• badjibadara
    9k
    Uh, kako je @Krizy razmontirao mitomane, išamarao činjenicama, dao materijala za mjesec dana članaka po portalima.

Tko je na kraju bio guran sve te "mračne" godine? Ovo adresirati i na vrhušku našeg kluba.
  • vjeko1701
    23.4k
    Malo se i pretjeruje. Znalo je tamo oko 2010. biti svega i svačega u njihovim utakmicama. Određeni penali, crveni. Također kad je krenula Rijeka pod Volpijem, prve sezone-dvije bilo određenih vjetrova u leđa Rijeke.

E sad, jedno kaj u svemu ne drži vodu je da smo mi tako osvajali naslove. Nismo. Nijedna greška na štetu njih nije ih koštala naslova jer smo mi bili daleko ispred. Možda se može nategnuti onaj kup pod Bjelicom. To je zbilja bilo užasno suđeno.

Zašto je tamo prije 12-15 godina bilo tako ako nije do Dinama? Mislim da je Maleš dao odgovor na to. Oni su ostali dužni ondašnjoj sudačkoj mafiji. I to je to. Mafija ih je na taj način pritiskala. Sve se svalilo na Dinamo jer je lakše navijačima prodat priču - "Dinamo nas krade", nego - "Ostali smo dužni za zadnja dva naslova".
  • Jurki
    23.6k
    šta su im sve radili..don

375 bodova razlike, 18 titula - ukratko teska jebacina.
  • NORTE
    22.9k
    Broj jedanaesteraca kroz ligu 10:

Ukupno kroz ligu 10:
    101 - Hajduk
    88 - Rijeka
    85 - Dinamo

Broj crvenih kartona za protivnika:

Ukupno kroz ligu 10:
    77 - Hajduk
    51 - Rijeka
    42 - Dinamo

bodovna ljestvica. Kroz ligu 10

Dinamo 1037 bodova
    Rijeka 866
    Hajduk 814

Što se tiče međusobnih utakmica ova tri kluba kroz ligu 10, stanje je sljedeće:
    1. Dinamo 51-31-20 174:95 (+79) 184
    2. Rijeka 33-30-39 137:152 (-15) 129
    3. Hajduk 24-29-49 96:160 (-64) 101
    Krizy

Evo i skripta za sve nas koji volimo sažeti bitno.

Pogledajte gol razliku dinama i REŽIMLIJE u omjerima tekmi tri top kluba:

dinamo +79
    REŽIMLIJA -64 gola
  • Noel
    20.2k

Majstore. Najjači post ikad. Ovdje leži sva istina. Ovu istinu i činjenicu treba svaki dan gurat u medije dok god postoji nogometni klub Hajduk i njegovi mitomani. Mogli bi i neki "navijači" Dinama ovu statistiku dobro zapamtit kad će sljedeći put pričat o nekakvim našim nezasluženim prvenstvima.
  • don
    19k
    Mogli bi i neki "navijači" Dinama ovu statistiku dobro zapamtit kad će sljedeći put pričat o nekakvim našim nezasluženim prvenstvima.Noel

pogotovo ovdje na forumu. Od facebook simpatizerčića ni ne očekujem da znaju ovakve stvari, ali neki bi ipak tribali.
  • Mali Zeus
    20.4k
    Bravo Krizy, odličan post kao i uvijek. Samo da ovi podaci ne posluže za obračune među dinamovim pukom.

Oh wait.
  • Noel
    20.2k
    Vjerujem u Ledinskog sa Večernjeg ili Vicu sa Indexa. Nek jedan objavi svijetu @Krizyev Urbi et orbi.
  • NORTE
    22.9k
    Evo i skripta za sve nas koji volimo sažeti bitno.NORTE
    Apel administratorima zone dinamo, objavite na svojim kanalima vizual s te 4 'tablice' Lige 10 (ova zadnja neka bude 'kraća' - samo bodovi i gol razlika).
  • Krizy
    69.6k

Predložio sam odmah nakon što sam postao ovo pa ćemo vidjeti :grin:
  • Oluja
    6.3k
    Što se tiče međusobnih utakmica ova tri kluba kroz ligu 10, stanje je sljedeće:
    1. Dinamo 51-31-20 174:95 (+79) 184
    2. Rijeka 33-30-39 137:152 (-15) 129
    3. Hajduk 24-29-49 96:160 (-64) 101
    Krizy

Iz ovoga se vrlo jasno iščitava da nam je Rijeka puštala jer su dobivali naše otpisane igrače, ali još jasnije se vidi da je Hajduk puštao i nama i Rijeci ali njihove razloge ne mogu odgonetnuti.
  • NORTE
    22.9k
    Predložio sam odmah nakon što sam postao ovo pa ćemo vidjeti :grin:Krizy

Ako treba pošaljem ti brief da to ispadne što je moguće bolje i viralnije.
  • Paggini
    78.1k
    Sve je ovo lijepo, ali koliko je klubova pretrpilo vrsaljkovu ruku?
  • Jurki
    23.6k

Dinamo je kriv kaj je hajduk treci klub u drzavi.
    Dinamo je pokral sve naslove, a Rijeci slao svoj škart.. te su ih u korporacijskim uvjetima zajedno minirali

Isto tak Dinamo je kriv za neuspjehe u Europi jer je namjestal skupa sa Giorgiom Marchettijem zdrijeb kvalifikacija EL i KL.. gdje su dobivali neprelazne protivnike... Gziru, Shelbourne, Ruzomberok, Tobol, Dinamo City itd.
  • Crusades
    22.6k
    Ali ali ali Soudanijev penal u Vinkovcima/Vrsaljko je igrao rukom na Brozu... :nerd:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet