• rioda
    14.7k
    Stalno se spominje da smo mi potrošili 20 milja na pojačanja. Aj da sno potrošili tih 20 milja na 3 igrača pa bi to bilo i prava pojačanja.Ludovic IX

Zaokružuje se na 20, iako je 17,5 točna brojka. Od tog iznosa, pola je otišlo na dva igrača, Belju i Villara. Jedan je danas najbolji strijelac, drugi je na posudbi. Uz to, gradili smo skroz novu ekipu, nije da smo na već izgrađenu ekipu dodali par top pojačanja, kao što si i ti napisao
  • striko
    3.1k
    i sada uvjeravaju da je finale kinder jaje lige prvaka najveći uspjeh hrvatskog klupskog nogometa. Sada zamisli da prođu skupinu KL-a pobjedama protiv Lincolna, Flore i sl.
  • Pacho
    15.7k
    Trosili smo, jer imamo resurse. U cemu je problem? A njih, uostalom, samara i Rijeka sa visestruko nizim proracunom. I da stvar bude bolja, ovdje se ne radi o situaciji u kojoj je neki seik ili oligarh upumpao milijune nego o kontinuiranom uspjehu i razvoju igraca nakon sto smo prije 20ak godina bili u slicnoj financijskoj situaciji.

Kao da se kmeci sto Bayern ima vise para od HSV-a ili Borussie M.
  • Crni86
    20.6k
    Evo rijeke na -9. Bit ce sad drz nedaj, da je rijeka bila malo pametnija na poljudu moglo je biti i -6.

Bit ce tu svega jos, sad slijedi klasicni proljetni tovarski raspad. Mi uzimamo kup i titulu, rijeka kao druga u europu. Najbolji scenarij za hr nogomet.
  • prefontaine
    7.2k
    Pa ja bih volio da Hajduk uđe u euro skupine.Dadox

Nikad! Rađe ih trpit do Božića, eventualno do početka proljeća
  • Ijayi Atiemwen
    5.8k
    Opet puštamo Rijeci? :joke:
  • vjeko1701
    23.4k
    Kaj je najgore, mislim da je Rijeci sad možda i bolje direkt u KL. Imaju koeficijent koji će vjerojatno biti dosta za nositeljstvo kroz sva pretkola KL i krenuli bi tek u drugom pretkolu. U EL kreću u prvom i ak ispadnu kao nositelji u bilo kojem od pretkola, a tu ipak ima ozbiljnijih ekipa, za sljedeći krug KL uzimaju koeficijent nenositelja koji ih je izbacio.
  • Crni86
    20.6k
    ma ja mislim da se rijeka moze potuc i u el. Produ li prvo pretkolo imaju jokera u vidu kl onda.

Ne znam, gledam da bi u el volio gledat stvarno klub koji tu koze maksimalno nesto napravit. To tovari svakako nisu, oni ce ispast u prvom kolu kakvi su debili…..
  • Tvrdica McTvrdi
    4.8k
    Svako malo se vraćamo na temu Hajduk u europi i nemam sad nikakve nove pro i kontra argumente, samo mogu reć da smo ove godine vidjeli kako to izgleda s 2 kluba u skupinama te da ukoliko mislimo uopće sanjat o tom 15 trebaju nam 3 kluba, stoga i Hajduk :meh:
  • vjeko1701
    23.4k
    Ma jasno, može im biti i prednost. Samo je poanta svega bila da i ta EL koju su dali neprvacima može biti dvosjekli mač. Ajde da se kreće iz 2. pretkola, isto kao i KL, bilo bi puno bolje. Mada Rijeka ima dovoljan koeficijent da bude prebačena u drugo pretkolo ako im se poklopi par stvari.
  • Sajla
    18.7k
    mislim da hajduk uopće nema ambiciju igrati europske skupine. znaju da ne mogu ništa tamo, novca će kod njih uvijek biti, a da ih pola sezone svaki četvrtak šamaraju neke osrednje europske momčadi i razotkrivaju koliko su ustvari oni loši - mislim da to ne žele. ovako se osramote jednom preko ljeta, blabla nesreća ovo-ono, pod tepih, zaborav i guraj dalje.
  • Dzoni
    4.4k

Teško, naši prvoligaši su obično najslabiji u 7 i 8.mjesecu, kada su i kvalifikacije za Europu.
    Da svi oni su u formi i kadru kojeg imaju u tipa 3.ili 4.mjesecu prošle sezone, naša liga bi po koeficijentu bila bar 5 mjesta bolja nego što je sada.
    Naravno Dinamo je izuzetak iz ovog pravila
  • Crni86
    20.6k
    jesu, ali rijeka je u svako doba godine u boljoj formi od tovara :smile:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url