• Noel
    20.2k
    Pokazali smo Zagrebu, neka vide kako se navija"- tovarka u videuSibirski plavac

Kad spominje Zagreb ima stajat mirno. Primitivna i zadrta okot. Uselit će se sa cijelim svojim selom u Zagreb kad će imat priliku. Ako već nije..

Vožnja u tramvaju je za njih kvantna fizika.
  • Sibirski plavac
    8.3k

Baš to. Ali u svim sportovima je tako. Nebitno je li zagrebački klub konkurentan u tom trenutku, "jebanje" Zagreba i "gaženje" purgera s tribine se jednostavno mora desit, jače je to od njih.
    Kako je lijepo bilo jučer kad su počeli pjevat gazi purgere, a par sekundi kasnije Bakrar zabija za 1 3. Čista poezija :heart:
  • Mihael2305
    1.5k
    Meni je najjače kad se iz sveg glasa deremo „DINAMO“, a oni nam uzvrate „za kurac“. Tada znam da smo najjači na tribini i da ih gazimo s tribina.
  • NVKOD
    10.4k
    Vučko: Dinamovih 17 milijuna eura ulaganja naprema Hajdukovih 1 milijun i to je to

Vučko poentira: "Dinamovih 17 milijuna eura ulaganja naspram Hajdukovih milijun, na kraju je dovelo do ovakve jednosmjerne utakmice. Dinamo je već u trećem mjesecu osvojio prvenstvo s ovom pobjedom, 11 kola prije kraja.

Hajduku želim da obrani drugo mjesto, težak je tjedan iza "bijelih", ali nadam se da neće doći do raspada sustava. Puno je mladih afirmirano i treba iskoristiti ostatak lige uz spomenuto branjenje drugog mjesta da se pripremi klub i momčad za novu sezonu i to je Hajdukova realnost."

A nije se Vučko dohvatio činjenice da je Rijeka s punom manjim budžetom došla do osmine finala KL-a, a tovari ispadaju od ribara i automehaničara... pokrij se ušima!

A da ne spomenem da smo Baturinu prodali za 18 te Sučića za 15 milki, a ne za litru jogurta.
  • NKDZ86
    7.7k
    a onda će pjevat: nije u šoldima sve :lol:
  • db-izbjeglica
    20.2k

znate što mene zanima?
    ovaj fenomen magaradi i ultra ružnih sunčanih naočala!?

gdje oni to uopće kupe? evo, otišao sam na neku stranicu koja prodaje sunčane naočale svih živih marki, skrolam i skrolam, jednostavno ne mogu nać nešto toliko neukusno i groteskno.

prvi imam rodbine dolje, isti slučaj...kič i neukus na desetu potenciju :rofl:
  • ElDorado
    10.4k
    A za nas igraju umirovljenici i nismo nikog afirmirali
  • NerminB
    1.1k
    Mitomanija.
  • Pacho
    15.7k
    Svodimo ih na Torino ili Espanyol u kontekstu rivalstva s Juventusom i Barcelonom. Gust je vidjeti kmeket.
  • Pacho
    15.7k
    Balic za index

Hajduk nije uspio nametnuti ono što je nametnuo u Rijeci u kup-utakmici. Dinamu nije uspio nametnuti ni agresiju ni tu hajdučku borbenost, želju i volju.

Opet ti pape i dida mitovi o "ajduckom" ovom i onom dok im se u usta istovaruku apsolutno svi. A ta ajducka borbenost je zapravo makljaza, kmecanje, simuliranje uz suca koji se pravi corav.

Bonus:

To više nije upitno. I Ray Charles bi danas vidio da je Silić veliki potencijal i da će sigurno nositi kvalitetu Hajduka i u budućnosti. Najbitnije je osigurati njegovu standardnost, dovoljno dobrih obrana kroz reprezentaciju i kroz Hajduk, kako bi došao do svoje pune vrijednosti.

Silic je vec za reprezentaciju iako imamo minimalno 6-7 golmana boljih od njega. A i sto cemo sad s "najboljim hr golmanom" i idolom ciparske djece?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.