• NerminB
    1.1k
    Engleski klubovi u 1/8 finala Lige prvaka: 0-2-4 6:16Krizy

tzv. "nba liga" :rofl:
  • Mr Anderson
    18.2k
    Treći gol Valverdea, savršenstvo, sve u pokretu. Usporedio bih ga s golom Bergkampa Argentini ili Šukera Irskoj. Ljepši su mi puno takvi golovi nego kad netko rašlje pogodi s 25 metara.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.8k

Nije usporedivo jer Dinamo je "100 godina" najbolji, najbogatiji i najuspješniji klub u HR. Mislim vodila se rasprava pa ajd da ne ponavljamo
  • Kujtim Shalla
    8.9k
    Ono što mene uvijek fascinira i oduševljava kod Kjetila Knutsena je njegova poniznost. Njegov pristup i vjera u igrače i sistem što se može spoznati na njegovim izjavama nakon ovih spektakularnih pobjeda , rezultata za povijest. Uz dužno poštovanje prema našeoj struci oni bi sebe promovirali nakon puno manjeg uspjeha ,dizali u nebesa i od ovoga pravili ne znam šta. A on samo lagano izjavi da je izvedba bila dobra ,ali ga ne iznenađuje pobjeda protiv Sportinga . Prvo poluvrijeme sve po dogovoru , dobra izvedba . U drugom poluvremenu smo imali i sreće . Sve u svemu dobro ,čestitka momčadi . Ali idemo i tamo na pobjedu. E to je trener po meni. Voli svoj posao ,imao je ponuda I prije iz liga pet pa nije otišao ,i budite uvjereni da neće ni sada njega od ovog uspjeha više boli što nije prvak ove godine i učinit će sve da vrati titulu . Jebo pare , a nije ni tamo siromah . Naklon do poda za ovaj klub . Ja se nadam da ćemo i mi u tom pravcu. Prije sam bio najveći kritičar trenera . Jer mislim da sve znam bez da znam dubinu. A sad imam vjeru u Bobana više nego ikad . Više bi volio da Kova uspije nego neko novi pa da prolazimo sve iz početka. Od komentara na zoni i naše struke ovdje ,sudaranja mišljenja i svih sranja. Ipak je puno ljepše kad je rezultat na našoj strani ,onda je i negativa manja. A ako Boban pogriješi uvijek je lakše poslije izbaciti iz sebe negativu par dana ovdje lajemo ali do tad pozitiva i mir. Evo sve se lagano smiruje . Ovi pucaju po šavovima a mi rastemo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.