• Paggini
    77.8k
    Skandiranje Garciji "Ostani" dok je prolazio je bilo jako smiješno
  • ksapi
    7.7k
    Jel maxtv danas stavio tovarima mikrofon na tribinu?
  • rioda
    14.7k

Spojili novi razglas direktno na prijenos MaxSporta :lol:
  • Dinamo-SB
    1.2k
    Bravo dečkima,treneru,strucnom stozeru te Bobanu i upravi sto je ostala ustrajna.Sada mirno prvenstvo privesti kraju,nije jos gotovo i imamo jos puno posla. Ocekujem i puno od mladih koji ce dobiti prilike. Kup se mora osvojiti i moramo poniziti tovare na Maksimiru.
  • mlinchica
    5.2k
    Veli Sarlija, kad te Dinamo povede 2 0 i bolje ekipe se tesko vraćaju.Z brega sam

U najavi tekme je mali Hrgović rekao da mi imamo bolje pojedince, a oni su bolja ekipa i imaju bolju igru.
    Mislim, lijepo je bit samouvjeren prije tekme i ne odustajat, u svakom slučaju se to i traži od svih sportaša ali mulac mali u kameru kaže da su oni bolja ekipa i imaju bolju igru?!
    I onda počne tekma i deset lopti panično izbacuju u aut, ne mogu dva pasa spojit, dobiju dva gola u deset min.

Vec sam pisala ranije, ne kužim na čemu temelje takvu bahatost.
    Čudo jedno.
  • Frka Strka
    32
    Čudo jedno, al nikad ne znam što napisat kad sam sretan...
    Pa evo - žao mi što onih prvih 10ak min gdje je ovima zapravo trebalo podijeliti pelene nije bilo jučer pa da uživam još duže.

Bravo ekipa.
  • Kepec
    8.8k
    Klasični luzerski mentalitet. Dok su u borbi za naslov krivi su sudci, sve je protiv njih, svi ih kradu. Kad se Dinamo odvoji na +10 odmah Garcia priča kako se Hajduk ne može uspoređivati s Dinamom, Šarlija priča lijepo o Dinamu, odmah su im bistrije glave.
  • Z brega sam
    282
    nejde to iz njih samo tak van. Ta mitomanija je teska bolest.
  • emilperska
    15.2k
    Jel bio tko na snetu? :lol:
  • emilperska
    15.2k
    Screenshot-20260308-195921-Firefox.jpg

PRATE NAS!
  • NKDZ86
    7.7k
    U Zagrebu petarde gruvale, piva se toči za naše šampone!
    Samo ti dinamo, šampone!!
  • DrRatoljub
    585

Ja ću riknuti. Koja histerija ahahaha
  • emilperska
    15.2k
    Screenshot-20260308-200701-Firefox.jpg

Evo neću više..
  • emilperska
    15.2k
    Generalno sad imaju agendu da smo mi uložili 20m EUR, a oni 1m EUR i da je ovo logičan slijed jer novac uvijek pobjeđuje. Boli ih kao što ne vide smjer u kojem idu. Ma klasika hahaha

Za 5 kola će okrivit HNS..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.