• blue heart 72
    3.2k
    Baš prava gajba, da bi čovek reč rekel
  • emilperska
    15.2k
    Sporting išao na instrukcije kod Čač mača kako razbiti ove debile.

Nisam ih nikad volio jer sportnet forum drka na njih od 2015. a riječ je o specifičnoj ekipi koja fino špana samo u posebnim uvjetima.

Ugl tovarnet/sportnet je na aparatima trenutno.
  • Tom Hanks
    5k
    Kakve je vama bodo komplekse nabio bez da igraju protiv nas
  • emilperska
    15.2k
    Nisam ih volio jos prije tekme s nama. U vrijeme tranafer rokova se cijeli snet sveo na Bodo Glimt svršavanje. Bilo je šizofreno do te razine da sam uvjeren da je par migrantofila tamo drkalo na to da nas izbace koliko im se dizao na Hojlunda ili kak se već zove njihov Petković.

Jbg..

I onda se pojavio Ante Čačić i utišao par tema na sportnetu..
  • Fatos Beqiraj
    1.5k
    Guler se bas trudi stici vinicusa po odvratnosti
  • Zagi
    16.5k
    Nemrem si zamisliti taj mentalni sklop koji hejta malu momčad koja išamara ove naftne biliardere, umjesto da proučava kako su to uspjeli.
  • hardek
    9.4k
    Ne znam, nešto mi govori da ova tekma još nije gotova. Nije mi nemoguć scenarij di City zabije još jedan gol i Rudiger u svom stilu napravi neku pizdariju za crveni karton i apsolutni kaos do kraja tekme. Barem se nadam tako nečemu jer mi se ne gleda faking Arsenal Leverkusen
  • Zagi
    16.5k
    jer mi se ne gleda faking Arsenal Leverkusenhardek

Nisi u krivu. Probao, nemrem. Spava mi se , a tek je 10 ...
  • Jaro
    11.9k
    Guler se bas trudi stici vinicusa po odvratnostiFatos Beqiraj

puno pure mora za to pojesti… jebo me pas - volio bih da sam progi nogometas samo da mogu doc u poziciju zavrsit karijeru ovom govnu…

cek, ide kurton van? sad ima sanse…
  • emilperska
    15.2k
    pxl-060922-95512162.jpg

Dio Zone Dinamo kad vidi da je Bodo izgubio 5:0 i da sportnet stručnjaci umiru u mukama.

I još jedna i zadnja za te ribare:

2022-08-24t194832z-610180776-up1ei8o1j0urq-rtrmadp-3-soccer-champions-dza-bod-report-l-Khi-T0m.jpg
  • Zagi
    16.5k
    Ak zeliš poentirati , bar to napravi kak spada.

petkoskarice.gif
  • Navijač Dinama
    11.9k
    Englezi su imali,imaju i vjerojatno će nastavit imat najboljui najzinimljiviju ligu u kontekstu lige. Međutim van njihove lige, ovo je pomalo smješno i ne kužim kako im klubovi izgledaju ovako očajnički.

Tottenham se raspao, toliko uloženo, toliko igrača podovođeno, neki imaju i kvalitetu za sam vrh nogometa, a igrom su baš teški kriminal kriminala(nije Tudor glavni krivac, ali ima i njegove krivice), čak neki dio mene i želi da ispadnu iz lige.

Arsenal se muči sa Leverkusenom, razumio bih da je to Alonsov Leverkusen sa Wirtzom, Frimpongom, Xhakom itd itd. Baš na oko užasan, ali opet koliko-toliko produktivan nogomet i korneri. Ili što bi netko rekao, bogata verzija dobrog starog Stoke Cityja.

Chelsea teški očaj. Ulupali isto prepuno love, dobili i bili bolji u onoj utakmici u finalu svjetskog klupskog, u ove dvi utakmice, ljudi izgledaju kao da su Leeds ili Burnley protiv PSG-a.

City isto slupo novca i novca, ispreplaćivali što su stigli i što nisu stigli, a šta je nego to kad dadnes Guehiu da ti je među najplaćenijim igračima u ligi).

Liverpool ušao odlično u sezonu, doveli Wirtza, Kerkeza, Ekitikea, Frimponga, Isaka su platili baš jebački za njihove prilike, a čovjek je vjerojatni najveći flop u ligi. Salah se ugasio. Već kasnije kad treba nešto promjenit i prilagodit se izazovima, kad stignu i poneka ozljeda, Arne Slot postane nizozemski Željko Sopić.
    Da je Klopp na klupi, sutra bi kuću stavio na hendikep i uvjerljivo gaženje Turaka, sa ovakvim trenerom i igrom iz zadnja 3-4 mjeseca, bojim se da će biti izuzetno rutavo.
  • Fatos Beqiraj
    1.5k
    po meni u europi ispastaju zbog prenatrpanog rasporeda i jakog ritma utakmica. Dosta drugaciji stil nogometa i dosta igraca je precijenjeno samo zato jer igraju u engleskoj
  • rokikaciga
    12.4k
    zašto ne bi moj klub tako radio, to je dobroPaggini

Nasi vrli znalci nikas ne bi istrpili rezultatsku krizu. Svaki trener koji je zasjao na klupu je dobivao po prstima cim je malo zapelo. Svaku drugu utakmicu drugi pedro. Treba strpljenja za takvo nesto i vjere u rukovodece igrace.
  • Navijač Dinama
    11.9k
    dosta igraca je precijenjeno samo zato jer igraju u engleskojFatos Beqiraj

Slažem se sa cijelim komentarom, a što se ovog quotevanog dijela tiče, sa njim pogotovo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.