• vjeko1701
    5.9k
    Slažem se al evo, imaju dogodine KL da pokažu kaj znaju.
  • Infinity
    15.1k
    Drago mi je zbog Rijeke, mislim da su zasluzili ovo. Svi su ih bas zestoko podcijenili i drago mi je da su nekom dosli glave. Volio bih da je to bio Sociedad, jer su ih javno ponizavali, al dovoljno je i ovo da su im se gace treske do posljednje minute.

    Da je Rijeka imala vise srece i dopala u grupu I: Villarreal, Garabag, MTA i Rijeka mislim da bi imali itekako sanse za proci dalje. Mislim da bi u najmanju ruku skupili puno vise bodova.
  • vjeko1701
    5.9k
    Tu se slažemo, radi onih izjava o popravljanju gol razlike i ismijavanja HR kao dio EU baš mi je žao da nisu izdržali prvu tekmu do kraja i nekako zadržali prednost u drugoj. To bi bilo odličnih 7 bodova i čak bi bili poravnati bodovno s njima (i jedno mjesto iznad njih) Na kraju Napoli kao prvi nositelj grupe je pokazao najviše respekta.
  • Infinity
    15.1k
    Spanjolci su inace prgav narod, mada ni Talijani nisu nesto bolji, al taj Napoli bi imao argumente zasto ismijava Rijeku. Javi se Sociedad koji Europu vidi samo kad ode na pripreme do Portugala. Meni su tim izjavama bas digli zivce i bas bi volio da ih je Rijeka prosla ili barem direktno kostala prolaza dalje. Da su barem u prvoj izdrzali do kraja bilo bi taman da se oproste od Europe.
  • vjeko1701
    5.9k
    Potpis svake riječi...zato me čudilo kako na njihovoj temi baš zazivaju prolaz Sociedada na uštrb AZ-a.
  • og1986
    2.9k
    ismijavanja HR kao dio EUvjeko1701

    Ovo sam propustio. O čemu je bila riječ ?
  • vjeko1701
    5.9k
    Ma niš služneo od kluba ili igrača al neko naslikavanje hrpice navijača pred tablom na granici HR kao - Vidi ko je sve u EU? Ili, čekaj, pa ovi su u EU?
  • SAS1987
    13.2k
    Vidi ko je sve u EU? Ili, čekaj, pa ovi su u EU?vjeko1701

    S obzirom kakvo vam je pravosuđe još su bili ljubazni .
  • og1986
    2.9k
    Momčadi kola, mjeseca i grupne faze Europa lige prema stranici "Whoscored.com"
    Attachments
    dinamo 1 (151K)
    dinamo 2 (143K)
    dinamo 3 (132K)
  • r1oma
    1.5k
    Prema UEFA-i su Gvardiol i Kastrati u momcadi kola
  • marcio amoroso
    31.8k
    rwpl6b29riphh2li.png

    Slikano sa peći kreka veso
  • og1986
    2.9k
    Neka šalju ove slike Kastratija u momčadi kola po Europi samo da ga netko kupi bez obzira na cijenu. :grin:
  • Infinity
    15.1k
    Kastrati ima 21 godinu, ima nade za njega, ne bih se ja njega rijesio. Rado bih tu vidio neko bolje rjesenje, a on nek nadolazi naredne dvije sezone. Znam da izgleda kao da ima 28, al nema :rofl:
  • xavier
    11.1k
    Kastrati je jedan od igrača kojima je potreban određeni način igre da bi bili korisni za momčad. Teško mi se oteti dojmu da bi bio odličan u onom Bjeličinom sustavu kao desno krilo. Danas Dinamo igra malo drugačije, često bez krila takvog tipa, i tu se on malo teže snalazi, ali da, ne bih ga ni ja još otpisivao.

    Nezgodno je što je baš jako profiliran i de facto može igrati samo to. Nije mi napadač, u sredini nema što raditi, a nema mi ni disciplinu da može po potrebi odigrati desnog bočnog.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.