• NerminB
    1.1k
    Za nepuna dva i pol mjeseca. Golemo :grin:
  • Marktwain
    1.3k
    Laganih 50.000.
    Ovogodišnji cilj je...?
  • mlinchica
    5.2k
    2 godine su već prošle… 50000 članova baš na današnji dan.
    Sljedeće godine ista brojka do Valentinova! :blush:

IMG-5940.jpg
  • Mrvica
    4.3k
    Ekipa jel se nekome dogodilo da čeka člansku preko mjesec dana?
    Slao sam mail prije tjedan i kusur dana, ali nikakav odgovor nisam dobio..
  • blue heart 72
    3.2k
    Ja znam par slučaja, čak i iz iste obitelji. Otac i jedan sin dobili, drugi sin ne
  • Papastrumf
    22k

Imas PM.

Najcesci razlog zasto netko ne dobije je taj da je zaboravio da je oznacio osobno preuzimanje, a ne postom.
    Zna se desiti i ovo sto si napisao, da vise clanova obitelji dobije postu, a da se za jednog vrati posta nazad nama ili jednostavno se zagubi kod njih.

Nazalost, puno previse je problema s postom zadnje 2 godine i nesto cemo morati mijenjati po tom pitanju narednih godina.
  • Mrvica
    4.3k
    @Papastrumf hvala puno, javio sam se.
  • mali M
    9.7k
    Nazalost, puno previse je problema s postom zadnje 2 godine i nesto cemo morati mijenjati po tom pitanju narednih godina.Papastrumf

Istina...

Inače ljudi, ja se nadam da tko god je iz Zagreba da je stisnuo osobno preuzimanje... To mi je gušt kao i glasanje, lagano šetnjica do stadiona i još onako hodaš nogu pred nogu važno, a kao bez brige na pameti, kucneš na prozor i kažeš: "teta jel može preuzimanje članske?" (Mada si stariji od "tete" bar deset godina:lol: )
  • striko
    3.1k
    Uplatio povjereniku 29.12 a člansku dobio prije tjedan dana. Provjeravao sam online i nisam bio evidentiran do dolaska članske i onda odjednom piše član od 7.1.

Ne znam jel do pošte ili nešto drugo.
  • NerminB
    1.1k
    Ja licno imam pozitivno iskustvo sto se tice slanja clanskih. I prosle i ove god tacno dvije sedmice od uplate do dostave na adresu. S obzirom na udaljenost od zagreba i drugu drzavu, top :smile:
  • Sajla
    18.8k
    Pošta je očaj. Kod mene u ulazu su konstantno pisma za isti kućni broj iz neke od susjednih ulica. Znači na adresi Pere Perića 10 oni konstantno ostavljaju pisma za ljude koji žive u susjednim ulicama Ivana Ivića 10 ili Tome Tomića 10. I tako već mjesecima. Pa je onda na dobroj volji ljudi koji idu do trgovine, furaju klince u vrtić i sl. da usput odnesu i poštu na pravu adresu.
    Tak i ja čekam člansku od FD i pitam se je li kod nekog susjeda :(
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.