• Zagi
    16.2k
    Ti bi bio zadovoljan da potrošiš pola dana ili dan na skupljanje ovih podataka i da ti to neki drkadžija uzme za svoj portal i dobije klikove, čitanost i ostalo?Kaje Ivanišević

Iskreno? da
    Drago mi je kada Ničota iskoristi 12/10/2/0 statistiku u argumentiranju Kovinog dobrog obavljanja posla . To mi je i bila poanta update-anja te statistike svako kolo.
    Drago mi je kaj to više ljudi pročita. Ljudi izvan Zone.

S druge strane nesposobni Juranović očito ne čita pa je u brojanju izgubio dvije pobjede.
    Kuzim, 12 je visoki broj kada imaš intelektuani kapacitet 2-godišnjeg djeteta ali u tom slučaju bolje da je prepisao.

Da profitiram od pisanja tekstova, jasno da bi me krađa intelektualnog vlasništva smetala.
    Ali poanta tipkanja nekog mišljenja/ideje/činjenice na javnom forumu je u propagiranju iste.
    Bar to tak ja vidim.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.8k
    Što je na kraju s onom odredbom da u21 igrač mora bit na terenu?
  • Sajla
    18.8k
    danas je objavljen "PRAVILNIK O NOGOMETNIM NATJECANJIMA" koji pokriva sva natjecanja HNSa i tamo stoji ova nova odredba:

(6) Na prvenstvenim utakmicama prvog stupnja natjecanja za muškarce nastup i definicija igrača do 21. godine propisuje se propozicijama predmetnog natjecanja.

Što znači da će to biti određeno propozicijama natjecanja za SS HNL. Prošle sezone je to određeno na sjednici u lipnju, tako da ćemo vjerojatno morati još pričekati.
  • Ijayi Atiemwen
    5.8k
    državljani neke od država članice EuropskeSajla

Onda recimo, npr. Dominguez se ne vodi kao stranac?
  • Sajla
    18.8k
    točno. a mislim da se ni Bennacer ne vodi kao stranac jer ima dvojno državljanstvo Alžir/Francuska (EU država), a Bakrar se vodi kao stranac.
  • Ijayi Atiemwen
    5.8k
    Dakle, trenutno imamo tri “stranca” u momčadi :
    Cordoba - Kolumbija
    Tabinas - Filipini
    Bakrar - Alžir
  • Droljo
    26k
    Došli smo do toga da nam je filipinac stranac.
    Kuda ide ovaj svijet? :chin:
  • gio
    257
    ↪Sajla
    Dakle, trenutno imamo tri “stranca” u momčadi :
    Cordoba - Kolumbija
    Tabinas - Filipini
    Bakrar - Alžir
    Ijayi Atiemwen

Mislim da i Hokscha se vodi onda kao stranac
  • Omake
    16.3k
    Hoxha rođen u Njemačkoj. Vjerojatno ima i njihovu putovnicu
  • Sajla
    18.8k
    na TM mu pišu Albanija i Kosovo, tak da je vjerojatno ostao bez njemačke putovnice, ako ju je i imao.
  • criticus
    6.6k
    Pajaziti dobio 3 utakmice kazne. Za Rebića ništa očigledno. Znači poslije utakmice sazovi novinare i poseri se na sve. Nema straha.
  • Filip85
    1.3k
    Moguće je da se gleda reprezentacija za koju nastupa, onda je stranac...
  • Facke
    8k

To ti je tek od 2000 tak da ak se ko stranec rodis v Njemacke mores dobiti Njmacke drzavljanstve. Ali za te jeden roditelj mora biti minimalne 5 let v Njemacke.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet