• Kepec
    8.8k
    Čekam sažetke na HDTV od srijede i danas, kad će ako netko zna pitam za frenda?
  • rioda
    14.8k

Nisu platili internet
  • Zagreb1992
    3.3k
    Kakvo je stanje sa europom ako mi uzmemo duplu krunu ?
  • Mozart4
    271
    Tada 2. u HNL ide u kvale za europsku ligu, ako mi ne osvojimo kup, tada osvajač kupa ide u kvale za europsku ligu.
  • Nogo
    10.5k
    Ovaj penal za Rijeku je katastrofa dosuđen. Jbt kod nas ako ima i malog dodira je penal.
    Naši suci nikada neće vidjeti Europe kako sude.
  • Zagi
    16.2k
    Tada 2. u HNL ide u kvale za europsku liguMozart4

Procijeniti kakvo je stanje na tablici tik prije te tekme. Ako bude ovakvo kakvo je sada, mislim da je polufinale kupa prava tekma za juniore da pokazu koliko trenutno mogu.
  • rioda
    14.8k

Ti bi bojkotirao kup, samo da tovari idu u konferencijsku, a ne europsku ligu, tj. kvalikacije? Meni je to smiješno razmišljanje, treba uzeti sve.
  • Danko
    2.9k

Haha koja glupost, kup je naš!
    a ovi će ionak ispast u pretkolima, svejedno u koje kvale idu
  • Zagi
    16.2k
    zero sum game
    Različito razmišljamo. Za kup mi se fućka, za juniore ne.
  • DrRatoljub
    587
    Treba ici sve do kraja. Nikad kalkulirati. Hajduk ionako nikoga neće proći.
  • Ludovic IX
    10.8k
    Pa hajduk je u prvom derbiju po tmu, imao skupljih prvih 11 od nas. Imaju dva brončana iz katra i srebrnog iz Rusije. Imaju bivšeg reprezentativca španjolske koji je također bio sa njima na svjetskom. Posudili igrača espanjola koji je skoro imao bolji cv od scotta.

Ako je njima ovo godina stabilizacije di su prodali jednog igrača za 4 milje i Imaju 15 milja duga a dovode hrpu imena od kojih niti jedan nije neka prevaga ni protiv vž, onda super.

Imaju budžet od 35 milja eura, takav smo mi imali do prije 5-7 godina. Duplo veći od rijeke pa ih ovi deru ksd kod se sjete.

Stalno se spominje da smo mi potrošili 20 milja na pojačanja. Aj da sno potrošili tih 20 milja na 3 igrača pa bi to bilo i prava pojačanja. Mi smo doveli 17 igrača za tih 20 milja a zapravo je i manje, oko 17-18. Ujedno smo prodali/otpisali 17 igrača i utrzili 45 miliona (ili ce toliko bit ako kulen ode za stalno)
    Po tm-u smo na početku sezone imalo duplo jeftinije ekipu no lani.

Po meni je ovo iznad očekivanja sto se tiče hnl-a. Istina da sw gorica, lokomotiva i vukovsr nisu smjeli dogodit ali jebiga, bilo bi previše da imamo 20 bodova prednosti sad.
  • Dadox
    1.3k
    Pa ja bih volio da Hajduk uđe u euro skupine.Otpali bi iz borbe za prvaka do Sisveta…
  • Pacho
    15.7k

A bez njih ce otpasti maksimalno mjesec-dva kasnije uz to da im je lova iz Europe ocajnicki potrebna.
  • Kumerle
    2.6k
    Pa ja bih volio da Hajduk uđe u euro skupine.Otpali bi iz borbe za prvaka do Sisveta…Dadox

Otpast će i bez Europe, ne piši gluposti :blush:
  • Sajla
    18.8k
    jedino dobro od njihovog 2. mjesta bi bilo to kaj budemo na ljeto gledali kako ih 2 puta izbacuju poluamateri.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet