hanks
    5k
    Lagana jedinica
  • Denle
    83
    Da.

Trenutno je u fazi projektiranje rusenja Maksimira, koje ce trajati do 5. mjeseca.

Onda dolazi natjecaj za odabir firme koja ce rusiti stadion.

Pridodaj tome vrijeme za preispitanje svake ponude, odabir, zalbe itd.

Do kraja godine bi trebalo vec sve biti rijeseno.
  • Mathiasovi Chageri
    7.7k
    Obje opcije su po meni za "skeptike" identične. Preseljenje odmah na Kranjču ne garantira da će se Maksimir odmah rušiti i graditi novi, s druge strane, ako ostajemo na Maksimiru dok ne krene rušenje Maksimira, nitko ne garantira da će se nakon što se sruši isti krenuti i graditi te se na kraju izgraditi.

Po meni je opcija odlaska na Kranjču čim ona bude spremna za odigravanje utakmica bolja jer će se automatski izbiti svi argumenti ekipi kojoj je uvijek smetalo vrijeme, komfor, stolice, piva, oronuli stadon, a ujedno ćemo moći ranije krenuti sa privikavanjem navijača na cijene, nove mogućnosti matchdaya i ekskluzivnost mjesta na stadionu s obzirom na manji kapacitet.

Klubu će to svakako biti primamljivije kad je u pitanju imidž samog kluba, slika koja ide u svijet sa europskih utakmica (i domaćih).

Ako je netko skeptičan vezano za gradnju novog stadiona, moguće Rujevica situacije ili ostalih sto scenarija, on će naći sto razloga u jednoj ili drugoj verziji, ja osobno želim što prije sjediti na sigurnom, normalnom i decentnom stadionu. Nakon što sam prošli tjedan bio na 140 godina starom Craven Cottageu i uživao komfor prastarog stadiona za koji je Maksimir praktički mlađi tinejdžer, ne želim na Maksimiru provesti niti mjesec dulje nego što je potrebno.
  • Ritam Ulice
    2.5k
    I malo je licemjerno prakticki bjezat iz svog doma a na rastanku ronit suze. Ljigavo poput Ivanuseca.NitkoBitan
    kaj ti pricas frende? :lol: :lol:
  • nin0belan
    26
    Opcija 2

Kako se ne bi dogodio slučaj Kantrida. Svjestan sam da su druge okolnosti i pozadina, ali bi svejedno pričekao s preseljenjem dok projekt novog Maksimira ne bude do kraja spreman za realizaciju s potpisanim ugovorima s izvođačima. To sve u cilju, kak su neki spomenuli, stvararanja pritiska na vlasti za što bržom realizacijom.

Razumijem i ovaj argument o "ukakanim" gostima kad izađu na Kranjču, al ukakaju se oni i kad izađu na Maksimir. Pogotovo strani gosti kad vide na kakvo su zdanje izašli.
  • KtcGoat
    3.1k
    Jedinica ko Dubai amigo
  • Paggini
    78.2k
    Do rušenja
  • Benedikt
    2
    Glasao sam za opciju dva, ali čisto sumnjam da će Uefa dati dozvolu za europske tekme na Maksimiru pored gotove kranjce
  • Ijayi Atiemwen
    5.8k
    Opcija 1

Naš klub zaslužuje svoje domaće utakmice igrati na stadionu iz 21. stoljeća.
  • shameless86
    1.6k
    a odlazak na wc je ispit za tenisice..ako su noge suhe nakon wc-a jos su dobre za nositi
  • VE86
    134
    1. 20 posto vise bodova zbog pritiska navijaca
  • pešća
    1.2k
    Rušenje ovisi o gradskoj vlasti jer je ona preuzela taj dio. Vjerujem da je Tomaševiću u interesu Dinamo na Kranjči jer Kranjča bez Dinama nema toliku težinu. Ako Dinamo preseli na Kranjču prije dogovorenog rušenja mogao bi se cijeli postupak odradit leggiero, jer kome se u politici žuri kada je rulja zadovoljna? I po ovoj anketi se vidi da je zapravo većina sasvim zadovoljna zamjenskim stadionom. U toj situaciji bi tek krenulo buktit nezadovoljstvo kad bi primirisao scenarij Rujevice, odnosno Dinamo na Kranjči a Maksimir postojan bez pomaka u procesu, a tada postoji mogučnost kako će za nezadovoljstvo biti kasno. Političarima ne vjerujem nikad, a pogotovo ne njihovoj efikasnosti i držanju rokova.

Opcija 2
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.