• Pacho
    15.7k
    Natrpat ih kao javni cucavac u Mumbaiu tijekom epidemije crijevne viroze.
  • ElDorado
    10.4k
    Iznenadio ih kova visokim pritiskom. Samo ne povlaciti se i pustit im te guzve i sranja
  • tigric
    1.1k
    primjetan je fetiš na cucavce…
  • Xpert1992
    494
    Ocekujem da ce u drugom uci Soldo umjesto Zajca, Topic za Bakrara, Vinlof-Goda, Galesic-Valincic i ak bu rezultat ovakav ili jos Bolji ocekujem Suntu umjesto Stojkovica.
  • austrijanac
    10.5k

Ma slazem se apsolutno, moze kolega @Omake kad se otrijezni kasnije izvuc grafove i statistiku.

Mislim da su Raci i Maresic najgori stoperaki par u ligi po broju duela/skokova.

Zato me jako zivira da je Pukstas uopce doso do onog udarca glavom, ekipa nema skok igru.
  • maki
    84
    Čini mi se da je super dobro došla ona lakrdija od sudaca i var-a u Rijeci. Danas sudac i var pod povećalom i odmah suđenje kako treba
  • Crni86
    20.6k
    treba vidjet jos jednom duel hugo - bakrar meni je to bilo na prvu za zuti huga…

Odnosno drugi zuti
  • Omake
    16.3k
    iz glave, raci je baš loš u duelima, Maresic je dobar na tlu, ali dosta selektivan kada će ući. Nešto slično kao Mmaee. Cijelu karijeru je loš u zraku. Općenito je cijela zadnja linija Hajduga jako loša u zraku
  • Xpert1992
    494

To ti je nogomet, te stvari mozes srezat na minimum ali ih ne mozes potpuno eliminirat.
  • Bruh
    1.2k
    kao i ostatak ove sezone do sad ako je Beljo uključen u gol mora na VAR... I onda vele da suci ne pikiraju igrače
  • dzis
    1.4k
    Kakvih 45
    Ovo je bolje od sexa
  • maki
    84
    Slažem se ali kakvih smo se lakrdija od suđenja nagledali u suretima s njima mogu i zažmiriti na to :wink:
  • Praskaton
    5.7k
    Ocekujem da ce u drugo uci Soldo umjesto Zajca, Topic za Bakrara, Vinlof-Goda, Galesic-Valincic i ak bu rezultat ovakav ili jos Bolji ocekujem Suntu umjesto Stojkovica.Xpert1992

Ova zadnja će biti Varela(nadam se Hoxha)-Vidovic,ostalo je zicer da bude ovako kao što si napisao
  • ElDorado
    10.4k
    Prelaze na 3-5-2
  • Xpert1992
    494

Da. U pravu si, vjerojatno Hoxha bi mogao dobit koju minutu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.