• Pacho
    15.5k
    Bilo bi dobro da je bilo obvezno staviti razlog za odabir boja, motiv, uzorak, neku pricu ili stovec.
  • Paggini
    77.7k

Ovaj sivi je možda i najbolji od svih ponuđenih, kako se prekrasno slaže tamno plava s grba uz tu sivu nijansu, a detalj na leđima fantazija čista.
  • Sesvećanin
    528
    S obzirom da su brisali komentare u objavi gdje su na stolu bili samo dresovi u formatu predloška. Kad su ljudi pitali normalno i logično pitanje zašto je to tako? Ni ne čudi me.
  • zagrebecanin
    50

Ovaj sivi je možda i najbolji od svih ponuđenih, kako se prekrasno slaže tamno plava s grba uz tu sivu nijansu, a detalj na leđima fantazija čista.

Slažem se, meni su moj mornarsko plavi i sivi bolji od zelenog, ali žiri je odabrao zeleni, pa nemrem niš
  • NerminB
    1k
    Brate, sva tri dresa su ti brutalna. Nemoguce da ovaj sa maglom nije usao, a i ovaj sa rukama mi je isto fazon. Svaka cast.
  • Dinaminjo
    2k

Nagodradio bih ideju za maglu, kad bi se iz magle nazirao stadion Maksimir, a natpis bi onda bio "ti se nemas sramit kaj"
  • Noel
    20k
    @zagrebecanin

Imaš moj glas za dres, dao bi ti glas za bilo koja od ovih tri, svaka čast, rasturio si.
  • Sesvećanin
    528
    Gledam @zagrebecanin, gledam kako su brisani komentari, a da nije bilo sumnjivih radnji na ovom natječaju? Ili dioptrije u žirija?
  • Ritam Ulice
    2.5k
    Ova magla spika je odlicna ideja. Bas dobar dres. Bravo majstore
  • zagrebecanin
    50

Je, baš mi je žao kaj ga nisu odabrali…
  • fakin
    3.3k
    tek sam sad skužio da ćemo imati 3 kruga glasovanja. sad od 32 biramo 8 najboljih
  • Bosskovitz
    20.3k
    S obzirom da su brisali komentare u objaviSesvećanin

gledam kako su brisani komentariSesvećanin

Ajmo ne ponavljati ovakve pizdarije, izmišljotine i teorije zavjere. Niti jedan komentar nije obrisan na toj objavi, uostalom ti komentari koje spominješ su i dalje vidljivi ispod nje.

Zašto bi klub “glumio” izbor ili ga namještao, kao da se radi o natjecaju za posao u drzavnoj službi? Nit moramo imati cetvrti dres, nit ga članovi moraju birati - klub je mogao normalno interno dizajnirati dres kao i svaki drugi kroz povijest i nitko ne bi prigovorio ni malo, to bi bilo posve normalno svima.

Uostalom, klub je objavio objašnjenje selekcije koju je žiri napravio i iz nje se vrlo lako da iščitati kako se došlo do ovog izbora. Prestani tražiti neprijatelje gdje ih nema.
  • fakin
    3.3k
    neki su pitali tko je birao ova 32 dresa pa evo imena:

Povjerenstvo za odabir (Stručni žiri) čine:
    Siniša Bogdanović – voditelj katedre dizajna na Sveučilištu Algebra Bernays
    Ivana Omazić – modna dizajnerica s iskustvom u Célineu, Pradi i Jil Sanderu
    Dubravko Ivaniš Ripper – dizajner prvog četvrtog dresa u povijesti GNK Dinamo
    Ivan Kelava – legendarni vratar GNK Dinamo
    Alen Szabo – voditelj odjela multimedije u GNK Dinamo
  • Pacho
    15.5k
    Vjerujem da Kelava ima ostro oko za estetiku
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.