• vukyxd
    12
    uopće se ne radi o Periću, nego o principima. Svakom "iscjeđivaču" trebalo bi zapapriti maksimalno u granicama ugovorno dozvoljenog.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.8k
    Meni to isto nije jasno. Okej, ne računaš na njega u sastavu no da on bez obzira na dijagnozu kakva god je nema obavezu se pojavit svaki dan na poslu makar poslagao kapice za trening, držao stopericu ili brojao sklekove drugima, bilo kaj
  • rokikaciga
    12.2k
    Koliko bi takva osoba bila pozitivna figura na treninzima? Ocito se niti na KTC ne racuna jer nije bio ni na klupi protiv Kurilovca. Nije sve samo da se pojasni, moras gledat i kakav bi on imao uticaj na klinca sa spikom vjerojatno "boli me kurac, jos 3 mjeseca, taman da kupim zemljiste na rubu grada i napravim zgradurinu". Jel bi se on istezao, zagrijavao 2 sata prije utakmice bio kod fizija, maksimalno profesionalan kao da sutra treba zaugrat finale LP kao Theo? Vjerojatno ne. I onda bolje da ga ne gledaju Zebic, Horvat i drugi decki, bolje da gledaju Thea, Scotta, Livija i druge profice kak se dela
  • Str1nger Bell
    3.4k
    Živite u zabludi ako mislite da Dino Perić ili bilo koji drugi igrač gleda Dinamo kao što ga gledaju navijaci.

99.9% igrača gleda svoj klub kao obicnog poslodavca.
  • Ijayi Atiemwen
    5.8k
    A jel trenira uopće?
  • prefontaine
    7.1k
    Gdje se prijavljuje na radno mjesto na koje ne trebaš dolaziti na posao jer ćeš imati negativni utjecaj za mlađu ekipu?
  • Tvrdica McTvrdi
    4.8k

Pa jasno, ali kakva je to poruka onda za neke buduće windfuckere? Evo imat ćemo opet tog Mmaea u rosteru. On će kad vidi kak je Periću super isto sve 4 u zrak i čekat da primi zadnju plaću. A da mi Perića tjeramo da se pojavi svaki dan na radnom mjestu i tjeramo da "trči krugove" možda bi ipak išao za time da se nagodi i "oslobodi" se ugovora. Čak i u onim propalim socijalističkim firmama ekipa kaj je bila cijeli radni vijek na bolovanju nije primala punu plaću
  • rokikaciga
    12.2k
    Mmaee moze igrat nogomet jos negdje. Pericevo tijelo nije niti za termin.
  • Droljo
    25.9k
    Mmaee može derat u dinamo 2...
  • Kujtim Shalla
    8.9k
    iskreno nikad nije ni bilo. Čovjek igrao stopera 2 metra i 60 kila . Mislim da u karijeri nije odigrao sezonu bez neke ozljede koja je trajala manje od mjesec dana
  • rokikaciga
    12.2k
    U sezoni 13-14 je imao ozljedu koljena 99 dana

Nakon toga do potrganih ligamenata u veljaci 2020 je propustio ukupno 3 utakmice zbog ozljeda, 34 dana ukupno ozljeden, od toga 27 dana u 18/19 sezoni.

Znaci 6 godina prakticki ironman, ali kad se raspao onda se fakat raspao fizicki
  • vjeko1701
    23.3k
    Mislim da se malo pre osobno ovo sve shvaća. Bio je prvotimac i povremeni reprezentativac, nije imao ozbiljniju povijest bolesti. Dat mu je ugovor bez zaštitnih mehanizama i onda se dogodilo to kaj se dogodilo.

Pošto je on gotov s nogometom, naravno da će gledati da zadnji ugovor u životu dobije sve kaj se potpisalo. Kad se to dogodi, hvala na svemu i sretno u daljnjem životu.
  • DrRatoljub
    563
    Problem je zadnji ugovor koji mu je dao Antolic ako se ne varam 2023. Već su tu znalo da je gotov.
  • lukaoj
    208
    covjek ima ugovor do kraja ove sezone. Na klubu da je prekine ugovor. Nije on budala da prekida na svoju ruku ugovor koji mu je mozda i poslijednji u profesionalnoj karijeri.
  • vukyxd
    12
    Moj post se uopće nije odnosio na Dinu Perića. Naravno da će on ići uzeti zadnji cent, svatko od nas bi (ili 99%), ako znaš da se radi o egzistenciji tvoje obitelji. Odnosio se na klub - kako je moguće da nisu čovjeku u stanju postaviti ultimatum da mora ispoštovati minimum protokola kao (još uvijek) igrač Dinama pod ugovorom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.