• Sesvećanin
    528
    1923. dres Građanskog
  • fakin
    3.3k
    Gladovanje je krenulo. Biramo top 8

Građanska dužnost obavljena
  • Pacho
    15.5k

Mislim da se moze glasati i bez da postis
  • Dzoni
    4.3k

Ako nisu tvoji dizajnovi ili od nekog tebi bliskog, previše se i apsolutno nepotrebno nerviraš
  • Sesvećanin
    528
    Neću više, oprostite kolege. Osjećam se ko Kumerle kad je bio u narančastom svetogrđu. Ebo ih dark aura da ih ebo
  • njurci10
    504
    #28 stražar s Kaptola
    Moj izbor :cool:
  • blackbully
    4.6k
    #28 stražar s Kaptola
    Moj izbor :cool:
    njurci10

I moj favorit, odličan je.

Screenshot-20260306-233037-org-mozilla-firefox-Home-Activity-edit-401293537789104.jpg
  • hardek
    9.2k
    Bio sam siguran da ću glasat za 13, al sad kad sam išao glasat i gledam dresove ponovno #31 mi je isto bomba
  • Bosskovitz
    20.3k
    Boja treceg, a kamo li četvrtog dresa, ne mora imati nikakve povijesne ili izravne veze s klubom; ta veza moze biti čisto kroz priču i inspiraciju.

Crna nema nikakve veze s nama, siva nema veze s nama, zlatna nema veze s nama - ipak, to su bili neki od nasih mnogima najdrazih dresova unatrag 15-20 godina. Zelena nema veze s Bayernom, brončana nema veze s Napolijem, crna nema nikakve veze s Barcelonom - pa su opet to bili neki od njihovih najljepših drugih/trećih/četvrtih dresova unazad par godina. Super je inspirirati se iz povijesti, ali super je ponekad i inovirati i probati nešto posve drugačije ako to ima smisla, ako ima priču.

Sve te zanimljive dresove iz nase malo dalje povijesti - crveno zuti, svijetloplavi, plavo-žuti - sve smo njih imali zato što nismo slijepo robovali onome kaj se dogodilo prije nego smo pobekad probavali i nešto novo. Najgore je kad se bojiš novog, to je savršeni recept za kulturu stagnacije.
  • criticus
    6.5k
    11, 11 i 11 su mi super
  • Makedonion
    156
    Dresovi su ocajni. Fascinantno mi je da od 32, ima 4 dresa od dva ista covjeka koji su samo stavili linije preko majice. Dark aura, tramvajem na tekmu, koji k je to. Nit cu glasati, nit cu kupiti.
  • Sesvećanin
    528
    Ne mogu, majko draga, ovog sam preskočio, pa šta je ovo, pa tko je ovo, tramvaju pregazi me. Ukoliko ste žiri primili plaću za ovo, podajte ju sirotinji, ovo je za popizdit.

Screenshot-20260307-004539-Chrome.jpg
  • Makedonion
    156

Susramlje. Koji god dres pobjedio, tovari ce se sprdat s nama. I ja skupa s njima.
  • Twisted1
    1.1k
    A da nema niti jedan s šahovnicom na kragni. Svetogrđe...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.