Bosskovitz
Sesvećanin
NitkoBitan
Josip Frank
zagrebecanin
„Otkad navijaš za Dinamo?” ̣– Otkad znam za sebe, od malih nogu! Otkad me otac prvi put uhvatio za ruku i odveo na Maksimir.
Ovaj dres je posveta ljubavi koja se ne bira, nego nasljeđuje. Ljubavi koja počinje dok si još dijete, dok te otac primi za ruku i prvi put povede na tribinu. Sve nas koji volimo Dinamo je netko prije nas učio što znači plava boja. Pokazao nam kako se voli klub – bezuvjetno, ponosno i zauvijek!
Ovaj dres je dres uspomena, dres djetinjstva, dres koji nosi osjećaj prve utakmice i prve pobjede. O svima nama koji smo tu ljubav naslijedili i koji ćemo je jednog dana prenijeti dalje. Ovaj dres je bezvremenski, za sve generacije. Jer navijati za Dinamo se ne bira – to se nasljeđuje.
Dizajnirao sam ga ručno, bez umjetne inteligencije s puno ljubavi prema detaljima: elegantna mornarsko-plava boja i polo kragna s grafičkim uzorkom očeve ruke koja prima dječju ruku, koja se zatim ponovo pretvara u očeva i tako vječno nadalje. Zlatni i dinamo plavi ukrasi na kragni i rukavima. Poznati stih “Sine, danas ćemo pobijediti” natiskan na unutrašnjost kragne, a kao detalj koji zaokružuje priču na leđima grafika upravo tog svetog i sretnog prvog trenutka, kad su nas naši očevi uhvatili za ruku i odveli na Maksimir, s plavim šalom oko vrata.
Priložio sam sve originalne crteže te sam s pomoću AI-a generirao sliku kako bi to izgledalo u stvarnosti radi lakše vizualizacije.

jedan u nizu
Sajla
Sesvećanin
FrodoJePurger
Mathiasovi Chageri
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.