• BBBaranja
    4.6k
    Pozdrav ekipa,
    Vjerojatno Tomo zna da je jedini igrač koji je nastupao za "veliki" i "mali" Dinamo.
    Kako komentirate napredak futsal Dinama u nekoliko godina?
    Složite mi idealnu petorku od svojih bivših suigrača s zelenih terena.
  • Laugreano
    5.5k
    Pozdrav Tomo. Imam par pitanja u vezi skautinga.
    1. Koliko vam pomažu statistika i analitički alati u odnosu na klasicno gledanje utakmica, te da li se vise oslanjate na statistiku ili na oko?
    2. Kako izgleda vas posao od trenutka kad uocite igraca do toga da ga predlozite klubu?
    3. Jeste li zaduzeni za određeno podrucje, ligu ili tip igraca, ili pratite sire vise trzista?
  • T90d
    2.8k
    @Omake daj neka 2-3 imena, koja su slična Mišiću, pošalji ih @Niko1986 pa neka ih Šokota nakon podcasta predloži predsjedniku i sportskom direktoru.
  • Pesca90
    118
    Ima li sto zanimljivo u Portu B i Benfici B za nas i kakva bi bila reakcija javnosti da dovedemo od tamo igraca?

Vjerujem da je gost upoznat da je tako Midtylland doveo besplatno iz Benfice B Franculina i sada vrijedi 20 milja,na tragu toga zanimljiv mi je mladi portugalski reprezentativac napadac Gustavo Varela,na posudbi iz Benfice u Gil Vicenteu.
  • NVKOD
    10.6k
    Što sve treba Beljo napraviti da zasluži poziv Dalića? Čovjek dominira ligom, zabijao je u Europi...
  • Dzoni
    4.5k
    Što najviše gledate kada scoutirate igrače na dječjim turnirima?
  • Ritam Ulice
    2.5k
    Pitanje za gosta: kako ocjenjuje rad Marka Marića u Dinamu?
  • grba
    605
    Kako gost komentira trenutni popis U-21 reprezentacije, smatra li kako tu fali kvalitete i ako da je li uzrok tome ukidanje b ekipa
  • rioda
    14.8k
    Koliko igrača se trenutno prati za ljetni prijelazni rok?
12Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.