• Droljo
    26.1k
    Točno nam treba da na kišnom i vjetrovitom maksimiru bude 3000 ljudi pokraj gotove kranjče...
  • Dudu
    2.9k
    Kranjča, živim blizu stadiona, možda me razmotre i za trenera :lol:
  • Denle
    83
    Nisam, vec sam za preseljenje na Kranjcevicevu sto prije, ali samo pod uvjetom da je do datuma preseljenja odabrana firma koja ce rusiti Maksimir
  • Denle
    83
    Moja neka teorija, koju gajim od potresa, je da je UEFA vec minimalno 20 puta htjela zabraniti igranje europskih i kontinentalnih utakmica na Maksimiru, ali zbog dobrih odnosa s HNS-om (i na njihovo inzistiranje) i jer nemamo alternativu, to jos nisu napravili.

Tako da, cim stadion u Kranjcevicevoj bude dovrsen, ne bi me cudilo da UEFA odmah stavi potpunu blokadu na Maksimir.
  • Papastrumf
    22k

Rekao bih da ćemo teško dobiti licencu za Maksimir ukoliko Kranjčevićeva bude gotova i licencirana. To bi značilo da će Maksimir dobiti licencu za još narednu sezonu.
  • Crni86
    20.6k
    zbog prakticnosti se slazem sa tobom, ali s druge strane zbog emocije, tradicije i vrijednosti trebamo bit u svom domu koliko god je to moguce jer je krajnca ipak samo zamjenski stadion.

A ovaj klub opet postoji zbog emcoije, vrijednost i sl, a ne samo zbog ciste prakticnosti i love.
  • Netkos
    106
    Što prije se preseliti to bolje.
  • NitkoBitan
    35.7k
    Opcija 2

Ne bi da se selimo na zagrebacki Emirates da vlada takva opcinjenost Bauhaus stadionom sa minimalnim sadrzajem. Isti oni koji su zestoki zagovaratelji preseljenja ce prvima Kranjca dosadit i opet ce nac 100 izgovora za ne doc na utakmicu. Odbijanje preseljenja do pocetka rusenja je dobra poluga pritiska da sve sto prije krene, iako ni to nije apsolutni jamac novog Maksimira ako se do tog trenutka ne dogovori/osigura apsolutno sve za novi Maksimir ukljucujuci financije. Par Shaheda da poleti prema ovdje i its over, scenarij Kantrida.

I malo je licemjerno prakticki bjezat iz svog doma a na rastanku ronit suze. Ljigavo poput Ivanuseca.
  • Sibirski plavac
    8.3k
    Mene je najviše strah da nam se ne desi "scenarij Rujevica". I ona je Rijeci trebala biti privremena, a sad je pitanje kolko će ostat na njoj, možda i zavuijek. Kantridu rijetko više i spominju.

Nadam se da takav scenarij neće bit i kod nas.
  • Liks90
    4.3k
    nemoze se usporedivat s tim Al nimalo, jer se upravo kranjca gradi da bi se rušio Maksimir, rujevica je bila postojeći stadion i montirali su tribinu…
  • Denle
    83
    Necu se obazirati na ovo jeftino i jadno etiketiranje od NitkoBitan, al sto se tice Kantride/Rujevice - situacija oko tih stadiona nije nimalo slicna s Kranjcevicevom i Maksimirom.

Na Kantridi se nista ne radi jer imovinsko-pravni odnosi nisu rijeseni (jedna firma koja drzi dio parcela odbija dati svoj dio zemljista na prodaju), gradska uprava se vec godinu-dvije svadja oko hotela i stanova, bez kojih se stadion nece graditi, jer, pazite ovo, zaklanja pogled na more.

U vezi Kranjceviceve i Maksimira je vec sve rijeseno.
  • Crni86
    20.6k
    kada je u pitanju hrvatska politika nikad nista nije rjeseno. Nemojmo bit naivni.

Moguce da ce se na kraju ostvariri ali hrvatski politicari su sve i svasta obecavali i predstavljali mnoge stvari gotovima i samo sta nisu pa eto.

Itekako je poveziva situacija. Das ipak nesto da utisas dio javnosti, u javnosti napravis podjelu pa sa drugom stavkom promjenis planove dok je javnost podjeljena i pritisak mnogo manji.
  • fakin
    3.4k
    Opcija 1. Nemamo vise sta raditi na rusevini ako imamo novi izgrađeni stadion u nasem gradu. Cim dobije stadion sve dozvole iduci vikend moramo igrati tekmu na novom stadionu.

Isto se nadam razmislja o onoj jednoj Domagoj euro utakmici u siječnju da se igra na Kranjci. Barcelona je ove sezone u ligaškom dijelu lige prvaka igrala na 2 stadiona, tako da i mi mozemo iduce sezone isto tako.
  • indijanac
    41
    Maksimir.
    Penjanje na sjever pogoduje mojim listovima.
  • Keyser Soze
    18.5k
    Ostanak do rušenja Maksimira proizlazi samo iz straha da nam se ne dogodi slučaj Rujevica pa da ne ostanemo na Kranjči zauvijek. Vjerujem da je Dinamo ipak prevelik klub i institucija da bi ga se tako zajebalo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.