• Laugreano
    5.4k
    Pa upravo ovi prvi su zadnji koji pljuju sve I svakoga. A ovi drugi bi se mogli pronaći u mojem komentaru.
  • Fan
    2k
    mogu djelomicno prihvatiti ali iskreno da li je ijedantrener Dinama toliko omalovazavan kao Kova. Od novinara pa i nas ovdje na Zoni.ElDorado

Dovoljno je pogledati samo godinu i pol unatrag, prema Jakiru, kakve epitete je dobivao na Zoni dok je bio trener, kasnije još gore, a nije bio na milosti ni u medijima.
  • Peškaman
    8.8k
    Novinarstvo je danas takvo da će tražiti najmanju negativnu stvar kako bi ispisali desetine članaka.
    10 stvari,9 pozitivnih,1 negativna, pogodite koja će biti najpopularnija.
    Nije nikada niti će ijedan trener biti imun na to.
    Sve zbog klikova, komentara.

Kovi svaka čast na rezultatima u domaćim natjecanjima ali potrebno je dić' ljestvicu u europskim.
    Dovoljan test će biti kvalifikacije na ljeto.
  • Fan
    2k
    Dovoljan test će biti kvalifikacije na ljeto.Peškaman

Tad je već kasno.
    Tjedan dana nakon kraja sezone je zadnji vlak za prelomit ostaje li Kova trener ili ne.
    Ako nam je HNL dovoljan kao nekoć prije, uz blamiranje protiv iole jačih ekipa u Europi, onda ok, bit će dovoljan, ali ne treba očekivat spektakularne rezultate u Europi gdje je jasno da nije baš u stanju izvuć pouke i pripremit se za sljedećeg protivnika.
    Za europski iskorak je jasno da je potreban netko sa više iskustva, znanja i muda.
    Ako Kova dočeka prvu kvalifikacijsku utakmicu, onda mislim da znamo na čemu smo.
  • mali M
    9.7k
    Ja ne vidim toliku dramu oko trenera. Dobro je doveo sve pod upitnik kad je imao niz kikseva, u europi smo se djelomično izblamirali protiv osrednjih protivnika i sada je popravio (djelomično) taj dio i okej. I mene kritiziraju na poslu ako loše radim... Sori al onda ostani u NK Pletenki ako ne želiš da te novinari spominju i to ti teško pada. Mislim da će dobiti priliku i početkom iduće sezone (kao i svi treneri do sada) i ako se zblamira u Europi ići ćemo na promjenu..
    A što se tiče cmizdrenja o "dobrom čovjeku Kovi"... Ja još nisam čuo benigniji nadimak od toga... Od Ćire koji je bio peder, Čačić čimpanza za volanom Ferrarija, Jakir bosančina i muslimančina, odjednom nam je strašno za čuti "dobri čovjek..." Daj ne budite curice... Čovjeknje trener kluba sa jednim od najžešćih navijača svijeta, kako ultrasa tako i ovih pametnjakovića sa "fine tribine"... Lik je pobjedil karcinom nek pokaže taj prkos i prema kmečavcima u novinama... Ajde molim vas
  • Fatos Beqiraj
    1.4k
    Pa napreduje i on kao i igraci. Ne znaci ako je bio los u prvoj polusezoni da ce u kvalifikacijama na ljeto
  • Jurki
    23.6k
    Mislim da se bumo svi slozili s tim da Kova nije isti trener kao s pocetka sezone.
    Na pocetku je stvarno izgledal izgubljeno, impresionirano, kao da ni sam ne kuzi kak se nasel za kormilom prve momcadi Dinama.

Nakon nekih kikseva, bil sam za to da mu se da cipela.
    Međutim, ocito je da je polovil konce i da hendla sve oko ekipe bolje i bolje. Igraci su zadovoljni, pruzaju sve bolje partije.
    Konacno rotira igrace, a da nisu programirane zamjene, vec prema razvoju situacije na terenu.
  • mali M
    9.7k
    Mislim da se bumo svi slozili s tim da Kova nije isti trener kao s pocetka sezoneJurki

Ma naravno! Baš se jako vidjelo na početku. Pa sjeti se onog preplašenog pogleda po kojem je izgledalo kao da nezna što da napravi... Sad je puno smireniji, razmišlja, više taktizira.. raste čovjek baš vidljivo... Al nemora se sad naslađivati jer se posložilo i krenuo ga rezultat. Za sekundu se dogode dva kiksa pa će se pokrit s ušima dok će se novinari naslađivati... Mora pametniji bit Kova, al kako raste kao trener tako raste i u javnom nastupu...
  • CastAway1986
    5.5k
    Po meni kako naša igra tako i on svakim danom napreduje..Podrška Kovi !
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.