• Liks90
    4.1k
    tako je…na svakom uglu 3 stupa, dakle još samo 1 + 12 na jugu i to je to
  • mali M
    9.7k
    odlično.. molim samo da se ove dizaličare na istoku malo podmaže sa kojim čevapima i velebitskim da malo brže slažu te redove.. moglo bi to ić puno brže! :lol:
  • Liks90
    4.1k
    ide to i brže nego kaje planirano…sam nek naprave kak spada :grin:
  • Sajla
    18.3k
    broj natkrivenih kvadrata tribine u Kranjčevićevoj vrlo brzo bi mogao prestići maksimirski :grin:

Screenshot-2026-02-25-144857.jpg
  • shameless86
    1.5k
    upravo kraj mene prosla 3 izvanredna prijevoza po vukovarskoj ..
  • MateG
    188
    Taman su skrenuli pred stadion, sad slijedi ovaj bolniji proces odnosno manevriranje na malom prostoru :D
  • Liks90
    4.1k
    Treba iskrcat tih 50-60 tona stupova :grin:
  • Crusades
    22.4k
    Kakav bolniji proces, Jima to jednom rukom manevrira kamionom, drugom čita Zonu :cool:
  • MateG
    188
    Ne znam zašto sam toliko sretan jer sam ih uživo gledao kako manevriraju
    Kolega je dobro rekao, 3 izvanredna prijevoza
    Jedan je klasični stup a ostala 2 ne mogu procijenit, molim kolegu @Jima za objašnjenje :D
    Izgleda mi kao nešto što bi se za temelje koristilo
  • Liks90
    4.1k
    Dobro je dok se možemo malo salit na taj račun :cool: :strong:
  • Jima
    1.2k
    Sada vozimo i specijalne grede, cca 23m duljine i 3.5m širine (to ste danas vidjeli). Ima ih 10-ak za prevesti i one nisu teške. Teških stupova je ostalo jos cca 12kom (+/-) i ovim tempom do kraja ožujka smo s njima gotovi.
  • Liks90
    4.1k
    dakle opet ide prosjek neka 2 stupa tjedno cca :strong:
  • Jima
    1.2k
    Tako je. Dva idu svaki tjedan, nekad i tri. Lagano to privodimo kraju.
  • Liks90
    4.1k
    super, sve pohvale za dosadašnji rad :clap:
  • Jima
    1.2k
    Hvala, ide to dobro. Imamo kao firma jako puno iskustva u ovakvim prijevozima (više od 30g). Iskreno od drugih projekata nekad i zaboravim na stupove (znam kriv sam), jer nama je to rutina i imamo znatno kompliciranijih projekata. Bitna je dobra priprema, pravilno natovariti i osigurati (povezati) teret i onda to ide kako treba. Najveći problem znaju biti nestrpljivi vozači koji te pokušavaju obići, a nisu ni svjesni koliko riskiraju. Budala uvijek ima na cesti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet