• E46
    2k
    primjetio sam da najbolje igra kad je on u igri, a ovo bez lisice je bas bas slabo, ako nastavi tako do ljeta ga uigrati sa lisicom opet i prodat ga ak dobijemo ponudu 10+ jer ovako nije bas ni brz nesto i to mu fali i prema naprijed i prema nazad..
  • Kermit
    889
    Šta je danas Valinčić? Baš je izgubljen.
  • IstinaZaDinamo
    2.4k

Ocito ce mu jos trebati neko vrijeme da dodje na razinu, a treba uzeti u obzir i umor jer igra non stop. Sve ocekivano.
  • Crni86
    20.6k
    Ocito je da valetu treba odmor - psihicki i fizicki. Bit ce to sve okej na kraju, sve je to normalno.
  • DrRatoljub
    585
    Mišića protiv Kurilovca, a ako bude dobar i na Poljudu. Ako ne, Galesica, bojim se da ce Rebic ubiti Morisa.
  • DerHerrKool
    363

Ja bi Mišića odmorio protiv Kurilovca, al nek igra na poljudu.
    :wink:
  • Crni86
    20.6k
    Tak neka glupa rjesenja, cekanja s loptom u nogama

Ne znam. Meni se cini bas van forme ovog trenutka.
  • Kujtim Shalla
    8.9k
    Slažem se , nekad pokušava pronaći otkazati kako ima pregled i nivo više pa donese pogreskæne odluke kao i onaj aut gdje ga protivnik lagano stišće, može odigrati on j navik nu aut okrene Ledja i iz toga oni zicer skuhaju. Izgubio j ndosta zbog ozljede.
  • Hebimir Strašni
    196
    Od ozljede drugi igrač. Mislim da smo ga silom prilika prerano gurnuli u prvih 11 nakon ozljede. Nadam se da bu se do euro kvala dobro spremio i da ka gledamo u formi s početka sezone.
  • Blueshadow86
    4.9k
    Podsjeća opako na Ristovskove igre koje je pružao zadnjih godinu-dvije dana u Dinamu.
    Trenutno je Galešić bolji bek od njega.
    Nadam se da će nadoći i biti dobar kao što je to bio prije ozljede.
  • Jurki
    23.6k
    ne brinem se za Valincica.
    Ima istu ozljedu ko lani Sucic, pa se dobro zmislimo kolko mu je trebalo da nadojde.
    Podijeliti njemu i Mikicu minutazu.
  • bazooka93
    173
    steta radi forme sigurno bi bio vec sad u reprezentaciji
  • NKDZ86
    7.7k
    na klupu šnjim.
  • Fatos Beqiraj
    1.4k
    Ma ja bi ga stavljao i dalje svaku, jer jedino ce se vratit kroz utakmice. Pogotovo sad kad nema toliko rezultatskog znacaja.
  • mlinchica
    5.2k
    Sad će ti doć Zagi i napisat “Mikić umjesto Morisa!” :joke:
    Svakako treba igrat da uđe u formu ali sad se može skratiti period u igri na možda 60 min i davati priliku Mikiću i Tabinasu po pol sata, nek se izmjenjuju do kraja sezone.
    To je privilegija s ovih +10.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube