• Dzoni
    4.5k
    Sad uplatili dio...IvanPerić1945

Dio? Zajebavaš ili?
  • hardek
    9.3k
    800€ nemaju za platiti suce ženskog nogometa., suspenzija pred nosom. Sad uplatili dio... nisu sve odjednom mogli... ali sredstva su osigurana da bude plaćeno u roku do petka... 80p jbn eura... sad još neki novi došli traže 300€ jer i njima nije plaćeno...
    1100 faking eura nemaju...
    IvanPerić1945

Ček jel ovo stvarno istina?
  • Nine9
    79
    Znači u slučaju pada prihoda radi obnove/gradnje stadiona se još jače naslanjaju na gradski proračun.

Odnosno žicaju porezne obveznike kako bi mogli plaćati nogometaše.

Stvarno blesav narod tamo dolje. Nije dovoljno kaj su Hajdug zabili u crveno, sad će i Split ako se maknu sa Poljuda :lol:
  • lukaoj
    210
    to je istina kaj kazes. "Jer smo bili daleko ispred njih". Jedino kad su oni realno imali kvalitetu za uzeti naslove su one sezone od kad se Livaja vratio, a Dinamo imao 2 slabe sezone. Sve ostalo ni blizu. Mi smo njih davno presisali i financijski i sto se uvjeta tice. S tim da nama to nitko nije poklonio, Dinamo je godinama gradio i gradio da bi dosao do ove razine. A oni stoje na mjestu 20 godina. Samo kaj oni to ne mogu prihvatit.
  • Fatos Beqiraj
    1.4k
    Ma prica ne drzi vodu nikako, uz sve to njima je momcad zrela za ozbiljnu rekonstrukciju ako misle se borit za europu sljedeci sezona.
  • FrodoJePurger
    591
    Grad će dat zemljište, hajdug daje imaginarnih 15 mil eura za njega ("vrijednost" igrača)

Stadion će platiti država, jer grad Split je ionako u minusu makar se ogromna svota novaca donira u njega iz državnog proračuna

Isti taj grad je većinski vlasnik kluba koji nema za papar

A na kraju ako se i izgradi nova školjka neće biti isplativo jer neće imati nikakve uspjehe osim nevidljivog novca u žnj igračima.

To je to od presice
  • njurci10
    505
    Ja ne znam jel to samo meni, ali taj Bilić mi ne izgleda kao predsjednik.
    Nekako beskućnik stil.
  • CrouchTomislavgrad
    422
    Da je meni na jedan dan ući u njihove glave, meni je apsolutno nejasno da ljudi puše ovakve priče, kakav kamp od 15 milijuna eura, oni nemaju za plaće. Osobno radim po građevini dosta, u svakom gradu se radi samo Split stoji na mjestu, tako bi završila i priča sa stadionom…
  • Jurki
    23.6k
    bas.. jbt oni nisu jos zavrsili Spaladium Arenu tj kompleks do kraja.. a isli bi graditi kamp i stadion. Tko je tu lud??

Inace ta dvorana je vracena gradu Splitu (jos jednu rupetinu koju ce morati financirati).

Dolje svima treba detaljno psihijatrijsko vjestacenje.

U ovakvoj geopolitickoj situaciji, ne vjerujem da ce drzava ici u tak veliki trosak da gradi cak 2 stadiona. Pricamo o cifri 350-400 mil eura.. jos plus da grade zamjenski stadion.. ma daj to ni pes z kruhom nebi pojel.
  • CrouchTomislavgrad
    422
    Pa evo tempo bilo čega u Splitu je užasan, mi vrtić dole radimo po 3-4 godine, u Zg ga sklepamo za max 2.
  • Jurki
    23.6k
    i onda ljudi s razlogom tvrde da je to Afrika sa strujom.
    Ni onaj jebeni čučavac nisu mogli odrzavati kak spada. I onda bi nesto novo i moderno?
    Poravnat bagerima i nek sade masline.. em bi se usparalo hrpetinu novaca i bila bi nekakva korist.
    Al ko bi brao jebenu maslinu?
  • NORTE
    22.9k
    Oni su ostali dužni ondašnjoj sudačkoj mafiji. I to je to. Mafija ih je na taj način pritiskala. Sve se svalilo na Dinamo jer je lakše navijačima prodat priču - "Dinamo nas krade", nego - "Ostali smo dužni za zadnja dva naslova".vjeko1701

A te zadnje dvije titule 2004 i 2005 su ukrali uz pomoć istih tih sudaca.
    U stvaranju laži da im je dinamo nešto ukrao prednjačili su njihovi navijači, a ne sam klub.

Evo danas sam pročitao komentar jednog njihovog bolesnika da je i ova dinamova titula plod krađe.

Svo zlo je među tim psihopatima.
  • jedan u nizu
    17.7k
    Obećano je nekoliko milijuna eura od Vlade za sanaciju stadiona. Je li to stiglo?

''Dva milijuna je odobreno, način na koji se koriste je da mi šaljemo fakture i oni to plaćaju. Nisam siguran koliko smo potrošili. Većina će ići na terene. Sve što je bilo vezano za popravak je isplaćena i mi dalje plaćamo dobavljače.''

Da li ja ovo shvacam ok?
    Drzava je njima dala novce za obnovu stadiona od nevremena, a oni su to kao popravili, a vecina tog novca zapravo ide na njihove terene?

Ili ja tu ne kuzim nista?
  • hardek
    9.3k
    Da li ja ovo shvacam ok?
    Drzava je njima dala novce za obnovu stadiona od nevremena, a oni su to kao popravili, a vecina tog novca zapravo ide na njihove terene?

Ili ja tu ne kuzim nista?
    jedan u nizu

Ja bi rekao da su platili fakture izvođačima radova i dobavljačima za popravak stadiona, ali vjerovatno radovi nisu dovršeni još. Al mi nije jasan ovaj drugi dio da ostatak para ide na terene, pa od kad vjetar i kiša uništavaju travnjake?
  • Sava Krpa
    847
    Na nekoj blitvarskoj TV bila kontakt emisija i javio se neki se neki stariji lik (bar bi se po glasu to reklo) i priča on jako realno. Kaže na kraju kao nije vise stvar sto država i/ili grad stoje Hajduka i plaćaju mu dugove već je problem sto hajduk živi vječno.
    Problem je sto se oni ponašaju kao razmaženi i neodgojeni prvi sin u obitelji koja brani i pravda sve njegove postupke koji traže samar prije nego pravdanje.
    Želim im propast i gašenje ali prije toga nastavak vozanja u kružnom toku jer jebiga, zanimljivo je.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet