• Pacho
    14.9k

To je i meni palo na pamet. Odradili su valjda bar 20% minuta s igracem vise.
  • NVKOD
    10k
    razini pritiska koji momčadi vršePacho

indeks koji mjeri koliko je neka momčad agresivnaPacho

U SuperSport HNL-u na vrhu je Hajduk.Pacho

Pa da, prvaci u pljuvanju na dalj.

Mislim da su trebali napisati "razina terora koju momčad vrši na suparnike, suce i cjelokupnu javnost". Skakanje i kukanje na svaku sudačku odluku, brdo startova za koje nisu dobili crveni karton (uvijek se sjetim nokauta Šarlije nad Ercegom) i općenito ponašanje koje više podsjeća na zoološki vrt nego na ljude.

A da ne spominjem mafijaška posla i micanje Jeličića nakon kritiziranja NH-a. Ali ne, oni ne proizvode crnilo, to je zdrava sredina.
  • rioda
    14.3k
    Igrali su cca 238 minuta s igračem više u ukupno 2070 minuta. Oko 11,50 posto vremena s igračem više. Uračunao sam samo čistih 90 minuta, a s obzirom na duljinu nadoknada u praksi su brojke još malo veće.
  • hardek
    9k
    Jebeno je nevjerovatno (ako je ovaj podatak točan) da su oni odigrali praktički 3 cijele utakmice s igračem više.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.7k
    Dobro presing rade stvarno dobro. Jedna od rijetkih stvari gdje ih mogu pohvalit ove sezone
  • Jurki
    23.4k
    da se sve kaznjava sukladno PNI.. pitanje je kak bi to izgledalo.
    Protivnika je lako stisnut, nakon kaj ga istuces, izlaktaris i izgazis po gleznjevima.
    Te vec opjevane crvene kartone protivnickim igracima.
    Dok se njima za svaki kontakt svira faul, Xy protivnicki igrac ne dobije ni faul nakon batina.. a oni mlataraju rukama zakaj nije bilo zutog kartona.
    Nas su izmasakrirali na čučavcu s kartonima i izubijali.. Rijeku isto.
    Lako tak igrati, kad ti se toleriraju prljavi startovi.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.7k

Ma slažem se, sve stoji. Samo isto je bilo i prošle sezone pa su se puno manje kretali i nije bio nikakav presing. Zato kažem ako neki segment igre im možemo pohvalit ove sezone to je presing. Među ostalim i ti neki glupi kartoni za protivnike su došli iz grešaka nakon kaj su ih stisli
  • ElDorado
    10.2k
    Jebeš njih al naš pressing je tragedija
  • Progressive overload
    409
    A koliko su oni minuta imali igrača manje i to je bitna statistika za presing. A ako imaš volje izvuci i za nas.
  • ElDorado
    10.2k
    Veliki Dinamovac Schieldenfeld uči u Hajduku. Toliko.
  • Omake
    16.1k
    Broj osvojenih posjeda u zadnjoj trećini po utakmici. Hajdug igra agresivan pressing, ali nije baš efikasan u onom što je sama bit pressinga, osvojiti loptu visoko. Također, kada se pogleda dozvoljeni xG u utakmicama gdje su bili 11 na 11, on je na 1,04. Mi smo protiv u prva četiri kola drugog dijela dopustili 0.8 ukupno u četiri utakmice.

Razlika između posjeda i field tilta. Tilt mjeri koliko vremena ekipa provodi u zadnjoj trećini. Kao što vidite samo mi i Rijeka nemamo praznog hoda u posjedu.

yfgdZBF.jpeg
  • rioda
    14.3k

Oni su 13 minuta imali igrača manje, protiv Vukovara. U toj utakmici su od 30. minute imali igrača više, pa su im isključeni Rebić i Livaja.

Mi 2 minute s igračem više (Vukovar u 88. minuti, dobio je i Varaždin u 90., ali pošto gledam bez nadoknada, onda to ne računam). S igračem manje smo igrali 43 minute (Stojković dva put s Goricom).
  • Efes Pilsen
    15.1k
    Kako volim kad dode Omake pa obrise pod s modernim rjecnikom. :heart:
  • Goncalo Santos
    3.4k
    Veliki Dinamovac Schieldenfeld uči u Hajduku. Toliko.ElDorado

Ne znam sto se s ovim likom dogodilo nakon igracke karijere, slusao ga u podcast inkubatoru govorio kako je veliki dinamovac, nakon toga prosle sezone lupa po portalima kako ce doci na proslavu hajdukove titule i nazdraviti s livajom?

Mislim si kakve veze ti imas s livajom? Nikad suigraci nisu bili, 8 godina stariji, a jos manje kuzim sta on ima s hajdukom kao kao sibencanin sto je igrao u Dinamu.

Bio mi je drag schifo, ali ove njegove izjave zadnje dvije godine i simpatije prema hajduku su mi nejasne skroz.

Sta reci, nek se uci na njima, bar nek vidi kako ne treba. Svatko moze posluziti necemu, barem kao los primjer...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet