• Mr Anderson
    17.9k
    Evo baš čitam da su MPT i Ruže na trgu pjevali besplatno rukometqšima a naši domaći Zaprešić boysi uzeli 5000eura na dočekuserbus

Neka su uzeli, oni se sigurno nisu natukli para ko Tompson. 5000 na njih, koliko ih ima u bendu je kikiriki.
  • Hnlovac
    4.3k
    5 soma eura se zna na svadbama triše uzet. Ne bih nikom zamjerio ak naplati svoje usluge

Napomenuo bih i podvožnjak na zapadu, pruga doslovno presijeca grad.

Navodno bi trebao ići podvožnjak kod Gajnica, ali kad ,pitanje je. Samo je par mil osigurano za to u 2026. , valjda za projektiranje i kjz
  • NKDZ86
    7.6k

Kakvi bolesnici stari moj...
    Ko je ovog rusa pustio u Hrvatsku...
  • mali M
    9.7k
    nešto što se u urbanističkom planu nalazi još od 1971. godine. pet i pol desetljeća... tak da čekanje na cestu 10 godina izgleda kao treptaj oka :meh:Sajla

Baš sam htio reć, vrlo vrlo malo novog sadržaja trenutna vlast projektira. Samo recikliraju stare ideje koje mogu ili nemoraju zaživjeti, ali ih spominju. Pa ideja o spajanju biciklističkom stazom črnkasa i jadranske avenije nije nova samo sad su zmislili tu tramvaje i šta ja znam, a svima je jasno da je to premali prostor za tako nešto i kako je i kolega rekao imovinsko/pravna noćna mora...
  • Komarac
    4
    Pozdrav ekipa! Neko vrijeme sam na forumu, do sada sam samo čitala.. međutim, sada trebam pomoć.. puno puta se ova ekipa pokazala kad je bilo najteže pa evo da pokušam i ja. Imam situaciju sa teškom dijagnozom, nejasnim nalazima. Trebam do doktora Maria Habeka, ambulanta za demijelinizacijske bolesti KBC Zagreb. Redovnim putem 6.mj/2027 a do tada pitanje hoće li imati smisla.. Nisam sigurna niti jeli ovoj temi mjesto ovdje, pa molim admina da prebaci u zasebnu temu ako je potrebno.. Hvala svima na čitanju i eventualnoj pomoći! NEMA PREDAJE!
  • NKDZ86
    7.6k
    IMG-20260225-WA0000-edit-597649310173544.jpg

Skuplja se lova za oporavak i rehabilitaciju za Tina koji je stradao u onoj prometnoj nesreći gdje je Pokrivač poginuo...

A Tin je inače išao na tekme našeg dinama i imao je godišnju za sjever.

Tko može, neka uplati, hvala!
  • Droljo
    25.7k

Dobrodošla.
    Zovi svaki dan.
  • Komarac
    4
    nema smisla zvati svaki dan jer nema naručivanja telefonom, preko centralnog naručivanja ideš (online) ili osobno i dobiješ termin koji dobiješ..
  • Nolifer
    14.1k

Veliš tak to izgleda, kad te traži sliku miška

IMG-9377.jpg

(ovo nisam ja)

:lol:
  • Droljo
    25.7k
    nema smislaKomarac

Gle, ak ima netko ovod da ti može pomoći vjv ti se bude javio u inbox. Držse
  • Droljo
    25.7k
    U Belgiji se deru od @Ludovic IX kobaje. Živeli
    qfnZnG1.md.jpg
  • vjeko1701
    23k
    U Belgiji se deru od Ludovic IX kobaje.Droljo

Čuj, kaj se dogodi u Belgiji, ostaje u Belgiji...
  • KtcGoat
    3k
    Ako se po jutru dan poznaje...

Sjedim na kavi i 2 stola pored mene dode Ivo Goldstein, ustane se nakon par minuta i bez pitanja mi uzima racun sa stola da vidi koja je sifra od neta :rofl:
  • Sajla
    18.4k
    da vidi koja je sifra od netaKtcGoat

- lozinka je "Jebovaskonobar"
    - razdvojeno ili skupa?
    - ma sve skupa....
  • NKDZ86
    7.6k
    trebo si mu reć zadržite račun i zds
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.