• Papastrumf
    22k
    Zanima me mišljenje navijača o temi preseljenja na stadion u Kranjčevićevu. Znači, pitanje postavljam isključivo iz tih razloga, a ne zato jer klub možda razmišlja o jednoj ili drugoj opciji, da ne krenu opet nepotrebne polemike.
    1. Znači, klub svoje utakmice treba početi igrati na Kranjčevićevoj: (207 votes)
        Čim stadion u Kranjčevićevoj bude izgrađen i dobije potrebne dozvole
        68%
        Treba ostati igrati na Maksimiru sve dok ne počne rušenje istoga
        32%
  • Papastrumf
    22k
    Slobodno možete napisati razloge zašto ste glasali za jednu ili drugu opciju.
  • superSantos
    3.2k
    opcija 2, tu sam zrasel
  • NORTE
    23k
    Za momentalno preseljenje u novu kuću.
  • Crusades
    22.6k
    Mislim da će se s opcijom 2 napravit dodatan "pritisak" da se projekt Maksimira dovede do kraja.
  • Dinamosaur
    3k
    Nadam se preseljenju čim bude to moguće. Prvo iz razloga da se svaki gostujući tim ukaka čim izajde na teren od huka i grmljavine sa tribina.
    Drugo, nadam se da ce se tako ubrzati procesi oko rušenja i sveg ostalog vezanog za novi Maks. Ako treba i pritisci navijača da se čim prije krene.
  • crophantom
    3.4k
    Opcija 2, dio je sentimentalnih razloga, neću nikad zaboravit prvu tekmu kad sam ko klinac iz Zagorja tu doso sa starijom ekipom i trenutak kad sam ugledao sjevernu tribinu izvana, a tek kad sam se na SD i vidio teren...
    Drugi dio je taj da vjerojatno neću vjerovati u novi Maksimir dok ne bude u stadiju ko sad Kranjča, pa bi bio mirniji da se selimo kad je riješeno sve za rušenje i vec smo u fazi odabira izvođaca za gradnju ili blizu nje.

Svaki put kad je kiša me vuče na opciju 1, a kad onda razmislim malo ovak na random petak ujutro sam za opciju 2
  • Peškaman
    8.8k
    Jednostavno i iskreno, politika je kurva i ništa im nevjerujem dok ne vidim početak/kraj.
    Pogotovo jer imamo suradnju grada/države (dvije različite političke opcije, konstantno svađanje-natjecanje).
  • deda
    44.5k
    Godinama već u društvima pričamo o ovom izboru i moj je od prve rasprave bila opcija 2 i dan danas se nije promijenila. Zašto? Maksimir je naš stadion i naš dom i dok god ne krene njegovo rušenje ja sam za to da igramo na njemu. Kako zbog stvaranja pritiska na investitore, tako i zbog ipak većeg kapaciteta, prostorija kluba, fanshopa i cijele radne zajednice.
  • Derby
    798
    Opcija 1 - očekujem puno bolju atmosferu u Kranjčevićevoj. Uvjeren sam da se vračamo na Maksimir.
  • criticus
    6.6k
    Maksimir je naš stadion i naš dom i dok god ne krene njegovo rušenje ja sam za to da igramo na njemu. Kako zbog stvaranja pritiska na investitore, tako i zbog ipak većeg kapaciteta, prostorija kluba, fanshopa i cijele radne zajednice.deda

++
  • Liks90
    4.3k
    Opcija 1, jer u protivnom će lokosi igrati tamo i sve ostale ekipe i ultras grupe od pojedinih ekipa će biti na novoj kranjci prije nas, a za našu publiku će kapacitet nove kranjce biti dovoljan tak da mi je svejedno kad bu novi Maksimir, kad krene gradnja super, već će se svi naviknut na kranjcu, bolje 10 soma svaku tekmu na novom stadionu, nego da Maksimir i dalje zjapi poluprazan na manjim utakmicama, pa čak i na europskim.
  • Dzoni
    4.5k
    S obzirom na toliko godina praznih obećanja i Rujevicu, skepsa još uvijek živi u meni pa zato sam skloniji opciji 2
  • miro
    8.6k
    Kranjčevićeva nije naš stadion i svejedno mi je hoće drugi klubovi i navijači biti tamo prije nas. Mi ćemo Kranjču koristiti par godina kao privremeno rješenje, ali to nije naš dom. Uostalom, bolje je imati jedan teren samo za sebe i svoje utakmice što dulje.
  • Mr Anderson
    18.2k
    Opcija 1, nema potrebe da stadion stoji prazan duže nego što treba, a i možda će prelazak na novi stadion ubrzati početak radova na Maksimiru.
  • Bogoljub
    109
    Sve mane ovakvog Maksimira daleko nadmasuju sentiment a vjerujem da ce bit knedla u grlu kad se bude rusio. Maksimir je ubojica atmosfere i stadionske, navijacke estetike, ljudi ce toga postat potpuno svjesni tek kad dode do preseljenja. Kec ko kuca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.