• barbax
    697
    Jel sam samo ja lud ali jebote ove usrane SN nas od utorka počinju jebati sa sastavom tovara za sljedecu utakmicu u nedjelju. I tak iz tjedna u tjedan.ElDorado

Možda si previše puta kliknuo na članke o tovarima. Ja pazim da ne gledam i ne klikam na njihova sranja jer mi se jednostavno gade. Otkad to radim mislim da viđam manje članaka o njima
  • NORTE
    22.7k
    Jel sam samo ja ludElDorado

Hajdug je nedavno pokrenuo kampanju s hashtagom
    # i ja san lud, koji se vrtio za vrijeme pressice Bilića i Ljube.
    aHR0cHM6Ly93d3cudGVsZWdyYW0uaHIvd3AtY29udGVudC91cGxvYWRzLzIwMjYvMDIvbGp1Ym8tcGF2YXNvdmljLXZpc2tvdmktaXZhbi1iaWxpYy1oYWpkdWsuanBn.webp
    U prijenosu Jadranskog vidio sam da neki navijači nose robu s tim natpisom, dakle odmah su u prodaju pustili i artikle.
  • NerminB
    992
    Nakon komisije iz jedne tekme prelazi u nula :grin:

Salu na stranu, daj govnetu 2 utakmice i da ga na derbiju pregazimo.
  • vjeko1701
    23k
    Kaj je, je, moraš im priznati da su pod LjPV-om postali brutalno iskreni po pitanju samih sebe. Prvo prljavi, ružni, zli, sad i ludi.
  • Zagi
    15.7k
    "Kaj , pa tema je HNL, o čemu bi trebali pisati?"

Ono kaj se piše:
    Tovarija ima novi hashtag.

Koga
    boli
    pimpač
    ?

sa oproštenjem
  • NORTE
    22.7k
    Nego...ajmo malo o Istri i Slavenu.
  • KtcGoat
    3k
    Trener Rijeke Victor Sanchez u utorak navečer potražio je liječničku pomoć nakon što se nije osjećao dobro. Trener je preventivno zadržan u bolnici kako bi se obavile sve potrebne pretrage i osjeća se dobro.

Njegove obveze u narednim danima, do povratka na klupu, preuzet će pomoćnik Ramiro Munoz.
  • NKDZ86
    7.6k
    pobrao neki virus na školjci
  • crophantom
    3.2k
    To malo Kanadsko govno sa svojom slinom prenosi boleštine, biološko oružje ajduka
  • Dinamosaur
    3k
    Trener Rijeke Victor Sanchez u utorak navečer potražio je liječničku pomoć nakon što se nije osjećao dobro.KtcGoat

Mislim da ključni dio za dijagnozu leži u zadnjoj rečenici teksta(u novinama)
    U ponedjeljak je proslavio 50. rodendan.

Dijagnoza: žešći mamurluk
  • Droljo
    25.7k
    A munjoz nije ni spavao pa je odradio trening...
  • pešća
    1.1k
    Nemrem vjerovat koliko PRa zadnjih dana kako Poljud treba srušiti te izgradit novi stadion, kao statika mu je upitna, a nedavno nas uvjeravali kako je sve u redu sa stadionom samo treba malo uložit u krov :rofl:

A kad vidim taj trust mozgova kakve modele predlaže bolje da ništa ne grade. Zapeli za ovalni oblik stadiona koji je izašao iz mode ima par desetljeća.
  • Pacho
    14.9k
    b92cfad7-4a52-4505-9cde-ccc2b4937b50.jpg?width=500

CIES Football Observatory (Međunarodni centar za sportske studije) objavio je rang-listu klubova iz vodećih 56 liga svijeta prema razini pritiska koji momčadi vrše na suparnike. Podaci su prikupljeni u suradnji s analitičkom tvrtkom Impect, a rezultat je tzv. "Pressure Index" - indeks koji mjeri koliko je neka momčad agresivna i aktivna bez lopte.

U SuperSport HNL-u na vrhu je Hajduk. S indeksom 87.9 uvjerljivo prednjači ispred Slaven Belupa (80.8) i Dinama (80.4). Prema toj metodologiji, Hajduk igra najizraženiji i najintenzivniji presing u ligi, dok je na suprotnom kraju Varaždin, koji najviše vremena provodi u srednjem ili niskom bloku. Odmah treba naglasiti da ove metrike ne pokazuju koja je najbolja momčad, nego objašnjavaju stil igre.
  • Progressive overload
    409
    Sad neka izvuku prilagođene podatke di protivnik nije imao crveni.
    Mi kao veliki prijatelji tovara ih moramo pobijediti na školjci.Da im nakon toga posjeta bude na realnih 10k po utakmici te da ne ulaze u projekt novog stadiona koji im neće biti isplativ.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet