• scooniepenn
    6.5k

Ako ne možemo riješiti Ludogoricu bez njega onda stvarno bolje da prestanemo igrati.
  • IstinaZaDinamo
    2.4k
    Kad je zadnji put zamijenjen ovako rano, a da nije bila ozljeda u pitanju?
  • Crusades
    22.5k
    Jel ono bio pogodio prečku ili mu je golman obranio u drugom pol?
  • IstinaZaDinamo
    2.4k

Precka je bila. Par centimetara dolje i gorilo bi sve.
  • shameless86
    1.6k
    miške scores,we riot
  • Praskaton
    5.7k
    Precka je bila. Par centimetara dolje i gorilo bi sve.IstinaZaDinamo

Ma nebi bilo fer da zabija u ovako "glupoj" utakmici.Čekamo ga u derbiju kad smo već iz europe ispali
  • marcio amoroso
    49.5k
    Mišić je danas odigrao brutalnu tekmu, posebno obrambeno.
  • kajjaznam
    414
    Zanima me, hoće li početi protiv Kurilovca?
  • Jurki
    23.5k
    Miske prebacio Sjever Gore tj porazbijal stakla u zoloskom vrtu ili zabil eurogolcine... je nasa vegeta kaj se hnl juhe tice.
    Doci ce i taj gol mrcino.
  • Paggini
    77k
    Ne sjećam se kad sam ga vidio toliko raspizditog kao nakon prvog šuta koji je otišao u zoološki, točno se osjeti da mu je stalo i da ga jebe taj šut. Ali pokazao je koja je glavudža to kad je šljucnuo drugi u prečku.

Jedan sam valjda od rijetkih ovdje koji želi da puca ako ima otvoreno, neka lete lopte ko ga jebe, bolje nego krivo dodavanje i kontra tranzicija protivnika
  • Jurki
    23.5k
    Jedan sam valjda od rijetkih ovdje koji želi da puca ako ima otvoreno, neka lete lopte ko ga jebe, bolje nego krivo dodavanje i kontra tranzicija protivnikaPaggini

Nisi. Bolje dalekometni šut bilokojeg igraca nego krivo dodavanje.
    Nek roka i on, i svi ostali iz daljine.
    Od 10 "razbijenih prozora" jedna bu sjela pod precku.
  • Fan
    2k
    Ne sjećam se korisnijeg igrača sa gorim udarcem od Mišića.
    Ali fakat ne kužim zakaj puca, jednostavno bezveze gubimo napad... jednom će zabit i onda opet 200 udaraca u bunar, nema smisla, radije neka proba neki ultra teški pas, taj će mu proć jednom u 10 i više golova ćemo zabit.
  • Droljo
    25.8k
    U pionirima te uče da se akcija mora završiti.
  • njurci10
    491
    da nek proba ultra teški pas, i kad ne prođe naprave nam kontru onda će biti napad šta je napravio.
    Bolje neka puca.
  • Fan
    2k
    Znači na 20 metara od njihovog gola bi nam u slučaju gubitka ultra teskog pasa (koji ide na 5, 10 metara od gola) napravili kontru? I bolje je onda sigurno izgubit loptu i napad nego to probat? Aj dobro...
    Čovjek očito ne zna pucat, to nije subjektivno mišljenje, to su činjenice, bolje da onda radi ono u čemu je bolji, ili nek ne ide onda uopće u napad ili nek pokuša odigrat jeben pas koji zna.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.