• Juznjak
    4.6k

2 žuta se računaju kao crveni i onda bi taj igrač u sljedeću prvenstvenu utakmicu u kojoj nastupi ušao opet s 3 akumulirana žuta, ali me zanima je li isto pravilo vrijedi za izravan crveni i za crveni koji se dobije s 2 žuta kartona. Uglavnom da, baš komplicirano :rofl:
  • Crni86
    20.3k
    gledam zas ivdzo sam sebi odgovara :lol: trebalo mi je par sekundi da skuzim kaj se zbiva hahahaha
  • NORTE
    22.7k
    Žao mi je što nismo prošli (na Freiburg/Romu), ali bilo je jasno da više nemamo dovoljno širok kadar i za igranje EL.
    Genk je kvalitetan i zasluženo je prošao, a nama je presudilo i to što 4 iz prvih 11 nismo imali za uzvrat (Sergi, Hoxha, Beljo, Benni).

Naravno da žal trajno ostaje, jako dobar ždrijeb prije svega, ali i jer smo i osakaćeni bili li-la s Genkom.
    Trebamo imati širi i jači kadar da bi igrali i Europu, a biti i uvjerljiviji u ligi da budemo mirniji i sigurniji za titulu.

Sigurno bi nam bilo lakše odigrat ovu polusezonu da imamo na klupi igrače poput Kulenovića i Mudrog da budu na raspolaganju.

Gorica nam je užasno važna tekma da održimo bodovnu prednost prije derbija, ali imamo puno važnih igrača s teretom kartona pred derbi i to me brine.

Izmoreni od produžetaka, igrači načeti, problemi s kartonima, ne zvuči dobro.
    Srećom pa igramo doma i mogu uletiti KTC i Cordoba ako zatreba.
  • BBBaranja
    4.6k

Mladenovski je danas dobio drugi žuti u 85.min pa ćemo vidjeti rasplet situacije :grin:
  • Kujtim Shalla
    8.9k
    Sutra pametno , dobit imalo je moguće riješiti to što prije mada je gorica uvijek nezgodna ,nit će oštrih startova i provociranja . Ne sumnjam da će ih tovar trener tjerati da se što skuplje prodaju. Napravit zamjene pa sa najjačim oružjem na orjunu. Tamo napravit dobar rezultat pa neka se poslije čistimo od kartona
  • rakurs
    2.7k

S Indexa:

Inače, Mladenovski će odraditi suspenziju od jedne utakmice za dva žuta kartona koja je skupio na ovoj utakmici. Iza toga se vraća na teren, ali ponovno ima tri žuta kartona, kao i prije ovog susreta.
  • Mazalo
    472
    "Mladenovski je dobio crveni, a prije toga četvrti žuti. Ni ne znam sada kako se to više broji u suspenzijama"
    I Nikola Safaric cita Zonu, pa ni on ne razumije sve ovo..
  • Ludovic IX
    10.7k
    Kakve veze imaju vise žuti iz prijašnjih utakmica nakon sto dobiješ crveni zbog dva žuta u jednoj tekmi.

Uvijek je bilo tako da žuti ostaju a suspenziju zbog crv3nog odradiš iducu tekmu.
  • prefontaine
    7k
    Evo, Tovari kiksali uz sve moguće pogurance:
    Varaždin skinuo gaće (po našim vrlim znancima)
    Sudci maksimalno navlačili za njih
    Dobili crveni karton
    Svi mediji idu njima u korist

I uz sve to oni nisu pobijedili. Ajmo onda napraviti protutežu i sutra napuniti stadion, sjebat Goricu, sjebat Hajduk, sjebat ligu, sjebat HNS, sjebat sve i uz prekrasan proljetni sunčani dan svima pokazati da je Dinamo najjači i da su Dinamovi navijači najvjerniji! Jesmo li sposobni za to? Ništa Bundek, ništa Jarun, ništa Sljeme, ništa vikendica na selu. Sutra samo Maksimir!

Živi bili, pa vidjeli tu našu bezuvjetnu ljubav!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet