• Paggini
    77k
    Znači na 20 metara od njihovog gola bi nam u slučaju gubitka ultra teskog pasa (koji ide na 5, 10 metara od gola) napravili kontruFan

Pa da, takvih smo barem 20 golova dobili prosle sezone jer problem je kad se Miško digne ultra visoko, 20 metara od gola, da takvu loptu, oni brzo izađu i nama je krater među linijama jer, opet, Miško stoji ultra visoko i nitko ne pokriva iza.
  • Fan
    2k
    Primili smo mi brdo glupih golova prošle sezone, ali jako malo takvih gdje je Mišić probat riskantan pas pa su nam lupili brzu kontru. Više je bilo onih gdje se užasno glupo izgubila lopta (ne samo Mišić, nego i bilo tko drugi) i iza je ostala rupa jer je Mišić bio naprijed, s čime se mogu složiti.
    U principu, ako smatramo da Mišić ne bi smio davati riskantne lopte niti pucati po golu, koja je poanta da uopće onda ide toliko naprijed, ako znamo da iza nemamo igrača koji će pokrit sredinu?
  • Paggini
    77k

Pa dobro, sad smo sveli raspravu na to da Mišić naprijed ili može pucat ili dodat riskantnu loptu između obrane. On naprijed u 99% slučajeva služi kao osigurač ako se lopta odbije, ako treba vratit nazad i razvuči obranu ulijevo ili udesno, nije on rizik naprijed u tih 99% slučajeva.

Moj argument je ako dođe u poziciju gdje su mu opcije riskantno dodavanje ili šut, uvijek bih u tom slučaju birao šut jer dodavanje između obrambenih, ako ne prođe, je ogroman rizik s obzirom na visinu pozicije u kojoj se Miške nalazi, a sa udarcem jbg, ode u pizdu materinu ali nije rizik od kontre.
  • Fan
    2k
    Ok, razumijem što želiš reć, al u tom slučaju ne bih htio da on bude taj osigurač na odbijenu loptu, bolje da on bude iza i bilo tko drugi pokrije takvu poziciju.
  • Droljo
    25.8k
    Čovjek očito ne zna pucatFan

Izdvoji dvije minute, pogledaj video pa probaj opet.
  • Fan
    2k
    Katastrofalan video da bi pokušao opravdat njegove šuteve protivniku na gol. Osim što je zabio samo 2-3 gola (to mogu napravit kompilaciju za 90% igrača valjda, uključujući stopere), u klipu se točno pokazuje ono o čemu pričam - da zna dati odlične rizične passove.
    Nego, koliko šuteva je imao od posljednjeg gola u Dinamu?
  • veselko tenžera
    7.2k
    očito je kosa služila kao neki stabilizator pri ciljanju. Otkad je nema samo je nebo granica.
  • crophantom
    3.3k
    Vidjet Mišića s kosom mi je postalo protivno svim načelima kojima se vodim u životu, neću moći spavati veceras, briši video
  • Keyser Soze
    18.4k
    Ovaj čovjek igra nevjerojatnu sezonu, baš se vidi da želi ovo titulu. Kad zabije gol, gorit će nebo i zemlja!
  • Mihael2305
    1.4k
    Dobra ideja bi bila da, kad Miške zabije gol, ide jedna runda za džabe.
  • mali M
    9.7k
    ma buraz moj, ove godine na trgu kad slavimo titulu, stavit loptu na pod i neka šutne u neki improvizirani gol i ima da napravimo erupciju slavlja kad uđe.. majke mi ako to nebi organizirao! ono da gori cijeli trg i skandira!
  • Paggini
    77k
    ma buraz moj, ove godine na trgu kad slavimo titulu, stavit loptu na pod i neka šutne u neki improvizirani gol i ima da napravimo erupciju slavlja kad uđe.. majke mi ako to nebi organizirao! ono da gori cijeli trg i skandira!mali M

I još da promaši
  • mali M
    9.7k

Ma kakvi, previše je udaljen od gola i ima golmana.. stat na metar od gola, donjet ćemo onaj napuhanac od dva metra i neka napuca..

I još da promašiPaggini

Ma neće, neka je lagano pogurne samo sa 30centimetara. Bitna je erupcija oduševljenja koja će uslijediti
  • Tvrdica McTvrdi
    4.7k
    Pred kraj prvenstva ako bude neki penal dat mu da puca ali da ju zvizne onda prek južne tribine na okretište
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.